|
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Najbolje mi je kad igram 4ti akt i nakon dva sata i 200000 golda popravaka ubijem 5 packova pa dobijem diskonekt. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Loš je osjećaj kad zaostaješ za drugima u goldu i itemima, evo ja osobno ne mogu spavati cijele noći, tišti me to jako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Guest
|
bome bi. Dobar strength. I MF , set item. Može lako za 10-15 mil. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3371 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To prodaj na RMAH. Trazi 30 eura i ostavi otvoreno. Ja u zadnje vrijeme svaki dan prodam tam nesto, pogotovo zelene i legendarne. Istina za 7 do 15 eura ali nakupi se. Nista nisam prodo do neki dan ali onda eksplozija. Danas je otiso shity legendarni 2h samostrel kojeg nije nitko htio kupit ni za 100k. 7 eura je 7 eura. Dobre su cehla ali ima i brutalnih rare hlaca sa socketima i velikim brojkama. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.07.2012. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 |
Guest
|
dobro evo , počeo ponovo sa DH na nightmare sad..valjda će s njim biti boljih dropova..barbar nek bude malo u penziji na act i inferno. Nego meni nije jasno vama padaju legendary , set meni je žuti vrh vrhova! Sad radim MF i GF deamon huntera..samo za farmanje. |
![]() |
![]() |
#3374 | |
Takozvani influenser
|
Citiraj:
taj sustav sa online only zbog više sigurnosti napravljen je da se zaštite interesi ljudi koji namjeravaju ostavljati novce u igri ili na bilo koji način trgovati s realnom valutom. misliš da bi itko dao 250€ za predmet ako zna da se može jeftinim forama i prevarama dobiti bolji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3376 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
stavio sam početnu 6 a buyout 16 pa bumo vidli ![]() pljuvao sam D3 nakon što sam odigrao betu, ali sam znao da ću ga svejedno kupit kad tad. Eto sad me dopao i malo koljem po prvom actu inferna jer još nisam našo dovoljno dobru premu za 2. act ( Ah ne dolazi u obzir jer mi ubije totalno igru ). Ovako s jadnim itemima svako malo mi ispadne neki bolji item i onaj adrenalin koji te ponese je skoro uvijek prisutan. Da sam nakupovao su opremu na AH dosadila bi mi brzo igra. I dalje mi nije ništa posebno d3 ali za ubit sad vrijeme po ljeti kad sam gotov s ispitima mi je super, ali još uvijek ni do koljena D2 ![]() ![]() ![]() WD mi je zakon ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Takozvani influenser
|
ja sam recimo trenutno nezaposlen i s 4-5 sati igranja dnevno zaradim pristojnu dnevnicu. da mi neki "hakeri" i slicna gamad upropaste doživljaj igranja mi je nedopustivo. i steam je online-only i ne možeš igrati steam igre ako nemaš neta pa se opet nitko ne žali |
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
ja sam valjda jedini koji D3 igra kao i D2....bez ikakvog Ah, sve iteme koje dobijem, slavagiram ili mercham, ili ako su bolji , equipam. premalo vremena imam za igranje (imam bebu), ne mogu se ja zajebavat sa satima i satima traženja i drkanja po AH ili RMAH ![]()
![]() |
#3379 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3384 |
The All Seeing Eye
|
Čisto da se pohvalim da sam prešao Inferno prije v1.0.3 Inferno Nerfa ![]() Nakon toga sam utukao nekoliko desetaka sati u farmanje i nisam nikaj pametno nafarmao tak da sam jednostavno odustao. Izgubio sam volju pošto je loot nikakav, sve uglavnom AH smeće koje ide za par desetaka tisuća zlatnika, full rijetko za parsto tisuća i samo jednom za 3 milijuna ![]() ![]() Vratiti ću se igri kad je dovedu na razinu na kojoj je Diablo 2 LOD bio u svojoj v1.10 inačici. Znači za koju godinu!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 | |
Premium
|
Citiraj:
Cijela ta filozofija mi se, iskreno, gadi. Umjesto da guštam u igri, ja bi trebao "odrađivati" posao sakupljanja golda i kupovanja/prodavanja, i još, k tome gledati tko ima kakav gear i tko je prodao koji item za koju paru. Da provedem benchmnarking i SWOT analizu? GTFO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
D3 ne nudi nikakav endgame sadržaj osim farmanja, koje nije nimalo "rewarding" s trenutnim drop rate-om. Nakon sto se prođe inferno, rijetko kome se kreira novi char. U D2 je endgame sadrzaj bilo kreiranje novog lika s novim skillovima tj. novog builda. Taj novi build je bio dovoljno različit da igra bude ponovno zanimljiva i svježa. Hammerdin vs. zealot = 100% razliciti game. D3 toga nema zbog poglupljenog sustava s runama. Čeka se torchlight 2.
![]() |
#3387 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
The All Seeing Eye
|
Ma ja isto vjerujem da sve rade zbog RMAH. Čak mi je sumnjivo od kuda toliko tisuća i tisuća Set i Legendary itema (i to jebačkih itema) na AH... i to već u prvom tjednu od aktivacije AH nakon izlaska igre. Imam dojam da Blizz to sve stavlja na AH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Iz Blizza su i sami priznali da im je end game totalni fejl i da nemaju čime zadržat ljude u igri. Što je prilično porazno za takvu firmu. Praktički su priznali da su izdali nedovršenu igru. Ali zaboli ih, prodali su 6-7 milijuna primjeraka, sve nakon toga je samo bonus |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Upravo tak, ako bi svi imali dostup do dobrih itema preko dropova - nema para za blizz, ako bi bili i za kupit u izobilju na AH - lova bi došla i prošla ovako daješ na kapalicu i neki item promjeni i 5-6 ruku i svaki puta 15% sjeda na blizzov račun... Zato ja RMAH neću ni palit, čak i za prodaju nečeg iber dobrog ako takvo budem ikad imao ću razmisliti dal ću to stavit na RMAH jer uopće ne podržavam takav tip ingame ekonomije, ako je ideja online igre bila da se spriječi malverzacije i da se napravi da svako treba "raditi" za svoj loot - bilo da farma gold pa kupuje ili da kolje po mapama dok ne nađe di tu onda dolazi RMAH? Poruka je treba igrat po ps-u osim ako odrješiš kesu, onda netreba nego možeš kupit kaj oćeš i ić kud oćeš, a mi ćemo se pobrinut da je bez top opreme nemoguče završit igru... Krasno nema kaj...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|