Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.07.2012., 21:01   #3361
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
da nema logina i passa, psovao bi blizzard što pola europe hoda s importanim i bagiranim predmetima i ima stotine milijuna golda
b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2012., 21:05   #3362
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Najbolje mi je kad igram 4ti akt i nakon dva sata i 200000 golda popravaka ubijem 5 packova pa dobijem diskonekt.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.07.2012., 23:40   #3363
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
da nema logina i passa, psovao bi blizzard što pola europe hoda s importanim i bagiranim predmetima i ima stotine milijuna golda
A kako bi to tocno utjecalo na tebe? I sta te briga koliko neko milijuna golda ima? Ne igramo monopoly
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 00:14   #3364
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Eto, napredovalo se malo. Sad s ekipom farmam act 2. Act po act, pogača .
Staro 14.07.2012., 01:04   #3365
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
100k nema all resistance

kažeš kralju 100k, a ja upravo dobio 11m
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 09:41   #3366
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
A kako bi to tocno utjecalo na tebe? I sta te briga koliko neko milijuna golda ima? Ne igramo monopoly
za koji mjesec kad izađe pvp, vidio bi
online only je tu uglavnom da zaštiti ljude od hakera, dupera i importera
Staro 14.07.2012., 09:53   #3367
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Ha ništa, uzeti smjene od 14-18h igranja i farmamanja golda da ih stigneš. Ili dati ojre.
Loš je osjećaj kad zaostaješ za drugima u goldu i itemima, evo ja osobno ne mogu spavati cijele noći, tišti me to jako
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 10:50   #3368
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Citiraj:
za koji mjesec kad izađe pvp, vidio bi
online only je tu uglavnom da zaštiti ljude od hakera, dupera i importera
Istina, bas se osjecam sigurno, inace bi bio izlozen belosvetskim prevarantima na milost i nemilost. To sta mi svaki cas moze puknit veza zbog servera ili restarta routera, boze moj. Dropovi su svejedno sranje, tako da nije greda ako popusim par
Staro 14.07.2012., 13:01   #3369
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
jel bi vrijedilo šta ovo sranjce...upravo sam ga dobio na dropu

klem je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 13:12   #3370
ivan77
Guest

bome bi. Dobar strength. I MF , set item. Može lako za 10-15 mil.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.07.2012., 15:43   #3371
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor klem Pregled postova
jel bi vrijedilo šta ovo sranjce...upravo sam ga dobio na dropu

To prodaj na RMAH. Trazi 30 eura i ostavi otvoreno. Ja u zadnje vrijeme svaki dan prodam tam nesto, pogotovo zelene i legendarne. Istina za 7 do 15 eura ali nakupi se. Nista nisam prodo do neki dan ali onda eksplozija. Danas je otiso shity legendarni 2h samostrel kojeg nije nitko htio kupit ni za 100k. 7 eura je 7 eura.

Dobre su cehla ali ima i brutalnih rare hlaca sa socketima i velikim brojkama.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.07.2012. u 15:55.
Staro 14.07.2012., 16:10   #3372
ivan77
Guest

dobro evo , počeo ponovo sa DH na nightmare sad..valjda će s njim biti boljih dropova..barbar nek bude malo u penziji na act i inferno.
Nego meni nije jasno vama padaju legendary , set meni je žuti vrh vrhova!
Sad radim MF i GF deamon huntera..samo za farmanje.
  Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 16:28   #3373
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

ja sam prodao puno bolje blackthornsice prije 20 minuta za 20 € ) 55 all resist i bolji drugi statsi, pa racunaj
Staro 14.07.2012., 16:36   #3374
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Istina, bas se osjecam sigurno, inace bi bio izlozen belosvetskim prevarantima na milost i nemilost. To sta mi svaki cas moze puknit veza zbog servera ili restarta routera, boze moj. Dropovi su svejedno sranje, tako da nije greda ako popusim par

taj sustav sa online only zbog više sigurnosti napravljen je da se zaštite interesi ljudi koji namjeravaju ostavljati novce u igri ili na bilo koji način trgovati s realnom valutom.

misliš da bi itko dao 250€ za predmet ako zna da se može jeftinim forama i prevarama dobiti bolji?
Staro 14.07.2012., 17:38   #3375
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Onome ko da 250€ za item u igri treba kupit khurvu da vidi što propušta u životu...
Staro 14.07.2012., 19:10   #3376
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
ja sam prodao puno bolje blackthornsice prije 20 minuta za 20 € ) 55 all resist i bolji drugi statsi, pa racunaj

stavio sam početnu 6 a buyout 16 pa bumo vidli

pljuvao sam D3 nakon što sam odigrao betu, ali sam znao da ću ga svejedno kupit kad tad. Eto sad me dopao i malo koljem po prvom actu inferna jer još nisam našo dovoljno dobru premu za 2. act ( Ah ne dolazi u obzir jer mi ubije totalno igru ). Ovako s jadnim itemima svako malo mi ispadne neki bolji item i onaj adrenalin koji te ponese je skoro uvijek prisutan. Da sam nakupovao su opremu na AH dosadila bi mi brzo igra.

I dalje mi nije ništa posebno d3 ali za ubit sad vrijeme po ljeti kad sam gotov s ispitima mi je super, ali još uvijek ni do koljena D2 kojeg više fakat ne mogu igrat više . Na skill system sam se naviko i sad mi je dosta dobar, jedino mi ne pašu ovi milijuni i tisuće dmga na itemima. Itemi su mi daleko bolji bili u D2. Ali sve u svemu mislim da ću se slijedećih godina na klikat na d3

WD mi je zakon
klem je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 19:51   #3377
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Onome ko da 250€ za item u igri treba kupit khurvu da vidi što propušta u životu...
ja sam recimo trenutno nezaposlen i s 4-5 sati igranja dnevno zaradim pristojnu dnevnicu. da mi neki "hakeri" i slicna gamad upropaste doživljaj igranja mi je nedopustivo. i steam je online-only i ne možeš igrati steam igre ako nemaš neta pa se opet nitko ne žali
Staro 14.07.2012., 19:53   #3378
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

ja sam valjda jedini koji D3 igra kao i D2....bez ikakvog Ah, sve iteme koje dobijem, slavagiram ili mercham, ili ako su bolji , equipam. premalo vremena imam za igranje (imam bebu), ne mogu se ja zajebavat sa satima i satima traženja i drkanja po AH ili RMAH
Staro 14.07.2012., 20:24   #3379
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
ja sam valjda jedini koji D3 igra kao i D2....bez ikakvog Ah, sve iteme koje dobijem, slavagiram ili mercham, ili ako su bolji , equipam. premalo vremena imam za igranje (imam bebu), ne mogu se ja zajebavat sa satima i satima traženja i drkanja po AH ili RMAH
Nisi
Staro 14.07.2012., 20:27   #3380
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Zalosno je da je doslo do toga da ljudi zele zaradjivati... u igri, te da se razmislja kako neki item vrijedi ovoliko-onoliko EUR, umjesto u ingame goldu.
Bah...
Nick7 je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2012., 20:29   #3381
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Jel prodaje tko zlato? Dal se proda ili stoji bezveze?
Staro 14.07.2012., 21:42   #3382
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

kome se ne sviđa neka ne igra
Staro 14.07.2012., 22:32   #3383
Nybelung
Guest

Citiraj:
kome se ne sviđa neka ne igra
U jednoj si rečenici sažeo čitavu Blizzardovu politiku.
  Reply With Quote
Staro 15.07.2012., 00:06   #3384
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Čisto da se pohvalim da sam prešao Inferno prije v1.0.3 Inferno Nerfa Prešao sam sa Wizardicom, sa opremom nešto ispod 2 milijuna zlatnika + cca pola opreme koju sam si sam nafarmao.

Nakon toga sam utukao nekoliko desetaka sati u farmanje i nisam nikaj pametno nafarmao tak da sam jednostavno odustao. Izgubio sam volju pošto je loot nikakav, sve uglavnom AH smeće koje ide za par desetaka tisuća zlatnika, full rijetko za parsto tisuća i samo jednom za 3 milijuna Ništa što bi upgradealo mog main chara ili altove (imam sve likove na L60)... Mislim da imam oko 300 +/- sati igre i našao sam svega 3 legendary itema i to u prvih 100 sati Set itema ništa... Zato i jesam odustao pošto se end game svodi na farmanje itema, a to je po meni strašno loše izvedeno, što zbog katastrofalnog drop ratea, što zbog kriminalno loše itemizacije gdje dobiješ recimo mač sa 200+ INT ili wand sa 200+ STR i sl., potpuno beskorisno i van svake pameti...

Vratiti ću se igri kad je dovedu na razinu na kojoj je Diablo 2 LOD bio u svojoj v1.10 inačici. Znači za koju godinu!?
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2012., 09:26   #3385
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
Zato i jesam odustao pošto se end game svodi na farmanje itema, a to je po meni strašno loše izvedeno, što zbog katastrofalnog drop ratea, što zbog kriminalno loše itemizacije gdje dobiješ recimo mač sa 200+ INT ili wand sa 200+ STR i sl., potpuno beskorisno i van svake pameti...
Sad će me možda ekipa ismijati, no uvjeren sam da je drop rate tako mali sa svrhom korištenja AH i RMAH. Što se nadovezuje na Blizzardovu dodatnu zaradu.
Cijela ta filozofija mi se, iskreno, gadi. Umjesto da guštam u igri, ja bi trebao "odrađivati" posao sakupljanja golda i kupovanja/prodavanja, i još, k tome gledati tko ima kakav gear i tko je prodao koji item za koju paru. Da provedem benchmnarking i SWOT analizu? GTFO
Staro 15.07.2012., 09:33   #3386
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
D3 ne nudi nikakav endgame sadržaj osim farmanja, koje nije nimalo "rewarding" s trenutnim drop rate-om. Nakon sto se prođe inferno, rijetko kome se kreira novi char. U D2 je endgame sadrzaj bilo kreiranje novog lika s novim skillovima tj. novog builda. Taj novi build je bio dovoljno različit da igra bude ponovno zanimljiva i svježa. Hammerdin vs. zealot = 100% razliciti game. D3 toga nema zbog poglupljenog sustava s runama. Čeka se torchlight 2.
Staro 15.07.2012., 09:39   #3387
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Sad će me možda ekipa ismijati, no uvjeren sam da je drop rate tako mali sa svrhom korištenja AH i RMAH. Što se nadovezuje na Blizzardovu dodatnu zaradu.
Cijela ta filozofija mi se, iskreno, gadi. Umjesto da guštam u igri, ja bi trebao "odrađivati" posao sakupljanja golda i kupovanja/prodavanja, i još, k tome gledati tko ima kakav gear i tko je prodao koji item za koju paru. Da provedem benchmnarking i SWOT analizu? GTFO
Post CM-a na Blizzard forumu:
Citiraj:
Autor Bashiok
That's not what was said or implied at all, sorry if it was confusing. The AH doesn't have any affect on the literal drop rates of items depending on what's available.

What I said, and what is true, is that with far more players and an increased proliferation of item trade, we have to factor in how many items are being found by players and how quickly a player can gear up by 'sourcing' items from others through trade and the convenience of the gold auction house.

If we say "a player should have X power in Y amount of time through drops" and completely ignore that the time factor can be reduced by simply having access to more drops through trading and the auction house, players would be gearing up far quicker than we've determined they should. It has nothing to do with the auction house per se, but the general ease at which players have access to more items than they would without it and us needing to keep that in mind while balancing drops. It would be rather poorly thought out if we balanced drops completely ignoring all of the ways players can gear up, and trading is certainly one of them.

Obviously everyone wants the best gear possible as quickly as possible, and us attempting to mediate that through design that takes all factors into account is not always going to be a popular notion.
Nick7 je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2012., 10:09   #3388
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Ma ja isto vjerujem da sve rade zbog RMAH. Čak mi je sumnjivo od kuda toliko tisuća i tisuća Set i Legendary itema (i to jebačkih itema) na AH... i to već u prvom tjednu od aktivacije AH nakon izlaska igre. Imam dojam da Blizz to sve stavlja na AH I par kineza
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2012., 10:10   #3389
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Sad će me možda ekipa ismijati, no uvjeren sam da je drop rate tako mali sa svrhom korištenja AH i RMAH.
Ma neeee. Odakle ti to? Sasvim je logično da će Blizz kontrolirat supply na tržištu kad ubire lijepu proviziju od svake transakcije na RMAH. Možemo mi vajnat koliko hoćemo, ali to je jednostavno tako.

Iz Blizza su i sami priznali da im je end game totalni fejl i da nemaju čime zadržat ljude u igri. Što je prilično porazno za takvu firmu. Praktički su priznali da su izdali nedovršenu igru. Ali zaboli ih, prodali su 6-7 milijuna primjeraka, sve nakon toga je samo bonus
Staro 15.07.2012., 12:31   #3390
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Upravo tak, ako bi svi imali dostup do dobrih itema preko dropova - nema para za blizz, ako bi bili i za kupit u izobilju na AH - lova bi došla i prošla ovako daješ na kapalicu i neki item promjeni i 5-6 ruku i svaki puta 15% sjeda na blizzov račun...

Zato ja RMAH neću ni palit, čak i za prodaju nečeg iber dobrog ako takvo budem ikad imao ću razmisliti dal ću to stavit na RMAH jer uopće ne podržavam takav tip ingame ekonomije, ako je ideja online igre bila da se spriječi malverzacije i da se napravi da svako treba "raditi" za svoj loot - bilo da farma gold pa kupuje ili da kolje po mapama dok ne nađe di tu onda dolazi RMAH? Poruka je treba igrat po ps-u osim ako odrješiš kesu, onda netreba nego možeš kupit kaj oćeš i ić kud oćeš, a mi ćemo se pobrinut da je bez top opreme nemoguče završit igru...

Krasno nema kaj...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno