|
![]() |
#33571 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
ak bude sutra kakva vožnja i ja bi se vozio s vama downkillerima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33572 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja cu sutra gore sigurno, ali ne znam kad tocno jer moram namontirati na bajk novi pogon na kojem trebam staviti druge sajbe, novu kazetu i novi lanac. Onaj problematicni GXP Team sam danas poslao Sashi u Ljubljanu ![]() Logika mi govori da to sve smontiram za cca pol sata, ali praksa kaze da se sranja dogadjaju...nadam se da sutra nece ![]() Tako da drzim da sam kod tunela izmedju 10-11h, pa cu valjda nekoga sresti u Lugarnici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33573 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tako bi i ja gore, u to vrijeme... Za ekipu koja moze na trg i kojoj je on usput, oko 10 bi bio tamo. ![]() Taman za naspavat se, najest, spremiti i gas |
![]() |
![]() |
![]() |
#33574 |
DB darko_podsused
Datum registracije: May 2012
|
ja ću sutra u 10h bit na tunelu, pa ko se oće pridružiti slobodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#33575 |
Registered User
|
10 tunel it is taman željac kad bi bio na trgu otprilike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33576 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ću vjerojatno gore biti na lugarnici oko 11-12-13h. Tko zna kad ću se ujutro dići. Valjda nije gore ogromno blato...
![]() |
#33577 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33579 |
Registered User
|
a ja skužio 10 tunel vidimo se gore onda ili negdje po putu do gore ja ću biti u 10 kod tunela |
![]() |
![]() |
![]() |
#33580 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Samo da vas informiram, shimano 10 brzinski mjenjaci super funkcioniraju sa sram 9 brzinskim shifterima ![]() I ja necu sutra gore. Imam ispit iz engleskog, boli me jos noga, dropout mi je sfrakan pa nemam prve 3 brzine. Birajte ispriku ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33583 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#33589 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad skidas taj gips? Leustek je inace skroz rastackan i razgazen, tako da se dosta teze vozilo uzbrdo nego recimo u cetvrtak, a klima u sumi je otprilike Amazonska. Upeklo sunce a visak vode isparava, preznojavanje uzduz i poprijeko zagarantirano. Ja sam nesto kasnije krenuo jer sam morao skoknut do Zmije, da da zadnji touch na pogon ![]() Taman sam dosao u Lugarnicu da se u drustvu Mirte, Mica, Darka (Podsused) i Damira (DSG) spustim po 18-20. U onim kanalima se mjestimicno tako slize, i tak skace zadnji kraj da to nije za vjerovati. Sljeme je skroz natopljeno vodom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33590 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Meni danas i nije bio gušt na Sljemenu. Prisilio sam se ići gore iako sam bio jako mamuran i loše mi je bilo jer nisam jeo. Kod prvih klupica neuspio pokušaj izbacivanja kiseline. Dalje malo vozim, puno guram, na cesti se odvajam od ekipe i idem cestom do odvajanja za Runolist, i solo pičim prema Šumarevog grobu jer sam ostao bez vode. Nakon 300 metara makadama rigam dušu, i puno mi lakše bude odmah. Kod izvora sam sreo nekog lika, 40ak godina, jako simpatičan, hoda bos okolo. Dobio sam i pamflet za zbližavanje s Zemljom. Već treći fail zaredom, ne čitam izvještaje NRove i gacam po odvratnom blatu 9/10 puta do Grofice, krkam juhu u Lugarnici koja me diže iz mrtvih. Četvrti, peti, šesti i sedmi fail su bili odlazak na 57icu, nikakav flow, samo sklizanje i korijenje i kočnica cijelim putem, oči pune blata jer nisam uzeo naočale. Penjemo se na greben i ja ko debil gađam bog te pita koje linije do stupa žičare da se hitim sa zidića, skužim da ne idem niti 1 km/h i da ću faceplantat s tog dropa, i ko mungos se hitim s bicikla lijevo i dolje s tog platoa, skoro sam se cijeli polomio. Možda Max ima na kameri taj manevar. I dalje opet sve zakurac, šugave linije, Lonjščinu sam odvozio ko papak, ma katastrofa. Negdje nakon skoka preko onog panja na 57ici mi se otpustio hedset i to me splašilo, bio je dosta tup zvuk kad sam sletio ko cigla, već sam se usro da je Fox reko svoje. Poslušao sam nečiji savjet i nisam obukao bokserice ispod bicki, i sad mi je dupe crveno ko da sam babun. Sve u svemu debakl, ali drago mi je da nisam doma ostao. Živili
![]() |
#33591 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#33592 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da, mogu potpisat sve šta je Sile rekao, i uspon je bio koma, ja od kad se vozim po sljemenu Lojstek nije bio ovak zasran od blata i izvlačenja drveća. 57ica je najlošija staza na Sljemenu, ne znam šta ekipu tamo tjera osim bitke sa vremenom jer se da odvozit za 15min sa stajenjem. Sutra će bit bolje ![]()
![]() |
#33593 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Meni je bilo yebeno ![]()
![]() |
#33594 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#33595 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Bilo je dobro danas. Leustek je nakon prve ceste do makadama za runolist katastrofa. Dole se odlucili na 57cu koja je blatna, razrovana imao par fejlova al jbga. Sve u svemu odlicna voznja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33597 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Kako je murini i meni jučer bilo dobro ![]() Suncem okupan Split je 10 minuta nakon našeg dogovora postao ratna zona, crno nebo, blješti na sve strane, padaju bombe.... Sakrili se u kafić, pričekali da sve to prođe, usput saznali da je u gradu bilo još gore i da se održavao plivački miting kroz Dioklecijanovu palaču. ![]() Nakon toga, smo vozili malo trim stazom, koja je bila ekstremno zabavna ovako vlažna i prazna. Taman za zagrijavanje. ![]() ![]() Nakon nje, uspon do vrha, gore se sve očistilo i dočekalo nas plavo nebo i pokoja zraka sunca. Dolje Đirometom (meksikankina1), preko vlažnog i tvrdog terena, proklizavanje preko kamenih sika, hvatanje suhozida u brzini kako se ne bi prilijepio po oštrim rubovima kamenja, zabava NN. Laganini put Južne, pokušaj izvođenja wheelia, zajebancija, etc. Na Južnoj led, koji pucketa pod kotačima, blato (jedina zemljana staza na Marjanu), proklizavanje, moja glava i pola mene u blatu... Murina ziheraš laganini iza mene, ja se kližem, zabavljam u šikanama driftajući, vrh luđe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33599 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Ja ću vjerojatno sutra poslije posla na Kozjak s onim likom... al cijeli tjedan radim ujutro, pa ima vremena ![]() Ja sam bio i popodne, ali laganini cruzanje po asfaltu. Bilo mi je i bolje nego s tobom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33600 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mislim da neću imat vremena za Kozjak, kad otprilike krećete? Vjerujem da ti je danas bilo bolje nego samnom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|