|
![]() |
#3331 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#3332 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3336 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja zato štedljivo recikliram svoje SF filmove-za sutra naveče sam pripremio Blade Runner-a (verziju iz 1997-e) bdw-da li netko zna koliko je verzija tog filma izašlo??? Barem tri koliko je meni poznato... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ma to bi jos MOZDA MOZDA i bilo oke da nisu snimili kao bezvenu tinjedzersku sapunicu (glupi ameri sve shebu tako) i ovaj zadnji ST je bio vise SF sapunica nego prava SF serija, ostale su u pocetku bile oke ali sa se vise kraj blizo to sve vise i vise bilo kao neka fuckin sapunica,,,,,,,, BEZVEZE treba te redatelje malo : quake2 : : quake2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3338 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#3340 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Pa dobro jesu li oni normalni? Zbog ovog ST Online prekinut ću sve veze s vanjskim svijetom!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3341 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3342 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Pink Floyd fan
|
Evo za space explorere (mozda ste vidjeli mozda niste, ja slucajno vidio na bug on line) http://www.shatters.net/celestia/ i dodaci gdje ima nesto iz ST-a http://www.celestiamotherlode.net/ca...c_startrek.php uzivajte ! ![]()
![]() |
#3344 |
Premium
|
efo slikica computer core iz star trek online igrice ![]() http://www.startrek.perpetual.com/bl...mputercore.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ak ce ista valjat to imam samo nesto za reć....doviđenja živote |
![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Pink Floyd fan
|
Eto nabasao da ce se 26. 05.2006. poceti prikazivati X-Men 3. Nije ST ali mene veseli, tu nam je opet Patrick Stewart, Halle Berry (ona nema veze sa ST-om, ali... ![]()
![]() |
#3351 |
Premium
|
Upravo ja i stari malo raspravljali o vulkancima, ali nikako da se sjetimo kako se zove ona igra koju tuvok i kim igraju (trebaš položiti polugicu u pravi položaj i onda se oblik ''kocke'' sve više pretvara u kuglu) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3352 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
Premium
|
komentari na ovo?? http://iskon.hr/filmtv/page/2006/04/21/0105006.html oke je sa ce opet biti Spock i Kirk najjaci su ali,,,,, nekako ih je vec dosta bilo Spock je cak "uskrsnio" u jednom filmu, a kasnije i Kirk ono kad je bio s Picardom, i sada OPET oni ,,,,,,, + sa ce biti neki 10. glumci a to nie najc,,,,, kontam si da ce ovaj film proci jos gore od ovog zadnjeg....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma super, sad bi Kirk i Spock mogli glumiti pogrbljene sijede, naborane starce. Ja isto mislim da će ovo biti pušiona. Jel zna tko što o Battlestar Galactica, ne daju nam ST, ali zašto više ovo ne počnu prikazivati!?
![]() |
#3355 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Lol evo bas gledam i ja..jedva cekam kad ce se nesto pokrenit..pa i lose bilo makar da opet pustu stare serijale za nas teske ovisnike! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ma bezveze mi je to mjenjanje glumaca, vec je svima sinonim za Kirka William Shatner, a za Spocka Leonard Nimoy tak da mislim da nece bas fanovi ovo dobro prihvatit...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 | |
Premium
|
Citiraj:
bas tako ono ako ce snimati to kao dok su bili mladi nemogu njih staviti jer su ovi sada full stari, a neki novi likovi : baad : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A ima i onih sta vise nisu među živima... Tesko je pratit stope svoga oca i imat slavu kao sta je on ima ali jos ostaje pitanje kakav ce bit novi nastavak i kako ce ga publika prihvatit...Ali siguran sam da ce fanovi to svejedno popratit ako ne nista barem radi znatizelje..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|