|
![]() |
#3331 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jbg, na HCu brzo ubiješ, ali i još brže umreš. Ja se ne mogu zamisliti sad da igram na softcoreu, fala ne, ispraznim šaržer od G36C u nekoga on se zaleti i nož posred mene ![]() Napraviš hedšot na 50 metara bez ciljanja... croshair ![]() I ne kužim šta će nekom neke skripte za G3 kad staviš shoot na scrool i ožeži ![]()
![]() |
#3332 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Stvar je u tome da treba naći dobre servere gdje igraju ljudi koji se drže svog stila igre. Na onih 2-3 servera na kojima igram HC S&D sa uključenim friendly fire-om ima ~40% pro igrača, ~40% osrednjih i ~20% njubova. Ima rushanja, kempanja, granade spamanja itd. Rijetkost je vidjeti nekoga sa GL-om i martyrdomom makar mi to ne smeta. Po svemu sudeći kempanje se ne isplati jer onaj tko nepomično stoji i bulji u 1 točku na mapi nije u prednosti nad onim tko mu trčeći dođe iza zida. Tko hoće kempat, neka slobodno to radi kad runda traje samo 3 minute, a postoji mnogo načina za sređivanje kempera. Kad protivnik koristi P90, Scorpiona, M21 ili samo spreja s bilo kojim oružjem i kokne te, stvar je vrlo jednostavna: bio je bržio od tebe. Onaj tko krene sprejat, a ne kokne te sa prvih nekoliko metaka vjerojatno neće preživjet kad počneš pucat po njemu. Rađe igram HC nego normalno baš zbog situacija kad me netko pogodi s Desert Eagelom ili Barretom, a ekran se crveni dok ja nastavljam veselo trčkarat. Smiješne su mi i scene gdje ja smjestim u lika koji šprinta 2 metka iz Desert Eagle-a, a on onda mene zakolje nožem. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3333 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Non HC mi je daleko najgluplji (prije sam ga obožavao). HC isto ima nekih gluposti, npr Skorpion SD dere precizno, brzo, jako i na daleko bolje nego neki M4 i sl koji su IMHO jači od njega. Točnije HC nije toliko balansiran, na nonHCu se vidi razlika među oružjima. Naravno da je u većini situacija for real 1 metak dosta, ali da možeš sa Skorpionom na 300 - 500 m bit precizan teško. Isto tako ti SPAWNER, mrzim ih. Volim SPAWN protection, ali mrzim igrat i na pretrpanim SERVERIMA baš radi toga. Čisti primjer neskilla je Kill House, kojoj su svi zidovi i prepreke kao PAPIR a bombe i marty uobičajni, mrzim takvu mapu i izbjegavam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Call of Duty 4
Nedavno sam dobio CoD4 i sad kada pokusam ici na multiplayer izbaci me odmah sa porukom Aloneindark5 PunkBuster permament ban issued on this Game Server for player 'Aloneindark5' ...GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a Jel zna tko kako se toga rjesit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Novi CD-key u multiplayer options upises, spojis se na bilo koji server odigras cijelu mapu....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni je ok tu i tamo odigrati HC, neki polu kemp i nitko me nevidi na mapi ![]() A u S&D bi zabranio onaj mali kalas... pa covjece retardiranijeg oruzja nisam vidio.... nemoguce se izvuci protiv tog oruzja ako se nades 1 na 1 Ono dobro na daljinu na blizinu, probija sve zivo i nezivo, M4 i Kalas se cine kao pracke naspram toga oruzja...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Registered User
|
Pokusao sam ali sve je isto osim tog sto je zadnja rjec drugacija nego prije |
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 |
Registered User
|
Aha... Ok hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
U vezi G3 i pucanja kao automat. umjesto pucanja na lijevu tipku misa se stavi pucanje na scroll gore i dolje... ![]() EDIT: @ hammer_of_thor sorry nisam vidio da si ti to i prije spomenuo. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3342 |
|
Ja sam sebi našao savršen server sa savršenom mapom 24/7 Overgrown (http://www.gametracker.com/server_in....20.167:28940/) i na njemu igram 99% vremena Ekipa je super, večinom isti igraju pa se svi već i znamo, puno klanova zalazi tamo, osim DvG., dolaze i ctb* i unique pa bude puno iskusne ekipe, malo njubara, svakih par dana zaleti se i koji sa GLom, malo spawnrapea, na kraju kad pogledam,ja čak i najviše spawn killam, mada ne namjerno, jer stalno trčim okolo po mapi pa se zadesi da u tom trčanju po kutovima mape bude spawn protivnika ![]() KOliko sam ovisan o tom serveru govori i ovaj SS ![]() Drugi sam po scoreu ![]()
![]() |
#3343 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
svi vi koji se zalite na neprimanje metaka,shvatite da : nije isto pucas li mu u glavu (gdje su 2 metka iz bilo kojeg oruzja dosta,osim snipera,on ubije s jednim) ili u noge.hitbox je poprilicno kompliciran pa nekad i netocan. nije isto tvoj 50ping i 50 ping nekog stranca,stranac je u daleko vecoj prednosti od tebe.primjer su ti portugalci,na njemackim serverima imaju oko 80-90 ping,prima im se solidno,dok se na njih jednostavno ne prima. ista stvar s odabirom servera di igrate,nije isto igrate li na .de ili .uk,iako su pingovi skoro pa isti.isto tako nije isto igrate li na jeftinom shitpingsu ili na gamehostingu recimo. puno toga ovisi,a original mod i posebni modovi za njega,pam i promod,u tome svemu imaju jako mali utjecaj. ja osobno s dugim kalasem iz 2-3 metka ubijam na pamu,s kratkim dosad je bilo 2 metka,sad su 3.pa mi recite razliku izmedu lolcore moda i normalnog igranja? osim sto nema huda i kompasa?
![]() |
#3344 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jednostavno. Na bihnetu se igra normal. Bihnet je sranje. Zaključak-normal je sranje ![]() Jako jako rijetko da zaigram negdje na normalu,nije mi gušt,što zbog navike,što jer mi je stvarno bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#3349 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
HC rules, za opstat na normalu treba ti p90 i bandolier, koliko matak treba sašit u protivnika da umre. Da u stvarnosti nekoga pogodiš sa toliko metak iz p90 raspao bi se na komade. A što se DE-a tiče, u stvatnosti on izbuši rupu u čovjeku, za razliku do normal moda gdje ga trebaš pogodit 2+ puta da umre. Isto tako i barret u stvarnosti kida udove, i još se koristi kao protutenkovsko oružje radi svoje snage a u normal modu direktan pogodak u tijelo = crven ekran, protivnik živ. Zaključak: Normal mod je sranje(nije ni hc realan, ima i on svojih mana, ali bar nije glup kao normal). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ma nije stvar u p90,ili scorpionu..oni tak i tak nisu dopusteni u pamu,ali me smeta u promodu sto nema heavy gunner klase ![]() Pozitivna stvar mi je sto je ak74 smanjen broj metaka,pa nema vise onog sprejanja sa tim oruzjem.. I da..fov mi je nekako zajeban..mislim da ce mi trebati vremena da se naviknem na njega.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
Banned
|
Nije to patnja,čekaj da dođeš do shotgunova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3355 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
|
LOL, ne hvala, mislim da njih (bar ne u dogledno vrijeme) neću ni otključavati ![]() ![]() Snajperi mi čak i idu ![]() Poslije kalaša se bacam na SMG, treba mi još cijeli 150 HS sa Uziem, i 70-ak sa AK 74, ostalo imam u crvenoj LMG neću ni dirati jer ih mrzim ![]() Kod njih sve skupa imam 15-ak HSova
![]() |
#3357 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
sjedi 1 ! .. trk gore po one linkove koje sam postal o pam-u i pogledaj kaj je pam. Pam nije NIŠT maknul iz igre .. PAM je jedino dal mogučnosti da se makne nekaj iz igre .. tj da se nekaj promjeni ... a "pravila" liga su ta koja makneju nekaj iz igre tj rule setovi
![]() |
#3358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
|
Ma iz principa neću LMG dirati ![]() Zgadila mi se još iz početka igranja MPa kad bi svi to uzeli legli negdje di vide tuđi spawn point i roštiljaju ![]() SMG... Skorpion je bio prvi iz te skupine sto sam red tiger nakupio, volim tu puškicu, kewl je ![]() Uzi me živcira, imam možda 5 HSova sa njim, velik recoil :/ Što u toj klasi nije skorpion zlatni... Baš su najgora oružja stavili po klasama da budu zlatna Al meni nema do red tigera
![]() |
#3360 |
Banned
|
AK je zlatan i meni najbolja puška vjerojatno.Jesu ispravili onaj bug sa red dotom na njemu? Scorpion je ok,ali me nerviralo njegovih 20 metaka.Uzi dosta trza,ali brutalno velik fire rate ima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|