|
![]() |
#3331 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
bit ce rijeke rijecke krvi ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
TS je bio pun pogodak, server cijeli dan na 70%kapaciteta. Odlično je bilo, sutra isto očekujem klanje. ![]() Mister M, Rak, : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3333 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Uskoro ćete dobiti novog člana na serveru. ![]() I jedna stvar u vezi one tri mape. Skinuo sam dvije od njih (city hall i demolition) i za obje je javio: Unexpected end of archive. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedina mapa na kojoj si bio dobar i tu ponosno stavljas gore, c c Danas se super igralo, konacno da se isplatilo što smo uzeli za 30 igraca. Da mrkonja nije cijelo vrijeme chatao jos bi bilo bolje... ![]() Citiraj:
Rensis Atha E.T. SniperWolf Gemmy i ja To nas je 6 a njih nek bude 10 tako da bude ravnopravno ![]()
![]() |
![]() |
#3336 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mene jedino zanima zasto je zadnjih nekoliko mapa,kad sam napokon nabavio mikrofon bio "radio silence"... imao sam osjecaj da pricam sam sa sobom... vjerovatno i jesam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3338 | |
smeghead
|
Citiraj:
Pa nebi nas mogli taknut,pogotovo u Rusoji kad bi Renci i E.T. nasli pozicije za kempat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Napokon sam i ja malo počeo igrat a ne gubit http://img76.imageshack.us/img76/776...board018og.jpg BTW obratite pozornost na FPS ![]()
![]() |
#3340 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zaboravih napisati - bilo je odlicno danas... S&D je odlican kad je ovako puno igraca i imamo ts... Nije dosadan jer svaku mapu mozes npr. igrati u drugom timu,a velika je razlika branis li ili napadas...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3341 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
M Nisi pričao sam sa sobom. Večeras je jedino M77 pričao sam sa sobom - ja ostanem među zadnjima i pitam jel ko zna di su -ameri - veli on ja znam i tišina. Velim ja da i buš nam rekel ili pokušavaš telepatijom to izveti. Ni riječi od njega - onda sam otišao kod manitua: hitthewa
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3342 | |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() kad bi se mogli dogovorit da igraju RI vs ostalih , to bi bilo super... btw. Gemmy ja NISAM kamper :P Zadnje izmijenjeno od: Alucard. 11.03.2006. u 10:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3343 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 11.03.2006. u 08:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3344 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
194.105.135.91:28950 Ja bih dodao - iako ima pravila - da dobra doza alkohola ili druga dozvoljena sredstva ( i ona druga) - možda vidiš smisao u toj igri: lol2 :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
a i kad se igra war, ima se više soba u kanalu tako da se ne smeta onima koji igraju. zadovoljan? : goood :
![]() |
![]() |
#3346 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3350 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
chak i do 4. ![]() ste vidjeli kako je moj tim podbaico? to je zato shto se zule bojao prikopchati mikrofon radi svog "tetka voice filterea".. ne morash se sramiti zule... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3355 | |
Zule
|
Citiraj:
COD mi pojeo ravno 100megabajta jučer.. Što mi ostavlja punih 600MB do kraja mjeseca: stoopid Dakle, nema codanja do daljnjeg. EDIT: Zaboravio sam spomenut da se netko na Links forumu bahati da još nitko nije pristao na meč s njegovim klanom, svi su odustali. Pa sam mislio, ako se rak, Mister M i milicija slažu, da ih pozovemo u goste i prčimo im paprike. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A ovog Milicajca sam sanjao noćas kolko je mljeo... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() NHF zezam se - ja jučer/jutros nisam bio svoj - popizdio sam zbog mikrofona - do trenutka kad je Atha pitao zašto živi ne čuju mrtve ![]() ![]() Ali na večer kad sam odustao od namještanja toliko sam se nasmijao i uživao čak i kad smo gubili tako da mi se vratila volja pa je bilo super. Trenutak dana mi je teško izabrati ali evo dva - kad sam Zuleu skuhao bomicu - čovjek počisti dvojicu ali mene nije vidio, krene na drugu stranu krova i onda buuum - nije bilo slučajno nego sam baš gađao i tempirao. Drugi - vjerovatno nabolji kad sam bio kod riječana , svi mrtavi na našoj strani a Domy počne deminiranje - a mi svi u isti trenutak počnemo pisat poruke na javnoj strani u stilu ubi ga , tu ti je, deminira i slično - na pol posla je krenul u panici bežat kad su mu njegovi rekli da seremo i da smo svi mrtvi - ali malo je falilo da bomba rukne: lol2 : Za igranje sa drugima - jedna stvar i jedan problem - još je (ako je vjerovat nekim informacijama) par dana od PB-a u stvari patcha kompletnog 1.1. Drugo - onda moramo opet menjat pass svaki put kad neko dođe. M
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|