Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.09.2016., 10:52   #3331
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Znam samo da clan wars neće još skoro u igru. Za team battles nisam još nigdje ništa pročitao, kao ni za ranked. Zbilja im dugo treba, već je mjesec dana proslo kako je sezona završila i još ništa
Staro 01.09.2016., 10:57   #3332
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
A reci mi jesi zadovoljan s AA ? Isto imam full Bayerna i otprilike kad vidim da na mene idu avioni izvadim čep, jer ionako mi dođe na isto...

AA je ok, ovisno koji tier CV ide na tebe. I dalje se očekuje pravo(prije)vremeno manevriranje ako vidiš da su torpedaši krenuli na tebe. Problem je što često završava u T8 borbama, pa stoga vidi i T8 CV-e...

Topovi su milina. Daleko najbolji zvuk BB topova koji sam čuo u igri ima Bayern.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.09.2016., 11:02   #3333
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
A reci mi jesi zadovoljan s AA ? Isto imam full Bayerna i otprilike kad vidim da na mene idu avioni izvadim čep, jer ionako mi dođe na isto...
Dijelimo zadovoljstvo
Skinem par aviona pa poremetim spread, al da, AA je los.

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Također otključan Bayern do kraja, isto kapetan s 4. redom skill (AFT). Nisam išao na full secondary build, već sam stavio modul za preciznost. Iako mogao bih i to probati.

AA je ok, ovisno koji tier CV ide na tebe. I dalje se očekuje pravo(prije)vremeno manevriranje ako vidiš da su torpedaši krenuli na tebe. Problem je što često završava u T8 borbama, pa stoga vidi i T8 CV-e...

Topovi su milina. Daleko najbolji zvuk BB topova koji sam čuo u igri ima Bayern.
Ja sam isao na full secondary build i nisam pozalio.
Da to je problem sa Bayernom sto dost cesto zavrsavas u T8 borbama.
Mada sam jucer potopio Tirpitza jer je bio fokusiran na drugog lika

Zanimljivi su ti Njemacki BB-ovi, pravi brawleri. Jos nisam mislim niti jednom sa njime bio u diviziji pa da vidim sto se onda moze napraviti.
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 01.09.2016., 11:20   #3334
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ne znam što se čeka, ja svaki put kad igram sam na TS-u.

Jučer smo Blade i ja plovili u T6 diviziji. On Fuso ja Bayern. I uspjeli smo držati bok protiv dva Tirpitza, Mahana i Hipera. Uz nas je bio samo Tashkent. Jednog Tirpa potopili a drugi je sveden na minimum. Blade je skoro potonuo, ali preživjeli smo i dobili partiju. Dok su se njihova dva glavna BBa s nama gombala na bazi A, ostatak tima je sa našim 8icama zauzeo druge dvije baze i taman stigao kao pojačanje kad su prešli na našu stranu.

Staro 01.09.2016., 11:24   #3335
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Ma odigram 3-4 partije po danu u zadnje vrijeme oko 9-10 navecer.
Al u zadnje vrijeme kak me alergija je8e ne mogu bas razmisljat prevec pa se onda nit ne javljam na TS da vam ne kvarim statistiku
Staro 01.09.2016., 11:30   #3336
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Ma odigram 3-4 partije po danu u zadnje vrijeme oko 9-10 navecer.
Al u zadnje vrijeme kak me alergija je8e ne mogu bas razmisljat prevec pa se onda nit ne javljam na TS da vam ne kvarim statistiku
Kužim. Svejedno... Tipkati pretpostavljam možeš? Isto tako slušati?

Nema problema, samo rješenja.

EDIT: S Reddita, plačem:

http://imgur.com/a/IGnLI

Staro 01.09.2016., 11:42   #3337
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Shvabe imaju nelos AA. Nije OP al skine ponesto. Secondary buildovi su brutala, al samo sa Manual skillom, inace je rasip takav sa si samo harrasment al i to pomaze.

Glede topova na T7-T8, ako gadjas waterline redovito mi padnu kratko, to sam primjetio od T7, zato uvijek gadjam iznad linea, jer nema nista gore kad si kontra broda na 5-6km i da ti broad a ti sve promasis jer padne u more il nesto tako glupo.

Bismarck na T8 je, osim topova, FENOMENALAN. Tanka ko djubre, 10.7 secondary domet, jos 40k za 5th skill za manual. Ekipa se jos iznenadju kad uplovi u range pa pocne kisa shellova. Par puta sam rushao capove sa Hydrom i pobio destroyere jer je lakse kad im vidis torpeda sa ohoho udaljenosti.

Jedina mana su trolavi topovi doboga, nekad bas nemozes pogodit brod ispred sebe ma koliko god on blizu bio, al mora imat i neku manu. AA je ok.
Thor (NC) i ja (Bmark) smo imali cuda runde u T8, nekad on 100k+ dmga ja 20k jedva, nekad obrnuto, al smo znali okrenit same partije u nasu korist.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2016., 12:55   #3338
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Zato nam trebaju lake krstarice na visim tirovima kad vec nema cv-a

Staro 01.09.2016., 13:20   #3339
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Kužim. Svejedno... Tipkati pretpostavljam možeš? Isto tako slušati?

Nema problema, samo rješenja.

EDIT: S Reddita, plačem:

http://imgur.com/a/IGnLI

Vidio ovo jučer, piš

Staro 01.09.2016., 14:18   #3340
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

Datum registracije: Aug 2016
Jucer smo bili u divisionu sa Strikom, kad nas je jedna ljubicasta budala pokusala ispovocirati u team dmg/kill.

Prvo je sa svojim Mahanom na point blank ispalio torpeda u Strikovog Tirpitza ali izgledalo je, kao da se nisu aktivirala. Onda je krenuo na mene i ispalio drugi salvo torpeda na mog Kutuzova. Topreda su bila aktivirana i vec sam pomislio, da je kraj za mene...

...ali nase zacudenje 3 il 4 torpeda nisu napravila dmg. Cak bolje; ljubicastog Mahana jednostavno je detoniralo.

Izgleda, da je WG s tim sistemom napravio veliki, pohvalan korak naprijed. Pojma nemam, zasto nesto tako nisu implementirali vec u tenkovima.

Oglas
Staro 01.09.2016., 14:29   #3341
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Vidit ces kad ti DD torpedira pola tima a nit ga detonira nit da poljubicasti. Taj team dmg radi na cudne nacine, tj, nekad uopce ni ne radi.

Staro 01.09.2016., 15:21   #3342
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Mora se skupit određena količina ili potopljenih prijateljskih brodova ili dmg. Nakon toga se događa upravo ovo - sam sebi nanosi štetu jer je sustav konačno podešen da kažnjava iste / ponavljače. To je tek od nedavno dosta potroženo.

Već si nakon jednog team killa ljubičast, a tek onda se prebacuje na nanošenje dmg samom sebi. Ako vide da nije bilo slučajno.

EDIT: Bočni oklop North Carolina vs. Iowa:

https://youtu.be/xe08M9VUen4?t=9m

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 01.09.2016. u 15:51.
Staro 01.09.2016., 17:49   #3343
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Bio sam rozi par puta
Zadnji put kad me neki lik sa BBom nazivcirao pa sam se okrenuo, malo ga zapalio i sa torpedima ga ugasio.

Mislim da sam nekih 5-6 borbi bio roz, i svaki put kad bi se sidario il slucajno pogodio nekog bi mi se skidao i kolicina HPa koju sam skinuo i svom.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Staro 01.09.2016., 18:33   #3344
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Neki dan sam s nagatom zveknuo prijateljskog kruzera. Bio je bezobrazan na pocetku igre, mi presli u vodstvo i taman kad je vec partija skoro gotova, supak isao capat ispred mene, a ja ga fino strefim iz inata. Da ste vidjeli pitanja, pa kako, pa zasto. Eto kad si majmun

Budem stavio video kad stignem.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2016., 18:37   #3345
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ja pogotovo volim ove idiote sta presjeku put BBu, a treba mi ocean da usporim il skrenem i onda jos sere da sta ga nisam izbjegao....

Staro 01.09.2016., 22:33   #3346
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Svega par partija danas, skoro svaka odlična osim Scharnhorsta s kojim iako dobivam nemam sreće. Danas iskoristio repair taman prije nego što sam popio torpedo = 20k flooding dmg i potonuo na početku runde.

Enivej, Bayern je s razlogom dobio nadimak "The Beast", prva partija preko 100k dmg / 4 killa gdje solo držim krilo na Two Brothers:

http://wowreplays.com/Replay/15601

Mahan isto polako sjeda na svoje. Danas u 3 partije top scorer, od toga dvije T9. U jednoj izgubili ali pobrao 3 killa, jedan od kojih je i Benson. CE skill je must have na ovom brodu jer je 7,7 km concealment test živaca u T9 partijama gdje preko pol DDa ima ispod 6 km... Još 20k do 15 boda s tim kapetanom. Nemrem dočekat Fletchera. Prvi USN DD s poštenim torpedima.

Staro 02.09.2016., 08:25   #3347
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

Citiraj:
Mahan isto polako sjeda na svoje. Danas u 3 partije top scorer, od toga dvije T9. U jednoj izgubili ali pobrao 3 killa, jedan od kojih je i Benson. CE skill je must have na ovom brodu jer je 7,7 km concealment test živaca u T9 partijama gdje preko pol DDa ima ispod 6 km... Još 20k do 15 boda s tim kapetanom. Nemrem dočekat Fletchera. Prvi USN DD s poštenim torpedima.
<3 Benson 5,7km sa CE. Uzivat ces u njemu.

Fletchera imam otkljucanog ali ga necu za sad uzeti. Pricekat cu, da vidim kako se mjenja meta igre sa buffom radara. "Tier per tier" je vjerovato Benson zabavniji.
Staro 02.09.2016., 08:26   #3348
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

xdeletedx

Zadnje izmijenjeno od: Admiral72. 02.09.2016. u 08:33.
Admiral72 je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2016., 08:49   #3349
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Fletcher je zabavniji jer imas ROF cca 3 sec plus veća zona između conc-a i dometa torpeda.
Jedini minus što puno više završavaš u T10 partijama.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2016., 09:38   #3350
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Admiral72 Pregled postova
<3 Benson 5,7km sa CE. Uzivat ces u njemu.

Fletchera imam otkljucanog ali ga necu za sad uzeti. Pricekat cu, da vidim kako se mjenja meta igre sa buffom radara. "Tier per tier" je vjerovato Benson zabavniji.
Mislim da je bliže 5,8 km. Nije kao 5,5 na Fubukiju (ili 5,4 na Kageru), ali svejedno prvi odličan camo u USN DD liniji. Da, i mene strah tog buffa radara. Svejedno idem do njega.

Citiraj:
Autor Flayer Pregled postova
Fletcher je zabavniji jer imas ROF cca 3 sec plus veća zona između conc-a i dometa torpeda.
Jedini minus što puno više završavaš u T10 partijama.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Fletcher je prvi američki DD sa odličnim torpedima. Brzina 65 naprema 55 čvorova na Bensonu i Mahanu. Domet taman preko 10km. Uz to još i odlični topovi za bliske duele s drugim DDima. I šećer na kraju prvi USN DD koji ne mora žrtvovati top da bi dobio Defensive Fire što znači da možeš koliko toliko egzistirati u partiji sa CV-om. Kao CV sjećam se kad mi je jedan Fletcher pojeo cijelu eskradrilu torpedaša u Shokaku-u. Tako da je Fletcher s razlogom možda i najbolji DD u igri.

- Odlična torpeda, concealment, topovi i Defensive Fire za obranu od CV-a ... whats not to like?

Plan mi je kapetana s Balmera vratit na Des, da mogu i bez CV-a u T10 partije sa divizijama. A Fletchera ostavit kao jedini T9 brod koji uredno egzistira i u T10.

Staro 02.09.2016., 10:56   #3351
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Neki dan sam s nagatom zveknuo prijateljskog kruzera. Bio je bezobrazan na pocetku igre, mi presli u vodstvo i taman kad je vec partija skoro gotova, supak isao capat ispred mene, a ja ga fino strefim iz inata. Da ste vidjeli pitanja, pa kako, pa zasto. Eto kad si majmun

Budem stavio video kad stignem.
Evo replay. Zanemarite my poor english, očito je wasd hack imao utjecaj na "whe" umjesto "he"

Uglavnom, izbjegavam torpeda s Nagatom, a lik me vrijeđa da sam idiot, da zašto ne odem capat, a on fino u CA skriva dupe iza. DD-a nije bilo u timu ako se dobro sjećam.

Pretkraj meča sam ga riješio, da ne kenjka

Inače je solidan meč bio, prvi sam u timu ako se ne varam

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 02.09.2016. u 12:54.
Staro 02.09.2016., 12:35   #3352
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Gdje je link za replay?

---

Malo info sa RU foruma:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...7#entry1264397

Izvadio sam meni zanimljive stvari...

Citiraj:
Q. Player reports and tests on bots show that the 128mm secondaries on the German battleships are very fragile.
A. We are aware this problem and will fix it in version 0.5.11.

Q. Some higher-tier ships have costly modernizations of questionable value. For example, the guns of the New Orleans, the torpedoes of the Ibuki, or the power unit of the Izumo. Do you plan to make them more effective?
A. We do, but without changing the costs.

Q. The model of the Scharnhorst does not have the bow anchor seen in historical videos.
A. The model will be corrected.

Q. Can a carrier detonate?
A. No. In a carrier, possible areas that may detonate on impact are scattered around the hull, making computing detonations more difficult. In the game, only ammunition bunkers of the main guns can detonate, not torpedoes or the secondaries. Detonations occur as a result of a direct hit by a BB, or a close hit by a HE, bomb or torpedo.

Q. The Błyskawica has a detection range of 7.5km, whereas the Kiev has a detection range of 8.7km. Yet the sizes of the models of the two ships are approximately the same.
A. The relative sizes almost never matter, game balance does.

Q. Carriers have a +1/-1 and a mirror balance. How would you balance a division of, say, a tier 5 carrier and a tier 5 cruiser?
A. It is still +2/-2 in theory. But in practice, the need to balance the carrier would rarely put this division in a tier 7 battle. This is a loophole that we plan to close.

Q. Do you plan to add the wake? This would make judging a ships speed easier.
A. Yes.

Q. The number of AFK bots is appalling!
A. According to our estimates, the number of bots is not that high. The good news is that we plan monetary sanctions for AFK players starting from version 0.5.12.
Pensacola je očito OP kad concealment rade prema balansu a ne drugim vrijednostima...

Staro 02.09.2016., 12:36   #3353
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
fletcher mi je super brod, uz nicholasa najzabavniji u cijeloj liniji.

razmisljam da na geraingu mozda nebi bilo lose probati torped acc skill ako ga ikad kupim, sea detectability usa torpva je relativno nizak (1.4km za gearinga) dok su IJN 2+km

sa torp acc skillom(-20%range/+5 cvorova brzina) izadu mu torpovi na 13.2km(sasvim dovoljan range) i 71cvor brzina
dosta to ubojito ovako na papiru izgleda

Citiraj:
Q. The Błyskawica has a detection range of 7.5km, whereas the Kiev has a detection range of 8.7km. Yet the sizes of the models of the two ships are approximately the same.
A. The relative sizes almost never matter, game balance does.
hahahaha

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 02.09.2016. u 15:08.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2016., 12:54   #3354
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Gdje je link za replay?
LOL, evo ga

http://wowreplays.com/Replay/15646
Staro 02.09.2016., 12:54   #3355
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

TA skill je definitivno izbor kod USN DD koji su ionako u borbi s drugim DDima često. Velim, Pensa je očito OP kad su joj dali taj concealment ako se on slaže prema balansu.

Nove perma camo u 0.5.11 dobivaju:

Taiho, Baltimore, Udaloi, Ibuki, Kagero, Friedrich der Große, Essex

Par slika:

http://imgur.com/a/I0v3j
http://i.imgur.com/LDo0lVK.jpg
http://i.imgur.com/GKBfLgW.jpg
http://i.imgur.com/4gcnWEn.jpg
http://i.imgur.com/LrITBvg.jpg

Friedrich der Große kopija (krive) camo sa Bismarcka

Staro 02.09.2016., 14:52   #3356
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Testirao Bmarka, manual secondary build je zakon. Ne rade neki dmg, al vatre su opasnost, sta laksi brod to veci pokolj.
Al ima shema, sta je brod blize vidi se kako topovi hoce da gadjaju citadelu i tuku u waterline broda. Najbolji range je preko 5km. Onda imaju parabolu da tuku superstructure. Svakako super build kad vec main gunovi trolaju do ludila...

Staro 02.09.2016., 22:24   #3357
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Prinz Eugen reviewi su vani, i Flamu i Aerroon nisu baš oduševljeni. Kao skupa kopija Hipstera sa ružnim camo. No, navodno to je pola priče. Flamu na Redditu piše:

Citiraj:
Autor Flamu
edit: Not sure if this is a knee-jerk reaction from WG or something but apparently there's going to be changes to it before the release;
Permanent camo and additional +50% commander XP bonus will be added. Thus it will be the first premium ship with enhanced commander training ability. And it’s rather demanded due to recent German BB release.
Eugen will also have alternative permanent camo, which will be sold separately. There is an idea to give an alternative +10% credits earned bonus to this camo. This way Eugen will ‘farm’ more credits than Tirpitz. The alternate camo costs 2,000 doubloons.
Doesn't change how the ship plays but makes it more attractive in the eyes of the customers.
Aerroon je stavio slike dvije camo koje će doć s brodom:

http://i.imgur.com/aRAdFYl.jpg
http://i.imgur.com/Sj2wzBK.jpg (konačno pošteni njemački camo sa bijelo crnim crtama i po nadgrađu)

Citiraj:
Autor Aerroon
Also just to be sure you guys know: the new camo(s) should give +50% more commander XP in addition to +50% ship XP so Prinz Eugen would get the most captain XP - even more than Tirpitz.
Za kraj:

Citiraj:
Apparently Prinz Eugen has better secondary and torpedo firing arcs.

http://i.imgur.com/AbcL7lU.png
http://i.imgur.com/f1tI5GL.png

Staro 03.09.2016., 23:49   #3358
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Fenomenalan camo
Lun je online   Reply With Quote
Staro 04.09.2016., 10:31   #3359
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Sta je ovo sa tolkim DD u igri? Cini mi se da nije radi misije.
Trebalo bi ih ogranicit na najvise 3 po partiji. desavalo mi se sinoc da ih je bilo po 6-7 sa svake strane
Staro 04.09.2016., 12:01   #3360
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Da i meni je tako, cruisera dva po timu, totalni debalans

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme