|
![]() |
#3332 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Opet sve ispočetka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3333 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Znam da post ne pripada baš ovdje ali mi se čini kako bi ovdje mogao dobiti relativno brzo odgovor.. Crko mi digitizer na HD2 odjednom pa me zanima je li ima netko u Splitu da se susreo već s tim problemom i popravio ga tu? Ako je, zanima me gdje, koliko čekanja i kolika je bila cijena. EU model je. Ili bar za preporuku nekog dobrog mobi-servisa koji bi to mogao brzo odraditi. Sorry na padobranskom uletu ![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3338 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A normalno da izdrži kad je screen on bio niti 30 minuta negdje(rekao otprilike prema slici, al tu je negdje). |
![]() |
![]() |
#3340 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavile se prve fotke i podaci o novom flagshipu M8 koji bi trebao zamijeniti HO http://www.unwiredview.com/2013/11/0...er-at-the-top/
|
Oglas
|
|
![]() |
#3341 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Taman kad on izađe će moj HOX imati 2 godine pa mogu na slijedeći HTC ići. ![]() Nadam se samo da će biti normalna verzija mobitela, a ne samo ove cigle od 5+". |
![]() |
![]() |
#3343 |
Premium
|
HOX je 4,7" cigla koja može stati u ruku. Jedva sam se navikao na njega i još uvijek mislim da je 4,3" do 4,5" ideala. 5,2" je cigla sa kojom ne možeš ništa raditi jednom rukom. Ima ljudi koji to vole, ja ne, i živciraju me sa stalnim povečavanjem dimenzija telefona. Hoću high end telefon normalne veličine. |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3345 |
Guest
|
Osobno, ta razlika veličine između HTC One minija i regularnog ne opravdava toliko napumpanu cijenu minija. |
![]() |
#3346 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3347 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni se ovaj sviđa, bilo bi divno da ga proizvedu! ![]() http://www.concept-phones.com/htc/ht...ul-slab-metal/ |
![]() |
![]() |
#3349 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Pozdrav! Evo ovako, kupila sam HTC Desire X prije mjesec dana u VIP-u na pretplatu na 2 godine. Nakon nepunih misec dana moj HTC je odjednom prestao citati SIM karticu i javlja samo SOS pozive. Otisla sam u vip centar da zamijenim karticu, medutim ista stvar. Poslala sam ga u agram servis u utorak u oni su ga tek jucer zaprimili. Sada pisee u radnom nalogu da ceka na servis, a u vidljiva ostecenja OGREBAN! INDIKATOR VLAGE CRVEN. Sad mi nije jasno jel oni meni to misle napravit u sklopu jamstva, i o kojim ogrebotinama pisu za mobitel star misec dana, koji stoji u futrolici i ugleda dnevno svjetlo jedino dok se koristim s njim...o indikatoru vlage da i ne pricam...nisam ga takla niti mokrim rukama, da ne pricam sta vise!!! Uf bijesna sam! Naravno na moje mailove NE odovaraju! |
![]() |
![]() |
#3351 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3352 |
Premium
|
Sličnu stvar sam imao sa Samsung tabletom u firmi. Novi tablet, tek otvoren, stavljen sim u njega i ne radi 3G. Nakon X pokušaja odustajem i šaljem na servis koji vraća da je sim utor oštećen, da je kupac kriv za to i mora platiti oko 200+kn za popravak. Znači tabletu ekran nije bio 10 minuta uključen, ali je kupac oštetio sim... Nisam siguran da li je bio Agram ili neki drugi servis, ali pošto smo preko VIP-a slali mislim da je Agram. |
![]() |
![]() |
#3353 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3354 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
@Mikeyy nadam se da nije u pitanju bila tele2 sim kartica (odnosno micro sim u mini sim adapteru) s njom si je moj brat sjebo sim utor i morali odbit garanciju. U varaždinu lik kojem su nas poslali veli da puno ljudi sjebe sim utor takvim karticama i da na sreću ima dovoljno rezervnih čitača ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
Guest
|
|
![]() |
#3356 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3357 |
Guest
|
A niš, furat na garu hehe ![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja sam nosio na garu, dobio novi mob, upalim tamo ista stvar. Reko jesu dečki uopće to pogledali jel dobro. On kaže nisu. Odnese opet otraga i da vidi stvarno opet ne valja kamera. Rekao vratite se popodne dobit ćete opet novi uređaj. I tako je na kraju taj treći valjao. Obavezno provjeriti tamo je li sve u redu sa novim. |
![]() |
![]() |
#3360 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
To je super za nas koji nismo blizu servisa ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|