|
![]() |
#3332 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3333 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
New Battlefield 3 fixes, Go Back to Karkand in Dec... Citiraj:
Skinuo danas igru, nesto malo odigrao, pa ako ko zeli nek me doda na Origin friend listu: foXdie_cro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
evo ja upravo po prvi put pokrenuo igru uzeo sam ju preko origina i nikako se nemogu spojiti, prođe joining server upali se igrica prođe loading i nakon sto u doljnjem desnom kutu monitora par puta zatreperi ona kockica za loadin izbaci me i kaze "you were disconnected from EA server" iskljucio sam upnp na ruteru, updatean je punkbuster i nece ... jel to EA nekaj radi probleme ili je kod mene neki problem ??? wtf edit uspio se spoiti iskljucio aero na windowsima i sad radi ali lag mi je ogroman ... ako netko ima kakvu soluciju za to nek javi ...ili ej to do servera? Zadnje izmijenjeno od: Thommy. 04.11.2011. u 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3339 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Neznam je bilo ali... Battlefield 3: Back to Karkand Gameplay Premiere Trailer
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Jedva cekam B2K.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3343 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#3346 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Sa isključenim AA dobijem možda 1-2fps više, tako da mi se ne isplati...živcira me to šta uvijek imam oko 25-30fps-a nekad idu i do 40, i onda na iz čistog mira padne samo na 6-7fps-a...dok se na prvih 5-6 misija SP-a to nije dešavalo.
![]() |
#3347 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#3348 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Što vam je najveći gušt u igri? Meni letit avionom uz Highway to the dangerzone na winampu ![]() Like na prvi komentar ![]() http://www.youtube.com/watch?v=V8rZWw9HE7o
![]() |
#3349 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Mene je stalno bacalo van sa servera i nisam mogao odigrati dvije runde zaredom bez server connection timed out ili server disconnected. Isključio sam u postavkama routera (Thomson TG782i) UPnP i problemi su nestali. Tko ima sličnih problema neka proba. Možda pomogne.
![]() |
#3351 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 | |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nevjerovatno je da igra zapravo štuca na procesoru sa upaljenim HT-om. Nekad stvarno moraš skinut kapu kriplovima u DICEu i zapitat "seriously, how th f*** did you manage that!?" Igra radi puno glađe na isključenom HT-u
![]() |
#3356 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni igra više ne smrzava komp,nakon što sam po preporuci hammer_of_thor isključio On board zvučnu u BIOSU. Ali nebu to tak išlo. Pa nebum igral bez zvuka. Nadam se da će nekako riješit taj problem sa patchom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
igra super,stavrno se nema sta buniti na pricu i samu igru osim da mi je sada zao para,kako je uzasno kratak SP,jbt pa i rage je duzi,neznam koliko sam efektivno sati utuko ali znam da nije bilo puno!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Od kad je gl. fokus BF-a bio SP? vidim da ste svi djeca BC2 što se tice BF karijere |
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
znam da nije,vecina ga ljudi kupuju radi MP-a jer je namjenjen za to ali kada vec nude i jedno i drugo i jos za te šolde,mogli su ga napraviti malo duljim... mislim da se nitko ne bi bunio,dapace vjerovatno bi dobio jos kojeg pristasu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|