|
![]() |
#3331 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam se još stigao zabaviti s njime. Jučer sam ga samo otpakirao i napunio. Prije moram riješiti prebacivanje podataka sa starog moba (Desire) na novi.
#3332 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3333 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako si rootao, slobodno sve user aplikacije (ne sistemske) s Desirea backupiraj Titaniumom, kopiraj na SGS2 te restoraj. Radi kao urica, a sve je gotovo u 30ak minuta.
![]() |
#3334 |
Premium
|
Ima MyBackup na Desireu pa ću pokušati s njime jer mi Desire na defaultu (osim što je otključan na sve mreže) i vjerojatno će ići u prodaju kad sve sredim s prebacivanjem podataka i malo se ufuram u rad na SGS2. Nažalost, moj SGS2 je zaključan na VIP. Probao sam i sa Simpa i s Tele2 karticom i oba puta je napisao da je mreža zaključana tj. PIN nije radio.
#3335 | |
Premium
|
Citiraj:
kaj imas mozda vip-ov logo kad palis mob? i na kojem ti je firmwareu? lako se otkljuca sa galaxy s unlock-om kolko sam citao. ima u marketu za skinut aplikacija. |
|
![]() |
![]() |
#3338 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Može i taj app, samo je bed što bez roota možeš backupirati samo apk-ove bez korisničkih podataka za svaki od appova (accounti, rezultati u igrama i takve stvari) i Market linkova (nemaš kasnije opciju za update preko marketa, kao da si instalirao krekani app).
![]() |
#3339 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() "Pozdrav. Gledaj, ja sam sebi sve kontakte prebacio na SIM karticu i tako ih i koristim. A sad ne znam kako prebaciti cijeli imenik, mada sam 100% siguran da se to moze, ali nazalost nisam nikada pokusavao, pa da ti mogu reci kako tocno ide. Sto se tice onoga da vise brojeva dodajes pod jedan kontakt, i to je moguce, i to do cak 5-6 brojeva, mada mi ni to nije potrebno, ali sam isao vidjeti. Znaci kada dodas neki kontakt, i gdje ti je ta kucica za upisavanje broja, sa strane imas + i - . Kada stisnes na taj + otvori ti se novo polje, znaci prvo je Mobile, pa slijedi Home> Work, te onda Other do ne znam ni ja kojeg polja mozes taj Other razvlaciti ![]() Sto se tice nadogradnje na 2.2, to svi preporucuju, jer svi kazu da im je mobitel dosta brzi, a vjerujem sa obzirom da je i vise aplikacija podrzano na 2.2 verziji koja se naziva i Froyo ako nisi znao, pa ako negdje naletis a ne znas sta je Froyo to je 2.2 verzija Androida. Ja sam sebi doduse odmah instalirao custom ROM, i to ovaj : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 , znaci prvo verziju 7.0, pa zatim 7.1. Cijeli proces traje 20ak minuta maksimalno, a mobitel stvarno odlicno izgleda i radi nakon ovoga. Tu imas opisano i kako tocno ide svaki postupak, tako da sumnjam da mozes ista pogrijesiti, jer i ja koji taj mobitel imam tako kratko, sve sam jako brzo napravio i to bez ikakve greske, a mobitel mi je stvarno vrhunski. Eto, to je to od mene za sada, ako ti mogu jos kako pomoci, samo pitaj. ![]()
![]() |
#3340 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
imho, kontakte i kalendar (i još par sitnica poput mailova itd) se najjednostavnije prebacuje putem gmail računa. još jedan plus sinhronizacije sa gmailom je što se u slučaju gubitka ili kvara moba, svi podaci od zadnje sinhronizacije jednostavno povuku na novi mob. samo ima ljudi koji ne žele da su im podaci "u oblaku", negdje na pitajbogakojem serveru... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3341 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3342 |
Premium
|
Ne vidim ništa VIP-ovo na ekranu ni kad ga palim. Primjetio sam da ima ikonu za VIP meni na jednom od početnih ekrana i da je početna stranica na netu bila live.vip.hr. Tehnikalije: kernel 2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890; verzija GINGERBREAD.BUKG2; OS 2.3.3
#3343 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
A koji rom i kernel si fleshao da probam i ja...baci link. Tnx |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Premium
|
Citiraj:
hmm, meni je sve isto osim kernela. ja imam 2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890 root@DELL102#2 |
|
![]() |
![]() |
#3345 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
E ovako, mene zanima sljedeće. Kada proizvođač izda službenu nadogradnju za neki uređaj, znači recimo sad nek bude 2.3.4. za Galaxy S. Da li pojedini operater odlučuje kad će pustiti to za korisnike svoje mreže, i da li oni što mijenjaju taj update, tj prilagođavaju ili nešto ?? |
![]() |
![]() |
#3346 | |
Premium
|
Citiraj:
Ono što sam mogao na brzinu primjetiti je da wlan hvata slabije od Desirea. Dok Desire ima 3 crtice, SGS2 ima samo jednu ili čak nijednu (samo ona točka na dnu ikone signala). Sviđa mi se što na vrhu ima ikone za uključivanje wlana, gpsa, bt-a i još par stavki. Kod Desirea sam morao stavljati shortcuteve/widgete za to na jedan od ekrana.
![]() |
#3348 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
@Coconut, moram vidjeti kakav je na 2.3.4 pa ti javim,ako je bolji updejtas ga. |
|
![]() |
![]() |
#3349 |
Premium
|
Ima neki 5.1 zvuk i tu je bolji od Desirea. Još uvijek nisam do detalja ušao u njegove postavke, ali ono što me malo smeta je da ne može u svoj defaultni kalendar preuzeti bilješke iz Google kalendara (objašnjenje: 'Kies nije kompatibilan sa Google kalendarom') nego moraš stvoriti svoj osobni kalendar (Moj kalendar) koji će pocuclati podatke iz Google-a. Kakvi papci. Kao da su preuzeli onu popularnu: zašto jednostavno kad može i komplicirano. Ni kontakte mi nije preuzeo sa Google accounta. Tako jednostavne stvari su tako kilavo rješene da je to fascinantno. Defaultne Gmail i Email aplikacije su s**nje (nisu ni na Desire-u bolje). Zar nitko nije vidio kako je to odlično rješeno na iP4? Inače, ekran je zakon, a igre su vrlo fluidne i s odličnom grafikom. Probao Shrek Kart HD koju se može skinuti sa njihovog Game Huba i Angry Birdse. Čini mi se da su mi manje pocuclale bateriju nego na Desireu.
#3351 |
Premium
|
isti je na 2.3.4 nema nikakvog poboljšanja ... |
![]() |
![]() |
#3353 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ovdje su custom rom od mini pro a ja trenutno imam na mobitelu GingerDX_009 Requirements - Rooted - xRecovery - Latest kernel and latest baseband xxx015 - Desire to delete Stock SE's Eclair Edit: Ako ti se nesviđa možeš se vratiti na stock rom |
|
![]() |
![]() |
#3354 | |
Premium
|
Citiraj:
isitna, meni pokazuje na wifiju isto crtica ko i sgs1, ali se na sgs1 signal zna izgubit. na sgs2 do sada mi to nije bilo. stavio sam gore 10 hd igri i stvarno super rade. i nekak mi se cini da slabije trosi bateriju od jedinice. |
|
![]() |
![]() |
#3356 |
Scuderia Ferrari Marlboro
Datum registracije: Jan 2006
|
Nisi ti vidio ružnu Japanku. S obzirom na to kak prosječna Japanka izgleda, ova je mila majka, vjerovali ili ne. I samo da dodam da je ova iz Koreje (Južne dakako) s obzirom da je Samsung korejska firma. Samsung sad malo vraća bijelu boju, ali mislim da to neće naići na neko oduševljenje i pomamu kupaca.
![]() |
#3357 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam.viddio na sensu jos da.se mogu kustomirati precaci na docku, a to je uzasno glupo od njih... Pa sta je toliki problem napraviti par tih kustomizacija cime bi sense dobio prakticnost..? |
|
![]() |
![]() |
#3359 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3360 | |
Premium