|
![]() |
#3331 |
Guest
|
dh je banana na blizinu..sad počeo nightmare s njim,lik je dobar sa dva samostrela iz daljine, al kad mu s ebeštija približi..jel bolji 2 hadn bow/crossbow ili 1 hand + štit/quare? |
![]() |
![]() |
#3332 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
HC imaju vražje brzi attack speed (pogotovo oni sa povećanim att speedom), probirati cold damage / bleed / LoH na njima, dok quiver daje dobre stat bonuse, crit chance i att speed. 2h su malčice prespori po mojem ukusu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3339 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Thx, ipak nis. cuvam za 60lvl 950 dps bow sa +180dex i 2500life po killu. neki lik u igri mi ga je prodao za 90K i jos ubacio par cizama na poklon ![]() ali pitat cu frenda dali ga zanima koji od onih 1h, on je barba... ali taj jednostavno nema previse para, to ti odmah kazem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Onda ga nemoj ni pitat. Za sat vremena moze skupit 200k golda bez problema sam da igra prvi akt. Ak se malo potrudi moze i puno vise. Skupit milju, dve nije neki problem i te spike nemam golda i sl. su mi malo bezveze. Najace mi je kad nades nesto pa kolega iz co-op tima vice, joj hocu to to mi treba ali imam samo 50k. Meni se ne isplati prodavat prejeftino. Tih 50k uzmem za 15min ili manje a znam tu i tamo kraftat i zna mi se i posrecit tak da puno toga ode u salvage. Puno ekipe je vec kupilo za 50k iteme od pola milje ili vise i sad je ta sirokogrudnost gotova. Tko treba dobit ce jeftinije ali ne bas 10 puta. Nekim cudom mi je krenula prodaja na RMAH i jucer i danas 3 itema i skoro 40 eura. Vecras je pala 1H sekira sa skoro 800 dps i preko 900dmg, 170 vita i 560 LoH. Zanimljivo da jos uvijek ne dobivam veci dmg od mog sworda koji nema ni 700 dps i dmg ali i 200 str i 200 vit. Jos ce mi to ostat glavno oruzje za dugo vremena. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.07.2012. u 02:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3341 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Nije ti to nista "napeto" za lv60. Na lv60 trazis 1000+ DPS weapon sa socketom da unutra mozes napucati +Crit Damage gem. Sve ostalo od statsa sto dodje dobro dodje, ali socket je najbitniji (ili ako nema socket, ali ima 70+ Crit Damage increase stat). Na lv45-50 trazis neki lv60 weapon koji ima Level Requirement reduced. Ja sam na lv49 imao neki crossbow lv60 koji je imao 11 level reduced stat i fini DPS. Do lv60 sam proletio, mobovi su padali prije nego su uspjeli skuziti sta im se desilo ![]() Evo npr. lurknuo nabrzinu na AH i ovo ima za 100k: ![]() S tim se od levela 47 do 60 radi genocid po mapama
If you are not paranoid you don't have enough information Zadnje izmijenjeno od: Tumor. 13.07.2012. u 07:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3342 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Prodaju ostavljam za AH, ako item nikome od frendova ne treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3343 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() 2H Swordovi isto...između 900 i 1000 dps ih imam par komada sličnim tvojim statsima i stavim na AH 30k bid i ljepo mi se vrati nakon par dana..... BTW......Jučer s partijom ubio diabla muahahahhaha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ako neko ima neku opremu za monka ili DH, a da ne prodaje za neke lude cifre nek mi se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
osim poznate ekipe tu sa pce s kojom dijelim iteme, naletio sam par puta na jebenu noname ekipu koja fakat dropa na pod sve da pogledas. legendarno ak se mene pita ![]() znao sam naletit i na ekipu koja pita dal imas sto za prodat, pa ponudim neke iteme i cjenkamo se ![]()
![]() |
#3349 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Jučer sa svojim DH prešao Inferno Act1. Ginem svako malo, popravak me po pogibiji košta 4,5k golda, pokušao igrati Act2, ali mi je presmiješno kojom brzinom me gamad ubije. Sada love imam oko 100k, ali kako stvari stoje, to će se jako brzo istopiti. Imam 20k damage (bow 1010 DPS), jedino mi se čini da ili nemam vitalitya ili armora ili resistance. Ima li netko savjet na što da idem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 | |
Premium
|
Citiraj:
Provjeri si spellove....nebi smio ni blizu pustat mobove....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imaš savjet za spellove? Sada mi je primary bola shot (arcane runa), secondary rapid fire (webbing runa), a skillovi smoke screen(special recipe), companion (bat), sentry(healing) i rain of vengeance (stampede). A faking leaping mobovi me kidaju kao zvečku, ona sitna gamad u Actu1 i Lacuni huntressi u Act2 su mi noćna mora. Strah me je zamisliti što će mi raditi soul ripperi u Act3... Fali mi minigun u ovoj igri... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Garro. 13.07.2012. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
kod mene: Active: Hungerring Arrow sa Devouring Arrow Elemental Arrow sa Frost Arrow Smoke Screen sa Lingering Fog Preparation sa Backup Plan Caltrops sa Tortorous Ground Shadow Power sa Gloom - ovaj mijenjam po potrebi, ali za Act3 koristim SP+Gloom jer ima tonu mobova sa ranged attackovima, pa u strci popijem pokoji. Osim toga dobro dodje za Siegebreakera i sve Reflect Damage packove Passive: Steady Aim Archery Sharpshooter 46 Discipline (9 quiver+7 cloak) jako pomaze jer imam uvijek 2-3 abilitya koji koriste discipline. Meni gornji setup radi odlicno. Jako se dobro moze s njim kiteat, a Frost Arrow je odlican za DPS+Slow grupa mobova.
![]() |
#3354 |
Premium
|
ovakav sličan build i ja koristim osim companiona, + evasive fire http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#fRXdTV!aTe!bcYZZb nakon dosta isprobavanja ovaj mi solidno leži.......možda tebi nece valjat....probaj pa vidi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo prvi put da psujem zadnjih pol sata blizard. Znači kad prodaješ nekaj imaš 5 min vremena za cancel. Idem prodat 100 inferno esencija i kaj se dogodi? Idem stisnut 3 i umjesto 3 stisnem enter i naravno da se smeće odma prodalo. *ebo im pas mater, kaj nisu mogli stavit neki cancel od bar minutu ako se netko zajebao kao ja sad.
![]() |
#3357 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Na prvom pada 99% drek, onaj jedan posto mozda neki 2h a za 1h se ne treba ni nadat. Ringovi i amulti su jedina sansa za pravi komad opreme i tu i tamo koji komad armora lev 63 ak se posreci. Meni je prvi dobar jedino za uzimanje golda na brzaka. Na drugom se vec moze nadat dobrom 63 armoru, kojem stitu i mozda soldinom 1h sa 700+ dps i solidnim brojkama. Treci akt je vec osjetno bolji i tu pada svasta mada zna bit runova gdje se ne dobije bas nista osim dreka. Meni dva dana nije palo nista pa onda sekira od 3,4 milje ak ne i vise. Meni su najisplativiji, malo rizika i brzo, kratki Belilal runovi od 15-20min. Napucam barba sa attack speedom, dve sablje i skoro 20k dmg i sredujem sve ekpresno sa jednom rukom. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.07.2012. u 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Slažem se s Magarcem, u odnosu uloženo - ufarmano act2 je daleko najbolji. Jednako mi je prolazan kao i act1, ali bolji itemi i barem dvostruko elita. Itemi svih lvla, među kojima zna biti dosta dobrih. Act3 predugo traje, prosječno mi treba tri puta više vremena po elite packu.
![]() |
#3359 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() P.S. kolegi iz tima nebi ni golda uzeo ni za zivu glavu, a da ne kazem da bi tu na forumu dao bilokome da mu nesto fakat treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
jebem ti majku i Blizzardu i disconnection-u i single player-u koji zahtjeva user i pass... dao bog da im se te bagave ruke osušile koje su napravile Diablo 3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|