|
![]() |
#33332 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jesi to "beru" vježbao? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33334 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#33335 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#33337 |
Registered User
|
Promjena: utorak - tunel 10h.
![]() |
#33338 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce ko do Grme navratiti popodne? Ja cu od 2 - pol 3 biti gore. Rastepo sam si zadnji mjenjac pa mi fale brzine za do sljemena ![]()
![]() |
#33339 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Akcija nadzora bicikala, mopeda, motocikala U CILJU povećanja razine stanja sigurnosti u prometu na cestama i smanjenja broja stradalih osoba, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke danas i sutra provode akciju nadzora vozača mopeda, motocikala i bicikala u cestovnom prometu, i to od 15 do 23 sata. Iz policije su izvijestili da će se akcija danas provoditi na području policijskih postaja: I. PPRP Zagreb, Sesvete, Vrbovec, Dugo Selo, Ivanić-Grad, Sv. I. Zelina, II. PP, VI. PP, VII. PP, a u srijedu, 29. svibnja na području II. PPRP Zagreb, Velika Gorica, Jastrebarsko, Samobor, Zaprešić, I. PP, III. PP, IV. PP, V. PP, VIII. PP. Cilj akcije je utjecati na smanjenje broja i posljedica prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači motocikala, mopeda i bicikala, te pješaci. Policijski službenici bit će usmjereni na sankcioniranje prekršaja motociklista kao što su nekorištenje zaštitne kacige, istek važenja prometne dozvole, neregistrirano, upravljanje prije stjecanja prava, bez kategorije, neisticanje ili nepropisno isticanje registarskih pločica, tehnička neispravnost i drugo. Također, posebnu pozornost policijski službenici će obratiti na sankcioniranje prekršaja biciklista, prvenstveno onih koji mogu dovesti do najtežih stradavanja u prometnim nesrećama, a posebice nekorištenje svjetala i reflektirajućih prsluka noću i u uvjetima smanjene vidljivosti, tehničke neispravnost bicikala, nekorištenje prometne površine namijenjene za promet biciklima, upravljanje biciklom pod utjecajem alkohola i dr. http://zagrebacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=158765 pripazite
![]() |
#33340 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33341 |
Registered User
|
Danas 52 ojka all the way down, odlično stanje. Vuco, Jack, Dado i ja. Ni'ko se nije satro, iako sam ja iš'o ![]() ![]() Sutra, srijeda, start 15-15,15h sa tunela. 9 etka dole. Bujrum! Zasada: No1 sa dropa, Dado i ja.
![]() |
#33343 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Destro..... čujem nemaš više pitcha, znači štanga ti ne treba, a također čujem da ti treba (vrhunska) kaciga... evo prilike da sravnamo račune (uzimajući u obzir i šajbu na nuli smo ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=45&t=85685 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33345 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
trebam savijet kupio bi bicikl čovjek nema papire ali kaže da je bicikl registriran u policijskoj postaji u virovitici što vi mislite? uzeti ili ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#33347 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
http://www.rbk-japod.org/biciklijada...-park-una-2013 Nadam se da neche biti kishe, Vec nas ima dosta prijavljenih, ko je slobodan u Subotu- dobrodosli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33348 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
hvala Destro ali ništa od bajka mali je počeo komplicirati i saznao od frenda koji ga je imao prije da je krekana vilica na dva mjesta a mali koji prodaje bajk tvrdi da je sve u redu |
![]() |
![]() |
![]() |
#33349 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33350 |
Suit up!
|
Evo jedan clip od jučer. Nisam baš zadovoljan kako YT to komprimira... ali PoV je dobar ![]()
![]() |
#33352 |
sto da napisem ?!
|
ne vidim gdje piše da je neki divlji spust ![]() ruku na srce, meni se video sviđa ! od položaja kamere, field of view-a do svega. istina da mi se staza ne sviđa jer nije neki nagib, ali... ponekad nije to ni bitno ! Lijep video ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33353 |
Suit up!
|
Ja uvik pedalam, tako mi ne ispada lanac + idem brže ![]() Evo s manje pedalanja, i probušenom gumom na kraju ![]()
![]() |
#33354 |
Registered User
|
Elem, nakon vake altimetrije, ide Sljeme. S tim da se čuvam pa idem kolima do dotke ili čak tunela tako da startam Leustek na full-throttle ![]()
![]() |
#33355 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#33356 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
ako je ovo snimano s gopro3 onda je kamera katastrofa.Jel ti na kompu to izgleda ljepse ili ti zajebe yubito sliku pa nece bude lijepa. Inace lijep krajolik,dobro vrijeme,odlicno
![]() |
#33357 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Youtube nesto sere u zadnje vrijeme. Ova dva filma su snimana sa istim postavkama i kod rendanja su koristene iste postavke, a ovaj drugi izgleda ko da sam ga snimao sa onom spy kamerom. Prvi http://www.youtube.com/watch?v=DkGVl9RZFeE Drugi http://www.youtube.com/watch?v=e0op0Rv6fbM |
![]() |
![]() |
![]() |
#33358 |
Truth is out there!
|
da,totalno se vidi razlika. A na kompu ti je slika prije rendanja puno bolja?
![]() |
#33359 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Gotovo da i nema razlike izmedju RAW i rendanog filma kod oba filma kada ih gledam na kompu. Probao sam i upload na vimeo al je isti drek. sa time da je na vimeu limit od 500Mb tjedno, dok kod youtubea imam limit samo na duzinu filma od 15min. Valjda te oce prisilit da im platis da mozes staviti film gore, a da izgleda pristojno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33360 |
Truth is out there!
|
Mislio sam da su te black puno bolje,kako su to dobro izreklamirali covjek bi kupio nekoliko komada da se nadje. Nego, nema vise na sljeme bez ff sljema. Prosli tjedan bio gore,spao na spustu direkt na lice,pukle mi neke kosti gornje celjusti, 11 savova na licu itd...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|