|
![]() |
#3302 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3303 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Stavio i ja taj 4.3 na Onea, napravio isto tako factory reset sa formatiranjem full memorije, nakon paljenja išao restore-at mob sa HTC Backupa (da mi vrati sms-ove, šifre, itd.), a on kaže "no backups". Divno su to riješili. Još uvijek imam taj backup folder na dropboxu (Apps - HTC Backup), vidim da je tamo sve (po veličinama fajlova), ali ovaj kreten ga iz nekog razloga ne prepoznaje. |
![]() |
![]() |
#3304 |
Premium
|
Nisi jedini. Srećom ja radim backup i sa alternativnim appom i u recoveryju, tak da sam siguran... izgubio sam samo Sense, morao ponovno vraćati sve na ekrane. Ali možda je u tome i problem! Jer je Sense sad noviji, pa nije kompatibilno baš. Dakle, ARHD 31 aka zadnji WWE 4.3... radi fino. Ne sviđa mi se novi lock screen bez foto albuma, al šta sad. I čudi me da još uvijek nisu ništa poradili na gustoći ekrana, suludo je imati toliki HD ekran i 4x4 ikone. Srećom ima na XDA forumu moddani Prism.apk pa imam 5 redova ![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja radio htc backup ali na google drive.. sve vratilo kak treba natrag.. jedino sam morao bas sve obrisat sa moba... da ne steka.. sad je sve pic pic glatko opet ![]() edit: skuzio u cem je problem- kad stavim widget aplikacije Probonbon, sense počne laggat.. -.-' |
![]() |
![]() |
#3306 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Pozdrav ljudi, ako netko još ima HTC Desire i isprobavao je recentnije custom romove bio bih zahvalan kad bi mi rekao koji je "najbolji". Da ne bude nejednoznačno što znači najbolji pritom mislim najviše na stabilnost, minimalno force closeova i da sve radi. Po mogućnosti da je JB ili ICS ali nije uvjet. Integriran A2SD zbog malo memorije koji mogu pokrenuti kroz terminal emulator i da radi nadalje. Osoba koja će koristiti uređaj je žena koja nije baš neki techno freak tako da bi trebalo nakon što sve flasham i instaliram potrebne aplikacije dalje biti "pali i vozi" jer ona sama neće ništa moći mijenjati/poštelavati s vremenom. |
![]() |
![]() |
#3307 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3308 |
Guest
|
Tak ne postoji od iti jednog proizvođača ili OS-a bolji launcher od apex ili nova launchera IMO. Tako da mi apsolutno svejedno kakve kerefeke izigravaju :P |
![]() |
#3309 |
DD9512
|
Meni je Sense zakon!! Upravo zbog sensa kupujem htc. Da nemaju Sense teško da bi ih kupio. Okej, ova One serija je zbilja brutalna ali uvijek me je Sense vraćao htcu. Svatko ima svoje!! Ovaj Sense 5.5 je puno bolji od 5. |
![]() |
![]() |
#3310 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Po čemu to? Nisu tolike promjene update na stanju baterije za One Max: 33% za 2:51 sat screen on |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3313 |
DD9512
|
Blinkfeed mi je bolji, brzi. Ima vise tema, izvora. Moze se i iskljuciti tko ga ne voli. Vizualno je dosta poboljsano sve skupa. Puno vise transparentno. Ljepse notifikacije. Poboljsana power saver opcija. A ono ima svega. Ne pada mi nista vise na pamet. Baterija je bolja nego sto sam ocekivao..Super! Uff, ovo mi se cini previse.. Jesi na stocku ili? |
![]() |
![]() |
#3314 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Fora mi je što lockscreen ima dva screena sada |
|
![]() |
![]() |
#3315 |
Buying Bitcoin
|
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 25.10.2013. u 15:10. |
![]() |
![]() |
#3316 |
Fresh Juice
|
Pređi na custom rom i kernel i dobit ćeš na bateriji. |
![]() |
![]() |
#3317 | |
DD9512
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3319 |
DD9512
|
da.. eventualno bi mogao ostati bez garancije ali sumnjam.. Zauzvrat dobijes undervolt, underclock.. Sound control Gamma control Memory control Thermal control Stock Sense bez nekorisnih appova Nove romove puno ranije nego OTA Preporucam svakome.. S tim da i ja nemam vremena vise za kemijanje.. Koristim samo ARHD i zaflesam novi faux kernel koji izade mozda 1 u mjesec dana. Mob leti, baterija je puno bolja nego stock i ono sto mi je najbitnije mob mi radi bez gasenja po mjesec dana.. Odn nista se ne rusi i ugasim ga tek kada hocu u recovery ili fastboot. |
![]() |
![]() |
#3320 |
Fresh Juice
|
Garancija se gubi na software samo, ne na hardware. A i kod nas u servisu ni ne gledaju na to tak strogo. U protivnom je potrosnja normalna. |
![]() |
![]() |
#3324 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3325 |
Fresh Juice
|
Da, ima 5x5 al i dalje na ekranu od skoro šest inča to je užasno. Ma ne zadržavam se dugo na ovom mobu |
![]() |
![]() |
#3326 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
https://www.dropbox.com/s/ahqivachwv...6-21-41-58.png Možda je to bilo do toga šta sam taj dan bio instalirao 4.3, pa mu treba neko vrijeme da se kalibrira ? Ili je do toga šta sam na pola dana danas isključio Wifi, a prije nisam, možda ga to hebe, ako konstantno skenira... |
|
![]() |
![]() |
#3327 |
Guest
|
U slučaju slabog, shabby signala wifi zna jako lijepo drainati bateriju. Meni se događalo sa bnet routerom. LTE je mala beba za njega bila. |
![]() |
#3328 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja sam primjetio sad nakon par dana na 4.3 da cucla bateriju ko lud, jest da je zadnjih par dana vise na 3gu, nego na wifi jer me nema doma po cijele dane, al prije se nikad nije desilo da jedva izgura do doma, sad je na 7%, a obicno sam se vracao sa 20-30%, oce li factory reset pomoc? |
![]() |
![]() |
#3330 | |
Premium
|
Citiraj:
Hrpetina uređaja koji koriste Qualcommove modeme ima problema sa cicanjem baterije na 4.3 Čeka se nekakav update za to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|