|
![]() |
#3301 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jeli piše igdje provjereno da se dobije i champ Elise i skin za nju ako sam gold pa na više? Citiraj:
Sorry što to ovako moram reći, ali rune su ti za qrac. Sredi to što prije jer ti je to ogroman minus u early game-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nigdje provjereno. Ali svi kažu da da. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3303 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma znam ali mi je vec pun kufer dok sam moram nosit igru,udvoje je vec lakse ![]() Koje rune? Pretpostavljam da si gledao ADC/AP rune,koje su trenutno slozene za twitcha/kayle jer trenutno puno igram sa njima.Imam i standard ap/adc rune sa flat AD/AP ali trenutno koristim ovo...ove rune za AP su mi osigurale 17/3 W/L sa kaylom tako da nemozes reci da su lose
Zadnje izmijenjeno od: micek_kc. 01.09.2013. u 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
evo copy paste s drugog foruma ![]() Znači, pošto sam imao prokleti ječmenac na oku, imao sam jebade igrati i izgubio cca 10-11 zaredom u ranked (pao s 25 na 3-4 LP)...a sada ću probati 10 winova zaredom s 10 različitih champova http://i.imgur.com/pq1vKQb.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3308 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
http://www.lolking.net/summoner/eune/29765799#profile i onda dok vas pitam za neki premade velite da stignem sam,da ima jos vremena...Dok u 80% partija imas trollere dodje ti razbijes monitor ![]() S1 62lp > S3 75lp ![]()
![]() |
![]() |
#3309 |
Premium
|
Ja velim. Netreba forsirati, to je prvo. Kad mi nejde, stanem, odigram par normala, dan-dva i opet ožeži po ranked ![]() Drugo, nikad ne igram duo q s nikim i volim vidjeti premade kad igram protiv nekoga, jer je to u 70% slučajeva loš premade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma sve je to sreća i zakon velikih brojeva. Kada imaš winning streak, prekini. Ako imaš losing streak, igraj i dalje, jer će u jednom času taj streak puknuti i počet ćeš pobjeđivati. Samo se nemoj nervirati, obično većinu partija već u prvih par minuta vidiš kako će biti pa si odmah pripremi živce ili euforiju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3311 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3312 |
Premium
|
HAHAHAHAHAHAH prvo nerfaju galiovu ultu da je preOP, sad ju buffaju s razlogom da je preUP ![]() vrlo bitno za one koji imaju npr gold u 3vs3 team ranked, ali solo Q bronze... Loading Screen Reward Borders Loading screen borders will now show a border from your highest rank achieved in the previous season in any tier (previously displayed your Season 2 rank for the specific game type you’re loading) You guys have spoken - this will be reverted in patch 3.12! Click here for more information regarding end of season rewards
![]() |
#3314 |
Premium
|
omfg srećom imam brz net pa ćemo to riješiti već nekako. ali činjenica je da iste one nerfove koje su radili nekim champovima da ih izbace iz mete sa ponavljaju ali kao buffove... presmiješno. umjesto da budu kreativni i nacrtaju mordeu cvjetić na glavi koji šprica protivnike, oni revertaju promjene ![]()
![]() |
#3315 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3316 |
Premium
|
Znači ovako, igraš ranked team 3vs3 i uđeš s timom u gold. Kad dođeš Season 4, neće ti biti gold okvir pri loadanju samo u tom modu igre već u svim modovima, uključujući i SoloQ. Ove sezone to nije tako. Ja recimo imam okvir u 3vs3 ali u soloQ nemam. mislim, kome je to bitno jel...
![]() |
#3327 |
Premium
|
Lol. Imamo sad ona velika slova i brojke ko istočnjaci ![]() I neznam da li je neki bug, ali trinity force sad košta 3 golda kada kupiš ova 3 itema ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 04.09.2013. u 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3329 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3330 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Vi to ozbiljno ili? Pa to je već jako dugo. Nije to bug, nego su prije par patcheva (onak njih 6-7) promijenili cijenu TF-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|