|
![]() |
#33002 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Irvin odi sa nama, rekao je shoshy da ima 5 mjesta u autu ak se dobro sjećam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33003 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
no sikiriki, ja ću tak i tak bit kod naplatnih sa svojim kolima pa ak negdje ima mesta uskočim, ak ne furnem folcikom. e super za raju roštiljanu to se i meni sviđa i sad kontam da nas je već dosta, jer Murina kontam da neće proć bez roštilja, a takva mu i raja u kolima ![]() ...ja odo sad delat oko vrta malko, čekali me repovi pa se posle javnem. Vatre će biti u dgv sa Santom, iza 16 se čujemo, sad je u poslu a za ćumur valja uzet 1 vreću i to je taHman za nas cca 10ero, još plus netko od titana, ali to su domaćini pa nema brige, slavonci ![]()
![]() |
#33004 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima za 5 ljudi mjesta Lovro, al nema za 5 bicikala ![]() Uzeo sam danas 2 nosaca, na krovu ima mjesta za 3. Jos jedan bicikl stane u gepek, al treba skinut kotace i otpustit volan. Dakle Irvine, ponesi nosac i stanes kod mene. Ja sam za rostilj al nisam stigao kupit meso pa se nadam da cu se nekom moc skrpati ![]() Ekipu koja ide samnom oko 7 navece nazovem da se dogovorimo kad vas pokupim.
![]() |
#33005 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pa čovječe, sve ti radi stigneš kupit danas Ja sam isto za meseko, moja ekipa nešto divani da je nervozna, ovo ono, pa za njih ne znam još ![]() Al generalno, mislim da je operacija "DERNEK" uspijela ![]()
![]() |
#33008 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33009 |
Registered User
|
Trzno sam mail Santu, reko se javit oko 19h, a možda i prije ako stigne. Vi samo pripremite mesinu sa sobom, nešto luka. Kruh uzmite po kolima kolko procenite da će se pojest a jednu vreću ćumura ćemo negdje iskopat, ima Alija Sirotanović sada PRAVU lopatu, sažalio mu se drug Tito ![]()
![]() |
#33010 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33011 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
80 deka ćevosa kupljeno. ko ga jebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33013 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33017 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Ja sam si zel nekakve pive. Ima ko rakije za nazdravit poslije? Možda i disko kuglu? I mega mix iz devedesetih? Denise Denise i senna m? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33018 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
baterija od fotića je napunjena! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33019 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jack, tesko je to predvidjeti, drzim da cemo do 18h biti gotovi, ali to sve ovisi koliko cemo se gdje zadrzati (Anakonda, pump track - tu mozemo jasit pol dana). Tako da sve skupa to moze potrajati. Mislim da smo prosli puta zavrsili negdje pred sam kraj dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33021 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Malo čudno pitanje ali ... zna ko kak na Northwave Moab naocalama zamjeniti lece ? Dobil sam s njima još 2 para pa bi htel probati ali nikak ne kužim kak se ove skineju ![]()
![]() |
#33022 |
Registered User
|
Santo se javio, pridružit će nam se i 2 titanovca Igor+Goran (do 13h a posle rade), mesinu ćemo ostavit u domu gore na Omanovcu, tako da svakako mi onda koji dernečimo idemo skroz do gore kolima, jer se odozgor nakon derneka i vraćamo doma. Taj uspon do vrha (roštilja) nakon celodnevne vožnje koji traje cca 45 min cestom će bit taHman da nas izuje pa da pojedemo živu mesinu ![]() vidimOSE u 7h, Ivanja Reka. odo hrkat NN ![]()
![]() |
#33023 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#33025 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
ide mozda sutra netko na sljeme?
![]() |
#33026 |
Registered User
|
...sve kontam da nam nije dosta 1 tariguz ![]()
![]() |
#33028 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
krivo! ja sam tek sad dosao doma.;( vec vidim da cu nakon cca. 4 sata sna, ujutro biti super oran za pedaliranje.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33030 |
Registered User
|
nešto pamučne duge robe zemite za after-ride dernek i nešto u čem se merete nadimit, al će mirisat po kolima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|