|
![]() |
#3271 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
inace, na ostalim serverima mi je isto ko i prije ...
![]() |
![]() |
#3272 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Slobodno dođite.... : axeman : atha@ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3275 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Vražju mater! nikak da se spojim ubio sam auto download ali prije toga mi je rečeno da mi fali file z_pw_cli_o9d.iwd, jasno za nabavit taj file nema nigdje. Stavio sam PCE_mod, i kaj da ja sad delam? Rak?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
m
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3280 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zedova taktika -> : hitthewa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3282 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3283 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A evo jedan film (sorry na loshoj kvaliteti snimano je mobom) koji pokazuje moj fps na onoj mapi...ccc...ne znam joj ime : sweating .. www.dbz-universe.net/cod2_fps_mirko.3gp
![]() |
![]() |
#3284 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Rak sigurno uzivaš poslijednih dana! Za sve si ti kriv i sve moraš znati! : lol2 : Ako se ovako nastavi imam osjećaj da će na slijedećim žderonjima biti: Rak versus isus ![]() ![]() Rak versus scorpio_007 : axeman : Rak versus atha : wtf :
![]() |
![]() |
#3287 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
1. Pokrenut je download u pozadini 2. Nisi isključio auto Download 3. Zbog toga što si bio pametan i na servere dolazio sa autodownloadom, pokupio si 3000 sranja koji ti sada rade probleme. Rješenja su: 1. Isključi sve P2P i download programe prije ulaska u igru. 2. Isključi Auto Download u igri 3. Reinstaliraj igru 4. Optuži Raka za sve probleme Vidljivo je da se svi koriste opcijom 4. kao najlakšom. Super. Onda nek se ne ljute ako tu i tamo koga izvrijeđam.
![]() |
![]() |
#3288 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
: lol2 : Baš mi je taj zub šuplji i čeka zubara već ohoho mjeseci ![]() Citiraj:
![]() Bit će bolje samo ne gubi živčeke: cheers2
![]() |
![]() |
#3289 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Drago mi je da mogu igrat s vama narode ![]() Čuo sam da me netko zove na roštilj sutra, dali je to istina? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3290 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Sutra je miting žderonja ak misliš na to. ![]() Pa moš sa nama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3293 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
isključen auto DL baš i nisam dolazio s uto DL na servere jer sam igrao smao na dva PCE i još jedan o ba s ISSLJUČENIM Auto DL Nisam ja nikog optužio, nego sam pitao dapače tražio savjet zbog toga i formulacija rak? a ne RAK!!!!!: Machineg Zanimljivo mi je samo da mi je server delao popodnije prije preinaka a navečer se nisam moago spojiti.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
M.U.P.
|
Jel zna neko dal je moguće bindat glasovne naredbe Znači da ne stišćem stalno V 1-1 nego samo jednu tipku
![]() |
#3295 | |
1oo1 NooB
|
![]() Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() Pitam ozbiljno pošto to nisu standardne kontrole tj nema ih u postavkama osim glavnog izbornika
![]() |
![]() |
#3297 |
Headbangig Grunf!
|
3 reinsatll igre je sredio stvar, sad opet imam čast bit zadnji. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam jedan problem. Jućer dok ste igrali HQ ja se htio spojit i dok sam se connectao ekran mi se zacrnio i tako je stajalo par minuta dok nisam restartao komp i poslije restarta sam opet htio se spojit i opet isto.
![]() |
#3299 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dečki, ocemo si uzeti TEAMSPEAK...??? ima kod nas (tcom) baš teamspeak server koji je (začudo) besplatan, samo se naplaćuje promet (za one koji imaju dsl)...vrlo jednostavno, odemo na server, uđemo u "sobu", stavimo šifru i imamo teamspeak...?? ste za??? ko dušu dalo za CTF i slično... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
you can change the latter part to "quickresponses" "quickcommands" "quickstatements" Followed by the number of the V Say you wish to use So for example bind p "openScriptMenu quickstatements 3" So when you push p in game it will produce the spoken I'M IN POSITION
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|