Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 24.06.2014., 01:04   #3271
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Mesiko je trebao biti prvi u grupi. Bili su bolji od svih u grupi. Ovako idu Nizozemcima na noge, nažalost. A najviše su pokazali od nogometa u našoj grupi.
Ne bih rekao nažalost. Mislim da će ih Meksiko dobiti. Nizozemci izvrsno igraju s par ekstra igrača, ali imaju 3-4 mlađa i neiskusnija igrača u prvih 11, i već smo vidjeli da im obrana i nije nešto.

Mekisko je stvarno najviše pokazao u našoj grupi što se momčadi tiče, i ovaj naš va banque gol je jedini koj isu primili na truniru. Uigrani, su, pucaju od snage, brzi, ne gube raspored i igraju vrlo disciplinirano i svi dobro znaju što trebaju raditi.

Brazil je dobio dvije tekme na Neymarovu individualnu kvalitetu. Bez njega su znatno lošiji. Ne volim ga, ali igra sve bolje i vuče Brazil naprijed. Scoalri mu je dao potpunu slobodu u igri, igra gdje hoće i šta hoće, i to za sad funkcionira.

Hrvatska je jednostavno slabija momčad od Meksika i ovo je realnost. Ja još uvijek mislim da je Kovač griješio što je igrao bez klasičnog defanzivca s Modrićem, a da se Raketu gurne naprijed. No, sumnjam da bi to nešto promijenilo u ovoj tekmi.

Za budućnost... Pletikosa, Srna, Pranjić, Olić, Jelavić, Vukojević... Hvala i zbogom.
Staro 24.06.2014., 01:04   #3272
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova

Cijela reprezentacija je zaslužila raspuštanje, stranog trenera i sastavljanje ekipe iz HNL-a s iznimkom Hajduka i Dinama.
Bas si me.nasmijao. Sastaviti ekipu iz HNL-a. A koji su to HNLovci van Hajduka i Dinama za repku? Oni koji nikad nisu igrali protiv niti drugoligasa iz jakih liga? Realan si kao nas varan
spawn je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.06.2014., 01:05   #3273
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Sad ste opet svi pametni, nijedan igrač više ne valja kojeg ste nakon Kameruna dizali u nebo. Ne valja trener, ne valja ovaj, ne valja onaj... a kad smo vam Guls, panda i ja pričali da naši nisu odigrali nijednu utakmicu iznad prosjeka, onda smo bili proglašavani pesimistima

Ne znam, kakav to model rozih naočala mora čovjek imati da ne vidi da naši igraju isto kao što su igrali pod Štimcem i kao što su igrali pod Bilićem nakon odlaska Prosinečkog.

PROSJEČNO

Rebić dobiva mrvicu minutaže koju iskoristi bolje nego ostatak ekipe u cijeloj utakmici.
Od 23 igrača, Kovač koristi 15 ili 16? Zašto voditi 23 onda? Jedan Schildenfeld nije ni ušao u igru.
Rakitić u velikom dijelu utakmice bio zadnji igrač obrane.
Modrić dobije loptu i trči natrag.
Srna - NULA
Mandžukić - NULA
Kovač kao trener - NULA, čisti ziheraški pristup i očito nula autoriteta

Cijela reprezentacija je zaslužila raspuštanje, stranog trenera i sastavljanje ekipe iz HNL-a s iznimkom Hajduka i Dinama.
Koji potpis
virus1 je offline  
Staro 24.06.2014., 01:05   #3274
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ti izvališ i ostaneš živ

Koliko je nogomet bitan u HR, a koliko u Jamerici? Koji postotak naroda uopće zna da imaju soccer ekipu? Klinsmann da je to napravio u HR, vjerojatno bi našao konjsku glavu u krevetu ujutro

Poanta je u tome da je svejedno imao MUDA da kapetana i najboljeg strijelca izbaci iz ekipe, usprkos tome što su ga mediji posrali na svim mogućim nivoima (zbog tog slučaja i zbog toga što je rekao da je "nerealistično da SAD osvoji SP").

Nek pronađe konjsku glavu u krevetu, ali barem bi imao muda napraviti ono što nijedan drugi neće, izbaciti igrača koji u ovom trenutku ekipi više šteti nego koristi.

Istu situaciju možeš primjetiti i sa Hodgsonom i Gerrardom recimo

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 24.06.2014., 01:05   #3275
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ovo prvenstvo je i tak bila egzibicija, treba se spremit za sljedeci euro dok nam najjace karike jos nemaju 30+

neznam zasto se pljuje toliko po modricu i rakiticu i zamjera na povratnim loptama, kad nas vezni red nije postojao, izgledalo je kao da se skrivaju iza protivnika da ne dobiju loptu...
Staro 24.06.2014., 01:05   #3276
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor antebr Pregled postova
Koji se to igraci nisu trudili?
Ljudi su odigrali koliko su mogli, i to je nasa realnost. Meksiko je bolja ekipa.
Odigrali su vrlo dobro prvo poluvrime, medutim nakon sta je izvadija vrsaljka sa livog beka izgubija je utakmicu.
Mislim da sad nije lipo srat po svima i rec da nevaljaju i da se nisu trudili.
Ne znam, mozda si ti zabunom gledao Brazil - Kam'run.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline  
Staro 24.06.2014., 01:10   #3277
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Ne znam, mozda si ti zabunom gledao Brazil - Kam'run.
Ne d*** sam po PC ko i ti.
Uvik sam se cudija glupim izjavama da se igrac koji npr. zaraduje 4mil€ ne trudi za reprezentaciju na sv. prvenstvu. A budala je moga lipo otic na odmor i uzivat, a ne tamo negdi trcat za balunom.
antebr je offline  
Staro 24.06.2014., 01:12   #3278
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
neznam zasto se pljuje toliko po modricu i rakiticu i zamjera na povratnim loptama, kad nas vezni red nije postojao, izgledalo je kao da se skrivaju iza protivnika da ne dobiju loptu...
Pa nas vezni red JESU Rakitic i Modric samo sto ih treba koristiti jel. Ancelotti i Emery su ocito glupani jer izvlace iz njih maksimum
spawn je offline  
Staro 24.06.2014., 01:16   #3279
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pa nas vezni red JESU Rakitic i Modric samo sto ih treba koristiti jel. Ancelotti i Emery su ocito glupani jer izvlace iz njih maksimum
Htio sam rec da su oni danas bili defenzivni igraci, samim time vezni red nije postojao, a u napadu nemamo messija koji ce postic gol iz preskocene igre
Staro 24.06.2014., 01:18   #3280
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Bas si me.nasmijao. Sastaviti ekipu iz HNL-a. A koji su to HNLovci van Hajduka i Dinama za repku? Oni koji nikad nisu igrali protiv niti drugoligasa iz jakih liga? Realan si kao nas varan

Kramarić, Benko, Budimir, Bačelić, Radonjić, Ivančić, Tadić, Mišić... jel trebam dalje?
Pitam se jesi li uopće čuo negdje za ijednog od njih osim prve dvojice. Jesi se sad zapitao zašto nisi?

Trebaju nam igrači koji se žele dokazati. Koji žele igrati i koji žele napraviti nešto.
Dok je našeg HNL-a i ekipe koji povlače konce da se uzima ekipa iz Hajduka i Dinama, nikad ništa od reprezentacije.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.06.2014., 01:19   #3281
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Svidja mi se Kovac ali ako bude forsirao "ja sam.izbornik,ja odlicujem" kao sto je veceras izjavio iako smo zgazeni, ne vidim svjetlu buducnost. Nadam se da grijesim. Dapace,volio bih da grijesim.
spawn je offline  
Staro 24.06.2014., 01:20   #3282
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
U klubu šta ti fali,ako imaš love,kupiš i riješen problem.U repki imaš što imaš,većinom,Eduardo se desi 1 u 100 godina.Trebali bi žicat Brazilce da nam daju 1 defanzivnog veznog od njih 150 pa da Rakitić može malo naprijed otići.
Uglavnom,visili smo u kvalama,došli na prvenstvo,nadali se prolasku,nismo prošli jer ima boljih...
I šta sad,novi izbornik i HNL repka sa rvackih travnjaka?
Staro 24.06.2014., 01:23   #3283
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:

Kramarić, Benko, Budimir, Bačelić, Radonjić, Ivančić, Tadić, Mišić... jel trebam dalje?
Pitam se jesi li uopće čuo negdje za ijednog od njih osim prve dvojice. Jesi se sad zapitao zašto nisi?

Trebaju nam igrači koji se žele dokazati. Koji žele igrati i koji žele napraviti nešto.
Dok je našeg HNL-a i ekipe koji povlače konce da se uzima ekipa iz Hajduka i Dinama, nikad ništa od reprezentacije.
Svaka cast igracima,ali totalno sam protiv eksperimentiranja s igracima u A reprezentaciji, koji se nisu dokazali u jacim ligama protiv jakih klubova. Ali sta ja znam,ipak izlazem misljenje,nisam izbornik.
spawn je offline  
Staro 24.06.2014., 01:24   #3284
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Svaka cast igracima,ali totalno sam protiv eksperimentiranja s igracima u A reprezentaciji, koji se nisu dokazali u jacim ligama protiv jakih klubova. Ali sta ja znam,ipak izlazem misljenje,nisam izbornik.
Zato jer su Čileanski igrači recimo svi igraju u velikim europskim klubovima

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 24.06.2014., 01:27   #3285
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Pa ne igraju ni Meksicki pa razvaljuju. Ali se mekscka.ne moze usporediti s HNLom. Ili se varam
spawn je offline  
Staro 24.06.2014., 01:27   #3286
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Ovako kao da imamo igrace manje na terenu.
rezime cijele vecerasnje predstave. pojma nemam, ovi nasi su stajali od negdje ~65-e minute, ko' da su rekli "e sada malo necemo uopce vise trcati niti se truditi, pretvaramo se u balvane!" .

skroz, posljednjih skoro pola sata nama kao da su trebala 3 dodatna igraca da uspijemo prvo - meksiku prekidati napade koji su isli ko' iz one stvari, drugo - neki k konkretniji napraviti u napadu. mislim, ja kad sam vidio one lopte iz tri PM kako se nabacuju na nekih 30 metara od njihovog gola, jebote, ko' da gledam dinamo. nije ih bilo puno, ali jadno izgleda, to nije igra.

i pojma nemam, nismo mi zasluzili proci, ali nije niti brazil . meksiko je IMHO jedina MOMCAD koja je pokazala volju, koja je pokazala uigranost, znanje, imaju podrsku navijaca...... uz nizozemsku navijam za njih bas, steta sto ce sada bas te dvije momcadi ici jedna na drugu.

a veceras osobno moram pohvaliti corluku koji mi inace unazad par godina je rupa na svirali u toj obrani. kud nam je obrana inace polunikakva do nikakva, tu me uvijek strah corluke. ali veceras mi je odigrao uz perisica - najbolje. najbolje u smislu na nekom nivou, mandjo - nigdje. olic - nigdje. modric - nigdje. nikica, kakav jebeni nikica u tri PM..... pranjic je bio pogubljen u tekmi, ali ga je barem donekle bilo! raketa isto pogubljen i izgubljen, pa je finu asistenciju napravio. rebic dobar koliko je malo igrao srna...... standardno ne znam, ne toliko los da ga hladna srca mozes odjebati, ali valjda ima netko da ga zamjeni.

rekapitulacija - pod mus zamjeniti barem 3-4 standardna igraca u toj prokletoj reprezentaciji. i dobro, dobro ih posloziti na njihove pozicije koje znaju odigrati. da li je kovac covjek za to - ne znam. da covjek ima obraza i postenja, vjerujem da ima, ali znanja, to ne znam.

Burko je offline  
Staro 24.06.2014., 01:28   #3287
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Što ćeš drugo nego eksperimentirati pored ovakve situacije gdje "provjereni" igrači igraju ovako kako igraju?

Nitko nema muda da eksperimentira, u tome je problem.

Ne prate se ni bivši reprezentativci koji su netragom nestali iz vidokruga izbornika.
Mikić, koji rastura po Japanu, Bošnjak koji zabija u Jakarti... i još takvih primjera.

Imamo puno kvalitetnih igrača, ali dok ne dođe izbornik koji može sterati Mamića i Šukera tamo gdje pripadaju, ništa od naše igre.

Sitnica, ali pogledaj trud koji ulažu kod himne. Pogledaj onda Meksiko. Vidjela se kod njih želja i ponos. Naši mrtva puhala. Kužim sad srpskog izbornika koji ih je tjerao da himnu pjevaju. Barem tu možeš pokazati poštovanje nekakvo.

1v@n je offline  
Staro 24.06.2014., 01:29   #3288
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Nisam protiv eksperimenta. Ali ne bas cijelu ekipu naglavacke.Rebic je ekspriment, Brozovic je eksperiment, tako se dobijaju igraci ali pod Protiv sam bio u vezi slaganja cijele ekipe iz HNL-a. Mislim da smo mogli odigrati bijesno da je Kovac slozio klasicno ekipu. Mozda ne bi prosli ali mislim da bi odigrali puno bolje.
spawn je offline  
Staro 24.06.2014., 01:33   #3289
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Nisam protiv eksperimenta. Ali ne bas cijelu ekipu naglavacke.
I što onda, opet ćeš ekipu slagati oko Modrića ili Rakitića? I dobiti što točno?

1v@n je offline  
Staro 24.06.2014., 01:34   #3290
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

A sta cea dobiti s hnlom? Po 7 golova od malo jacih ekipa kao sto je dinamo slavno gazio.rekorde?
Repku nemas bas vremena uigravati kao klub. Kvalifikacije i prvenstvo,tu i tamo prijateljska i thats it.
spawn je offline  
Staro 24.06.2014., 01:36   #3291
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:

Sve 5 za poznavanje HNL-a ali reci mi da ne misliš o njima ko kandidatima za repku...ako misliš,daj mi te droge jer kokain mi je dosadio već.

Za ostale,lijepo sam reko(kokodakao od drugoga al taj je radil za repku) da Rakitić i Modrić nemogu skupa. Danas se to najočitije vidlo. Amen.
trouble je offline  
Staro 24.06.2014., 01:43   #3292
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Sve 5 za poznavanje HNL-a ali reci mi da ne misliš o njima ko kandidatima za repku...ako misliš,daj mi te droge jer kokain mi je dosadio već.

Za ostale,lijepo sam reko(kokodakao od drugoga al taj je radil za repku) da Rakitić i Modrić nemogu skupa. Danas se to najočitije vidlo. Amen.
Koga imaš kao kandidate onda? Opet neki mali iz Tunguzije čiji je stari po prabakinoj strani imao nekog tko je jednom rekao kroejša i sad ga Šuker ganja da si dođe u Petrinjsku po putovnicu?

Ako nećeš uzet domaći kadar, pratit ga i usavršavati, što ćeš drugo?
Dečki imaju potencijala, ali trunu u tim klubovima jer nisu Dinamo i Hajduk. Lansiranje u A reprezentaciju im samo može biti poticaj i ja sam 100% siguran da bi ginuli na terenu do zadnje minute. Reprezentacija se gradi godinama, a ne samo uzet ekipu koja igra u najjačim klubovima, promiješati i baciti na teren. Evo dečki, loptajte se.

1v@n je offline  
Staro 24.06.2014., 01:45   #3293
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Nemoj ivane, nema smisla

Prvo smo bili pesimisti, sad smo na drogama itd.

panda505 je offline  
Staro 24.06.2014., 01:50   #3294
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Koga imaš kao kandidate onda? Opet neki mali iz Tunguzije čiji je stari po prabakinoj strani imao nekog tko je jednom rekao kroejša i sad ga Šuker ganja da si dođe u Petrinjsku po putovnicu?

Ako nećeš uzet domaći kadar, pratit ga i usavršavati, što ćeš drugo?
Dečki imaju potencijala, ali trunu u tim klubovima jer nisu Dinamo i Hajduk. Lansiranje u A reprezentaciju im samo može biti poticaj i ja sam 100% siguran da bi ginuli na terenu do zadnje minute. Reprezentacija se gradi godinama, a ne samo uzet ekipu koja igra u najjačim klubovima, promiješati i baciti na teren. Evo dečki, loptajte se.
Ček,ti znaš situaciju od Benka da nemože ući u prvu postavu kineskog Daliana...i sad bi ti njega uzeo umjesto koga točno? Drugog strijelca Bundeslige?

Rekoh davno,sva sreća da ljudi sa foruma nemogu ni prismrditi nogometnom poslu jer bi bili u klasi Farskih Otoka.

Ginuo bi i ja na terenu za Hrvatsku,ali ima jedan problem...loš sam u nogaču,isto ko i svi tvoji nabrojani. Da vrijede nekaj...igrali bi negdje. Ovako je većina osuđena na 2. ligu njemačke(a i tamo se ne prolazi lako,pitaj samo Tomasova) i daleki istok.... U NAJBOLJEM SLUČAJU.
trouble je offline  
Staro 24.06.2014., 02:03   #3295
Nybelung
Guest

Ponovit ću opet ono što sam rekao za Misimovića kad je BiH izgubila:
Sve te što se u Kinu prodaju treba po hitnom postupku izbacivati iz reprezentacije. Tu ulaze, naravno, i ostale azijske lige.
Tko se tamo proda, taj je svoje odigrao.

Ponovio bi i ono što sam napisao za 1v@na, ali dosta je bilo piskaranja za večeras.
Laku noć dječaci!

Staro 24.06.2014., 02:04   #3296
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Kovaču jedina zamjerka što Modrića nije ostavio na klupi. Znao je da ne može, zato je i Rakitić igrao to što je igrao.I tokom utakmice se vidjelo da je za k ,ali svejedno nije imao muda izvadit ga.
U idealnoj situaciji, osovina Modrič-Rakitić-Manddžukić (ostali da vodu nose) je dovoljna za barem četvrfinale, ali ježi ga. Bit će bolje.
Staro 24.06.2014., 02:17   #3297
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Mislim, to je ista repka koju su nabili Škoti u gostima. Common, ista.

Bio jedan trener bez ikakvog trenerskog iskustva na klupi ili drugi, tak svejedno.

Moja mala roman analiza, čisto da si olakšam hrvatsku trenersku dušu pred svekolikim pukom. Ak može Vlaović laprdat po televiziji, mogu i ja tu.

Mislim si ja, igral sam nogomet par godina, pa gledam njihov trening u Brazilu i mislim si, pa koji k... oni trce oko čunjeva ko da su mlađi kadeti. Kaj je to taj "njemački" trenerski pristup?
Pa valjda treniraju snagu i izdržljivost cijelu yebenu sezonu po klubovima, kaj nije onda logično da to malo vremena kaj provedu skupa rade na tome da se međusobno malo uigraju? Svaki trening koji su prikazali, šprintevi i fizikalije. I onda oni na terenu viču jedan na drugog jer nisu na mjestu na kojem se očekuju kad dodaju loptu protivničkom igraču.

Ne živciram se tolko i bmk me zapravo, realno smo puni rupa na kritičnim mjestima koja moraju bit dobra za bit konkurentan jakim ekipama, al me živcira kad vidim da se neki pojedinci ne trude (kak se u moje vrijeme reklo, ne zmažu dres), kad vidim da jedan drugog na tekmi pred 50000 ljudi live i još pun kujac pred tv-om, teraju u rodna mjesta i hoće se fajtat.

Ni(t)ko realno nije očekivao da ćemo osvojit, ili štatijaznam. Ni njegov brat također. Ali.

Prgavi su, pretjerano grubi kad netreba i prilično umišljeni, a da ne vidim za to ni jedan faking razlog, barem ne na terenu. Jelavić jednom Markezu na terenu nakon svog evidentnog faula viče "Puta", Srna pederski provocira i glumata (po običaju), Rakitić se vrti oko sebe sa rukama na bokovima, igra "defanzivnu" ulogu a igrači prolaze pored njega ko da ga ni nema.
A ni nema ga. Razlog da je na toj poziciji su njegove duuuuuuuge i precizne lopte u dubinu kojih je danas bilo, onak, nijedna.
Čovjek je slab u duelima i koji onda k.. radi u obrani? Kaj oni to ne vide na treningu? I kaj nije logično čovjeka držat tamo gdje je pokazao da nešto može?
Da bi njegove duge lopte imale smisla, trebamo brza krila i loptu u prostor. To nemamo i koji će nam onda on kujac u obrani kad ga možemo brojat ko igrača naprijed?

Modrić mi je enigma, on relativno slabo igra za repku, ali sam pod dojmom da je njegova uloga, tj. ono kaj radi dobro u Realu, uvjetovano ostatkom ekipe. On je tu da veže igru sitnim pasevima, ko playmaker ali samo u defanzivi i minimalno prema naprijed. Uzima loptu i veže. Vjerujem da Modrić daje svoj maximum a da ne blista samo i isključivo zbog ekipe.

Srna. Zahvaliti na dosadašnjoj suradnji, dat mu oproštajnu tekmu i nek uživa u zasluženoj penziji. Manjak snage i nemoć već podosta tekmi pokriva glumatanjem, pretjerivanjem, bacanjem i ostalim glupostima koje veze s nogometom nemaju ili nebi trebale imati. Troši vrijeme i stvara nervozu tamo gdje je netreba.
Njegovih prodora i famoznih ubačaja više nema kao ni Čačića u zatvoru, ni ino ulaganja u lijepu našu.

Jelavić. No comment, on meni nebi igrao nit bi bio pozvan, nit bi bio u imeniku, al opet, on i Manđo u paru mogu igrat samo sa dobrim brzim krilima i točka. Nemamo dobra i brza krila. Koji onda kujac rade na terenu u paru. Ak nemaš krila, onda trebaš brzog i pokretnog napadača, koji se može vratit po loptu i trčat, koji može odglumit veznjaka i gurnut nekog iz drugog plana u priliku.
Ak ih pak koristiš ko sidrune da spuštaju loptu na šut, onda neko treba i doć na taj šut, kaj ne?

Olić. Njemu svaka čast. On nije vrhunska klasa, ali često daje sve od sebe, i kad bi imali 11 Olića na terenu, vjerovatno bi pušili, al ja bi bio sretan. Možda i zbog osebujnih i inovativnih tehnika driblinga uz već prepoznatljivo izdanje glavne uloge u hrvatskoj inačici škotskog hrabrog srca (i ostatka ekipe u bazenu golog k....).

Lovren i Čorluka su ok stoperski par, jest da jesu često zmotani i sudaraju se, jest da smo preko Čorluke i defanzivnog skoka dobili golove, ali nešto i naprave i zaustave. Mislim da bi se sa njima dalo u dobroj ekipi nekaj i napravit. Možda bez Čorluke doduše, mada je meni on ok.

Rebić je super, izuzev onog glupog starta danas, ali vjerujem da je frustriran kaj tak malo igra i kaj bi sa pravom htio više. Trebalo bi ga češće vidjet za pravu ocjenu, al mi se čini potencijalno ok.

Kovačić, ok. Malo radit s njim, i imaš potentnog igrača, ak ne u igri onda golog u bazenčiću.

Perišić, isto ko i Kovačić. Oba bi mi igrala ili bila u vidu. Za razliku od Jelavića, svakako u imeniku.

Ostatak ekipe, sivilo koje stvori nekolicina, obuzme cijelu momčad na terenu. Posebice nervoza koju stvore (klanovi?) skupljih i renomiranijih igrača. Ili onih koji se svisoka deru čak i na renomirane članove ekipe (Jelavić, da nema taj lik možda Turettov sindrom?).
Naravno da Vrsaljko, Pranjić, (Brozović?) i ostali nisu extra ekipa za vodit na svjetsko al nemamo bolje i čini mi se da ti dečki daju kolko mogu, kaj je meni sasvim dosta. Kad bi to bilo ekipno, i porazi bi bili manje gorki. A možda bi uzeli i kakav slađi skalp od onog nad razbijenim Kamenkurcima koji nisu imali vremena za nogometni usred međusobnog boksačkog meča.
Do prvog gola se jasno vidjelo di smo, kasnije su se raspali i bez naše pomoći. Ozbiljna ekipa bi onu tekmu dobila dvoznamenkastim brojem.

Naime, nemaju ni ostale ekipe super igrače na svim pozicijama, pa se isto krpaju. Ali nije to izlika, barem ne utješna. Naši baš nekak jadno i neorganizirano stoje na terenu, za razliku od drugih, a pogledao sam skoro sve tekme do sad. A neke od tih ekipa ni nemaju igrače po tak velkim klubovima ko mi, pa pariraju i nazivno jačima il skupljima organizacijom i taktikom. Costa Rica anyone?

Kad smo kod toga, gledao sam malo statistike trčanja i jedan naš igrač trči primjetno manje od ostalih i tu je naš najveći problem. Pletikosa.

Šalim se, naime, svi u ekipi pretrče solidnu (prosječnu) kilometražu. Ali trče sami, za razliku od kretnji onih "dobrih" ekipa na ovom turniru. Ko da su na štafeti. Imam loptu, imam loptu, imam loptu, na ti, snađi se. Ko vrućeg krumpira, niko neće riskirat, valjda svi u strahu da ne syebu.
Naši igrači gledaju igrača sa loptom dok prolazi i nezna kaj bi s njom, dok se u svim ok ekipama trči za osvajanje / zatvaranje prostora i otvaranje opcija, i uglavnom se tči tako da igrač uvijek ima dvije opcije za dat loptu, i to češće u defanzivi nego u ofenzivi, što je i logično. Kod nas to ne funkcionira, ne osvaja se prostor, ne odvlače se igrači i ne stvara se višak. To je striktno taktička ili trenerska greška, jer ili igračima nije rečeno kaj da rade, ili oni to neće. Druge nema.

Protiv Brazila, naš moćni vezni red nije u nijednom momentu mogao bar malo "sakrit" loptu. Dapače, cjelu tekmu se jasno vidla.

Kao trenerski zaključak ovog neukog Kroatanca koji kao i svaki normalni pučanin ove male ali ponosne zemljice ima ustavno pravo na recenziju nastupa, izdvojio bi Špance, sa puno nazivno boljih pojedinca, puno bolje pokrivenim pozicijama, a opet isti drek.
Kohezija sinko.
Taktikom i "pametnim" pokrivanjem minusa koje imaš u ekipi možeš možda anulirat slabije pozicije i igru prebacit tamo gdje si jak, ali to mora i mora biti ekipno. Moraju radit jedan za drugoga, puno rješavat trkom i udvajanjem, a toga kod nas nema, a obzirom na mentalitet i sve viđeno, teško može i bit.
To se jasno vidi već po ovoljigaškim klubovima i kvaliteti nogometa koja se u njima prezentira.

I to je to. Mali smo, imamo jako slabu ligu, i nemamo krila, a baš ni bekove. Nema ih ni na vidiku. Stoperi su nam tak-tak, sredina pokriva rupe u obrani, a najbolji napadači ili barem oni u top formi, su sidrun ili glava tipa, kaj je kujac bez krila i najboljim veznjacima zauzetim obranom i vraćanjem lopte golmanu.

Ovo kaj se provlači kroz postove da bi trebali izbacivat igrače za primjer bi vjerovatno bilo pedagoški ispravno, al po dobrom starom hr običaju ispalo bi naopako. Nemamo fond igrača i kad bi izbacili uglednog člana jednog od klana naše reprezentacije, vjerovatno bi taj trener dobro fasovao od ostalih, makar kroz igru. Štimac je tu priču probao sa Pranjićem, Štico je inače iznenađujuće lucidan čovac za jednog nogoloptaša (bez predrasuda, ja sam jedan propali primjerak pa to smijem) i to kaj je Pranjića poćero je bilo čini mi se baš u tom smjeru, kao nije velka šteta. I kujac, nema nikakvog a kamoli boljeg rješenja. Onaj zamjenski Strinić mi je dizao kosu na glavi, i ispucale vrhove kose na samoj kosi. Na glavi. Tak da, sve dok je situacija da nemaš koga, moraš im tolerirat svašta, pa i latentno homoseksualne okršaje u skučenim bazenčićim (kao, vi ste u skupom klanu, e pa mi smo u imamo većeg klanu).

Ali opet, mali smo, i bili smo tamo, u državi Brazilu kak kaže naš novi vrli izbornik, i sa malo više ili manje raznih stvari, mogli smo ostavit dobar dojam i parirat, i čekat bolje dane.

Ovak mi je to malo, ono, nja. Raspadni se, izgubi, ali muški. Ko naša ženska košarkaška repka recimo.

Vlaovića za trenera i jarunskom varanu trajni ban!

Zadnje izmijenjeno od: Kristijan_7. 24.06.2014. u 03:17. Razlog: Još nasera o najbitnijoj sporednoj stvari na televizoru. Sapunice su bitnije.
Kristijan_7 je offline  
Staro 24.06.2014., 04:23   #3298
xnautix
Premium

xnautix's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Koji pad u igri 2. pol,nevjerovatno.Mehiko zasluženo.
A nije bas da nismo kvalificirani za ovakve "padove koncentracije" kako igraci strucno to objasnjavaju. Bilo je i protiv Kameruna ocito samo srecom Kamerunzhani su itakako kvalificirani za promasaje unutar 10m i svaki Kamerunzhanac je velicina za sebe. Hvala im.

Kak i mi imamo xvid replay tudih igri tak je zgleda da je mex odlicno odradio telenovele i snimio repku. Nazalost. MeXeri su jednostavno bolji glumci u telenovelama i s tim se treba pomiriti. Najbolja scena je kad Jelavic Marquesu kaze "Picko" a ovaj od izoblicenog smjeska sto ga sudac voli se uozbilji i kaze nesto tipa "Znj Putta"
Nazalost kad ni samba Olic nije zabio u "ranoj fazi", a ni Rebica nisu uveli dok nije bilo prekasno da opali koju topovsku (moje nade za dva gola) mi smo jos jednom u zadnja tri svjetska bili ti koji su morali pritiskati los rezultat 0:0 u zadnjem kolu, dok su mexeri sam cekali da se nasa bura stisha. Nekako mislim da bi i Njemci u istoj situaciji protiv recimo SAD pukli, cak ni Gana ne moze drzati napadacki tempo svih 90 min. No Njemci su pokriveniji, sudci ih vole a imaju i daleko bolji izvozni marketing tak da su njima treca kola samo za rekreaciju.
Nego jel stvarno bilo tko koji prati ta prvenstva i sponzore ocekivao da bi onaj Shimur Nishi mogao suditi bolje, Brazilci domacini, glavni pokrovitelj Sony i jos obje reprezentacije napadacki orijentirane no u grcu i ne znaju realizirat zgoditak. Nije da su tako dobra sudenja od jucer nego od 2002.

Po meni je jedina meksicka kvalteta sto imaju bolje telenovele. Nesto sto nama uopce ne treba no imak uvozimo, khm, to smece od njih. Nije ni cudo da onda ovako neprirodno igramo i damo se rastezat i navlacit.

Katastrofa je sto je zamor materijala uslijed prevelikog pritiska rezultirao totalnim demoliranjem, te uz euforicni efekt ispada kako su totalno nerealizrani ziherasi Meksikanci odjednom postali nekakva ozbiljna momcad, a mi prosli gore nego Kamerun u tih 10min. Steta sto prije tekme Ochoa nije pao na dopingu jer lik metabolicki sintetizira neke opojne supstance (gmo grasshopper) ili je na nelicenciranim kineskim steroidima jos uvijek nepoznatim siroj javnosti.

Zalbe na igracku postavu trebamo trijezno usmjeriti prema privatnim spekulantima koji sastavljaju hr repku prema vlastitim interesima. Tak da kakva je jos je dobra. I na sve to postave bianco trenera koji ce pokriti i kompromisno zadovoljiti sve lobisticke interese. Ocita su pravila tog "modernog nogometa". No onda ne vidim cemu se previse zivcirati dok Karlovaco, Ozujsko, Generali & Co. daju vjerodostojnost tim istim spekulantima, a pravi talenti ionako ne mogu izrasti ni igracki sazrijeti dok ne nadju svog sugar daddya unutar tih spekulanskih sfera

osmina finala BRA-CHI 2:2 (pen 6:7) ipak Chile ima Agassija za trenera , i NED-MEX 3:1
xnautix je offline  
Staro 24.06.2014., 06:22   #3299
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ajmo, prekinite kuknjavu

Sad sam pogledao listu od plaće i vidim da mi je bruto iznos mjesečne plaće otprilike kao Modrićevih 150 sekundi koje provede kenjajući na šolji automacki se ne sekiram zbog radi toga, te neću biti još jedan u nizu izbornika.

U stilu Vlaovića kažem "Izgubili smo samo zato jer smo bili lošiji." GNJIIIIIIIIII veća sramota bi bila da nas je naguzila kakva Nigerija ili slična momčad...

Idemo danas Urugvaj, teraj digiće doma
Brko je offline  
Staro 24.06.2014., 07:26   #3300
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Za danas mi je jedino stalo da Obala Bjelokosti dobije.
Hamm je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno