|
![]() |
#301 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Oće tko složit danas server neki? Ja ću negdje oko 10 navratiti ako će ga biti. Može par uputa kako ga naći određeni server?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo dobio sam i ja grid i mogu reći samo to da mi se je toliko svidio da sumnjam da će ikad ići na unistall. E da, ako će biti neki server, zainteresiran sam. Ne mogu stvarno naći niti jedan gdje bi ekipa normalno vozila, uvijek sa nađe neka budala koja se namjerno zabija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma oni ti sami propisuju x1300 kao minimum... A ja iman 1650 PRO, pa je evo upravo klokam da bi mogao normalno igrat, naravno ako pod normalno računaš nikakve postavke na 1024x768 rezoluciji iako iman 19" monitor ![]() I unatoč tome bez klokanja dobijem nekih 20-ak frejmova, a to mi baš nije igrivo...mislim teoretski je, al boli glava ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego jel tko zna zasto mi grid netrza na logitech rumble pad ? dakle imam gamepad u windowsima sve ljepo fercera a u gridu mi nezeli prebaciti na njega a neda mi ni da reporogramiram tipke... nemrem igrat na tipkovnici jer je ocajno, igra je na prvu ruku, graficki fenomenalna, voznja je ipak meni bar podosta nerealna... vozio sam masu auta sa straznjim pogonom i malo se ipak drugacije ponasaju nego kod njih ![]()
![]() |
#313 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ak hočete realno odite u postavke i isključite sve od navedenog...pa onda odite vozit i recite dal je lagano ili nerealno! Isuse kaj namatete cijelo vrijeme...pa igra je takva kakva je, al velim isključite opcije stabiliti kontrol, pa brejking kontrol, pa traction kontrol...evo kad to isključite onda se bute žalili kak ni jedan zavoj nemožete proć a da se ne izvrtite... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() nego jel netko zna zas me jebe gamepad? ? ?
![]() |
![]() |
#321 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
aj i ja sam unutra ako se napravi server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
ma probat cemo to sutra taj hamachi (nemam ga sad instaliranog a ljen sam ![]() probajte jos nekoliko puta mozda se pojavim na popisu (kuzma008) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
igrica je sve na high i radi sve sa finim i urednim fps osim što ponekad ima te jebene bugove pa zabrejka, a sad kaj vi mislite da je kewl pljuvati po nfs totalno ste jadni,jer ono kuda će svi tamo ću ja,igrica je smeće i hvalite ju zato kaj je nastavak TOCE, ima onak jadnih 45 autića, ali dobro ako vam se to smeće sviđa toplo vam preporućujem Juiced 1 i 2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Zamjerka s moje strane: auti SKACU doslovce. naletis na branik auta drugog i skocim u publiku... Nadalje, glupo je sto ne mogu dobiti ful kontrolu na gamepad, dakle da upravljam menijem i tim glupostima neg moram iz zavaljenog polozaja u fotelji se dizat po tipkalo... Imam volan, osjecaj voznje je bolji nego u nfsu al da ne pricam da je daleko od realnosti... Posebno mi se svida fino konfiguriranje volana, sve se moze... EDIT: a da vi preselite dogovaranja na multichat msn ili neku slicnu glupost?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|