|
![]() |
#301 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Off topic: Apeliram na sve da ne pišete nikakve datume, da vam se ne bi lopovi ušuljali u kuću/stan. @FEERRYS editiraj post Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 13.07.2011. u 12:51. Razlog: Jedno p viška |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
smart ![]() ovo je ipak public forum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Ma tolika je vrucina da bi najradije otisao na neku planin, di je ladno... Mora malo da se oladi glava od ovolike vrucincine. hehehehehehehehehe E i onda se moze lagano otic na more ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#306 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Bio vech u Selcu,Hercegovini,Tućepima i Splitu. Sad na Krk,malo poslje na Hvar,pa Dublin(repka) i onda malo Krka(stara baška). Uglavnom radno-obilazni vikendi,nigdje nisam dulje od 2-3 dana.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Bio sam tako i jednom na Kornatima na nekom otoćiću, 2 kuće na cijelom otoku, ma divota ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
stara baska, bio 2009-e kod frenda koji je tamo konobario, moram priznati da se vise godina nisam tako lijepo opustio i odmorio kao te godine. ako se ganja nocni zivot, ludi provodi, drogsanje - ovo nije lokacija za vas.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Osobni opis - pitaj me
|
aaa........ ima, samo moras biti dobar sa jednim starijim gospodinom (ali ono, cca 60-65 godina) koji - ima ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
pouka: nosite biljne cajeve i ostale lijekove od kuce, inace imate uspomene sa starijim gospodinom, umjesto mladih gospodjica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() svaka cast ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Smještaj - dalmacija
Trebao bih smještaj na sjevernoj ili srednjoj dalmaciji. U obzir dolaze i otoci krk i vir. Smještaj mi treba za 2 osobe, jednokrevetna soba, kupaona, parkirno mjesto. Poželjno klima uređaj Trebao bih to u razdoblju od 25.7. do 30.7 ili do 2.8. Ukoliko znate nekog, ili imate navedeno, molim informacije na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ljeto,putovanje po cijelom jadranu,jeftini smještaj?
Znaci kao sto i naslov kaze, zanimaju me jeftini smještaji po cijelom jadranu...Znaci ekipica i ja, 4osobe, idemo malo obici ljepu našu i trebam smještaje po gradovima ili selima uz more..Znaci u svakom mjestu bi bili cc 2-5 dana mozda i vise,ovisno o cijeni i mjestu Sada ako znate neke smještaje di se npr placa jeftino neka kuca,apartman pa moze i neki plac da metnemo šatore molim vas da napisete Plan putovanja bi bio otprilike ovakav Istra, cc 5 dana, svejedno gdje u kojem gradu, samo da bude jako jeftino Krk, max 2 dana Zadar ili nesto u blizini cc 5 dana Šibenik ili nesto u blizini cc 5 dana Najvjerojatnije riješeno u vodicama 40e/dan, ali ako netko moze jeftinije neka javi! Ostalo ne trebam, jer u splitu i dubrovniku ako budem isao do dolje imam smjestaje... Sada,jeftino podrazumjevam, dan za nas 4/cc 30e, neki npr apartman,stan,kuca,parcela za 2šatora,privatno dvorište,šuma svejedno ![]() Ako znate nesto u svojem gradu, imate nekoga na moru ili imate svoje nešto...javite mi! Hvala I da na more se treba krenuti pred kraj 7mj, recimo 29tog...znaci istra mi treba 1.8... ![]() Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 30.06.2012. u 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Guest
|
nema ga. zbog sveopće situacije ovo ljeto je sezonska šljaka ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
ne kužiš," nema ga za mene" , radi šljake ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja sam ga odma razumio. Al to je valjda jer ga nema ni za mene.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
I ljevo i desno i iza sa druge strane al najbolje je na galiji,nigdje zive duse ![]() Kruze price da se glumci ispod tvrdjave goli kupaju pa sam odlucio ic na probe malo pogledat ![]()
![]() |
#329 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Za to postoju ffk izmednu Saluge i Veriga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|