|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako ne dignu svima brzinu nemogu ti slati racun za brzinu. Nemogu dignuti brzinu u pola Hrvatske i svima slati isti racun. Ako ne dignu svima do 1.11. onda stvarno nemam rijeci. Imaju tolko tuzbi protiv sebe da to nije normalno i jos uvijek rade sranja. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
e viš i ja tak isto napravil,predal zahtjev s 1 na 8 a stavili me na 3,nadam se da ču do kraja mjeseca bit na 8 |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jucer sam zvao zbog necega, i lijepo saznao da oni dok god ne dobiju od montera info da su svima presaltane brzine, oni ce koristiti termine 1,3 i 5..a, to da ne mogu slati racun...kako ne...pa, jel pishe u ugovoru DO ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Moze pisati do kolko oces kad ti je brzina limitirana na modemu na 3. Znaci ti nemozes iskoristiti svoje pravo koji ti oni garantiraju a to je maksimalnih 8 jer je od njihove strane to blokirano. To da je na modemu postavljeno na 8 a ide na 3 to bi bila druga stvar ali nije tako znaci to je prevara i osnova za tuzbu koji one gube. |
![]() |
![]() |
#308 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#309 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#310 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Danas je 28mi, ali još mi nisu digli na 8 Ako ne dignu do sutra, morat ću i ja počet zvat 0800 9000 ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 |
od LemilicE
|
Pa negdje je pisalo da je akcija dizanja brzine od prvog do 28og.10
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#314 |
od LemilicE
|
Onda imaju još par dana fore
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ako ti nisu dignuli do sada onda mozes predpostaviti da ti nece niti do 1.11.. |
![]() |
![]() |
#319 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
odmah bi pijanku slozio ![]() svi ste pozvani, kad flat dode obratite mi se na pm ![]() jaoooooo mmmm flat.... neograniceno igranje, nema kvocanja staraca kad probijem paket 5 puta.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sad imam flat, al kad bi doso kao osnovni paket, ajde da bude 40 kn, uzeo bi 8 MBIT, a kad bi mogo primit bar 12MBIT, uzeo bi 16. Jel moze netko rec kako testirati max propusnost? Dal trebaju njihovi ljudi doc? |
![]() |
![]() |
#324 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#325 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko sam ja upucen treba doci netko od njih i provjeriti sum signala. E sada to se isto tako moze vidjeti i u wlan routeru tipa se555 ili neki drugi. Meni je line autention na 5db,a noise margin 31db i to je odlican rezultat od nekih 8-9mbita max propusnosti. Javim se cim mi dignu brzinu na 8 makar sumljam da cu dobiti vise od 6,5mbita van |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#327 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
noise margin upstream: 24 db output power downstream: 12 db attenuation upstream: 28 db |
|
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
noise margin downstream: 32 db output power upstream: 12 db attenuation downstream: 14 db kaj vi velite na ovo? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|