|
![]() |
#302 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
btw pa normalno da je neprirodan, nerealan kad je to igra koja nema veze sa realnoscu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
-->
Evo i ja poceo igrati ovo "cudo" i navukao se,a to nije dobro.
Tek sam u Vizimi (Temple Quarter ) i Swamps,a vec 18 sati. Je li ima toga jos puno za prijeci ? Otprilike koliko sati,detaljno igram,quest po quest :P Btw pitanje za quest? Soundtrack je također odličan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Možda negdje na pola igre si sad, čak i manje... Kamenovi su ti na sve strane rješavaj questove, šeći po močvati i po gradu i pojavit će se, čak mislim da imaš onaj dnevnik od nekog učenika u kojem ti piše di je koji...
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Hvala,prošao sam taj quest/chapter i mogu reci da sam oduševljen igrom. Nekada davno sam probao igrati,ali nisam shvatio baš najbolje combati system i odustao. A sada nadoknađujem propušteno ![]() Jedino mi smeta što te igra "tjera" da moraš odabrati strane,najradije bi ostao neutralan,ali izgleda ne može. Questov-a ima puno i izgubim se u njima,ali to je pozitivna strana. Evo Chapter III.,a samo 33 sata igre imam lol. ![]() Samo,kako namjestiti onaj witcher kamen ili štogod već,da mi detektira ne čudovišta kada mi treba već ljude,to nikako da shvatim. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako se dobro sjecam, na kraju igre, zavisno o odlukama koje doneses tokom svih 5 chaptera, imas 3 endinga od kojih je jedan neutralni. Medaljon detektira ili cudovista ili magiju (Places of Power). Po defaultu je postavljen da detektira cudovista, no to se moze promijeniti u stanju prije meditacije (dok nadogradjues lika ili pravis potione), klikom na medaljon... no zbog nekog razloga, prilikom odabira da detektira magiju, nece tako i ostati, vec ce se nakon odredjenog vremena, ponovno vratiti u stanje detektiranja cudovista... najbolje je da ga ostavis kako je, jer places of power i onako mozes uociti ako malo bolje pogledas (plava svjetlost u prostoru) |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ne treba ti nikakav patch. EE radi besprijekorno bez ikakvih dodataka. |
![]() |
![]() |
|
|