|
![]() |
#301 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Imam, ali password 9231 koji je na PDA ne reagira. Piše wrong password. For fuck sake... koji kretenizam. Password je top_secret. Ali mi se otvorio server (piše na čirilici). PC dolje u podrumu gdje je bio bloodsucker i PC gore odma do ulaza. Downloadao sam 4 fajla, ali nijedan nije onaj o mutantima. E sada, na koji faking komp ide pass 9231??? edit: riješeno. 3 su kompa. Prva 2 su serveri, a treći komp ima fajl sa mutantima. Nije bitan redosljed, bitna su 3 kompa i 5 dokumenata. To je to. Trenutno sam riješio X18, izašao u 23:00 van, u strahu pretrčao onu šumu i došao nenapadnut do one baze bandita u Dark Valleyu. Tamo srećom nema nikoga jer su svi pokojni ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.05.2014. u 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Znate sta znaci da puknes od stalkera/surfam lagano netom trazim neke stvari preletim neku stranicu i ocu se vratit nazad na tu stranicu i pocnem pritiskat F9 na tipkovnici QUICKLOAD ?!? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Obracun s Monolithovcima na radaru, pred ulaz u lab x10, predobro ![]() Prvo sam se ponoci usuljao i skinuo cetvoricu strazara u tisini. Otiso odspavat sa straznje strane ograde i ujutro su me culi kad sam se vracao prema ulazu, pa su izlijetali van a ja ih tamanio. Onda mi dosadilo i uletio unutra pa krs i lom s preostalima. Oruzje - pistolj s prigusivacem i gp37 ![]() Najzabavniji dio do sad ![]()
![]() |
#304 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Upogonio sam i ja. Dojmovi su za sada odlični, pa nova igra za mene! ![]() Pati mi se komp na max postavkama :/. Ugl., jako zadovoljan ![]() ![]()
![]() |
#305 |
Antimićanin
|
Al svaka čast tim monolitovcima. Oćeš oružje, oćeš municija, oćeš razni itemi... krcati su ![]() ![]() Koji je ono crni lik pred barom? Samo stoji i trepće? Nisam ga ubio jer na mene nije potezao oružje. Kako je skenjao ona 2 Dutyjevca, mislio sam da je Darth faking Vader u igri ![]() Sad lagano do Rostock factory... fala bogu na vozilima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Navodno je netko iz dezovog tima napisao da su ti mracnjaci bitni kasnije u igri pa ne znam ni sam. Nisam zbog tog killa imao problema s Velesom za sad, all su mi iritantni ![]() Monolithovci su puni ko brod, digo sam si weight na 120 da ponesem malo tog veselja ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Antimićanin
|
Sa Sinovcim se suosjećam. Ipak moraš popizdit kad na tebi i tvojima rade eksperimente i od njih bloodsuckere. ![]() Nisam ga koknuo, ali da lik izgleda opako - izgleda. Btw, nakon Rostock Factroy dokumenata, jel ima još misija za Sinovce i Velesa ili se ne moram više vraćat u Darkscape? Već me nove bole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | ||
Premium
|
Citiraj:
Kolko se sjecam, kad mu to vratis nemas nekaj s njima tak skoro, ali sad sam tek kod laba x10, pretpostavljan da ce ih bit jos. Citiraj:
![]() Ak se dobro sjecam, taj nomad je pricao da se ulazi kroz neku anomaliju, a u stashu dobis zastitu za anomaliju. Sad kad se sjetim, ima u bazi monolithovaca, u prvoj zgrafi na lijevo neka anomalija, mozda je to to... EDIT: nije, treba ić okolo i preskakat ogradu, da dođeš do stasha, nema tu laba x10 ![]() ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 12.05.2014. u 08:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 11.05.2014. u 19:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Uspjeo sam to riješiti ali sam ja preskako preko ograde i išo poprijeko ![]() ![]() ![]() Ušao u labX10 i sad gasim neke security sisteme kom2.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#315 | ||
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
update mali
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kasnim malo vidim, svi su vec modali i pretrčavaju mapu ![]() Ugl., tko je onaj mali zeleni miđet u kučici kaj se grije uz plamenik?Nema nikakvog opisa, samo je jako ljut kad mu priđeš ![]() Edit: Ma on je nitko i ništa, ali cool je lik skroz ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 11.05.2014. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Antimićanin
|
Tog govnara sam roknuo u X18 kad me fest iscimao. Koji je to klinac? BTW, obavio X10. Nivo je kopija zadnjeg dijela u CNPP iz Vanilla igre. Kao i što je X18 skoro pa isti X8 iz Call of Pripyat igre. Veles iz Sina mi mnogo zahvalan. Super je bio dio teksta, it was quite of a jurney... Bome je bilo. Sad sam opet stao kod frendova u Dark Valley i spremam se na dug put u Yantar. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Antimićanin
|
Sam malo, kaj nije X10 ovaj u Rostocku di treba pobit bloodsuckere i uzet dokumente i pda za Velesa? Meni je tu 5426 pass bio čini mi se, a učitao sam ga sa PDA od crknutog eggheada iz usputne sobe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() U x10 je password 5271, greška je uigri je rkad dobivaš pas sa PDA od poginulog znanstvenika, jedan pass piše, a drugi se čita s PDas naglas ![]() E sad zajeb, odradio sve u x10, trebam k Voronjinu, vrata zaključana, kak van? ![]() EDIT: A jebemu, sad se sjetio, vjerojatno moram ono vatreno sranje ubit, ko i u stalkeru regular ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#322 |
Banned
|
Evo sad sam tu i treba odraditi ovo sa slika: http://www.zaslike.com/files/uatmloso9sh5dqcww9z.jpg http://www.zaslike.com/files/383ypeubqkig83drobn4.jpg Već sam se i ja pogubio ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 11.05.2014. u 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Premium
|
btw, kad se popne preko tog urušenog zida pri izlasku iz laba x10, s druge strane nemojte odmah pičit, ima SSP 99m suite odmah u ćošku kad se pređe taj urušeni zid. bolji od SEVA suita ![]() Ovu drugu misiju si u Rostoku već odavno trebao odraditi, za Duty ![]() A jebat ga tko će ga više znat, ali sigurno nisi u x10 ![]() Bili su mi do sad x14, x16, x18, sad završio x10 i mislim si to je to od labova, kad eto me sad, već idem prema jebenom labu x7 ![]() Citiraj:
btw, kad se popne preko tog urušenog zida pri izlasku iz laba x10, s druge strane nemojte odmah pičit, ima SSP 99m suite odmah u ćošku kad se pređe taj urušeni zid. bolji od SEVA suita ![]() Ovu drugu misiju si u Rostoku već odavno trebao odraditi, za Duty ![]() A jebat ga tko će ga više znat, ali sigurno nisi u x10 ![]() Bili su mi do sad x14, x16, x18, sad završio x10 i mislim si to je to od labova, kad eto me sad, već idem prema jebenom labu x7 ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 12.05.2014. u 08:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Antimićanin
|
Ma dobro, što god da je, riješeno je ![]() Jedino popizdim na rušanje. Igra se skenja u prosjeku svakih 15 minuta, gdje god bio i što god radio. Malo malo krk na destop. Nije niš strašno, ali lagano iritira. Stalno sam na F6 i quicksejvovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Premium
|
Meni se od Yantara drastično smanjio broj CTDova, patch sam vrlo rano instalirao tako da nije do patcha. U prosjeku dnevno igram oko sat sat i pol i u tom periodu mi se skreša možda jednom dnevno. Jučer sam dve ćuke igrao i nije bilo crasha uopće. U jebenom labu x10 sam ostao bez metaka za puške bilo koje vrste izuzev snajpera, zadnje štakore, zombije i ono svijetleće sranje sam s pištoljem rješavao ![]() Također, bez 4-5 baterija zalihe nemojte ni ić dolje ![]() Na povratku prema novom baru sam digo weight i pokupio sve kaj se dalo pokupiti usput i onda se u baru osigurao s malo većim količinama municije ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 12.05.2014. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Banned
|
Našao sam znanstvenika i pokupio sve s njega i PDA jbg. ![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pitanjce od stashevima: Naišao sam na nekoliko na mapi neoznačenih gepeka/kutija koji su bili prazni. Stash će dobit loot kad dobijem info o lokaciji ili su jednostavno trajno prazni? Smijem li svaki stash koristiti kao spremište bez opasnosti od gubitka itema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam pokupio 15-ak stasheva do sad za koje sam imao info, samo dva su bila prazna. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#329 |
Antimićanin
|
To je jedan od najidiockijih featurea u Stalkeru. Naletiš na stash i prazan je ako nemaš info o njemu. Glupost totalna. Zašto nebi slučajno nabasao na nešto i to pokupio? OK, kasnije je to riješeno i Clear Sky i Call of Pripyat, ali svejedno je to loše riješeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
|
Yep, u pravu si. Samo na neke stasheve je jako teško naletit. Na krilo aviona se sigurno ne bi penjao da ne znam da je na njemu stash ![]() Obzirom da sam za sad dosta daleko došao i reko bih da nema više puno misija do kraja igre, mogu reći da sam bez obzira na povremene crasheve prilično zadovoljan. Kako im je uspjelo sve ove godine razvijat igru a da je ostalo toliko bugova, ne znam. Može biti da im se vratila škrtost na broju beta testera. Što se same igre tiče tu su ostvarili obećanja i napravili dobar posao, to je fakat izgleda onaj pravi STALKER kakav je trebao biti u početku - tu su sve one mape koje su se spominjale za prvi STALKER a da nisu ušle u igru: Dead City, Swamp, Radar, Pripyat Undergrounds Generators, Rostok Factory, Outskirts, Darkscape, Factory,Countryside (Deadmill).. I stare mape su sve žestoko modificirane, i dobro odrađene, Garbage, Army Warehouses i Yantar su gotovo neprepoznatljivi. Cordon mi je malo prenakićen vegetacijom, ali sve ostalo je za pohvalu. Što se mapa tiče jedine zamjerke bi bile na već opisana i spominjana dugotrajna šetanja između misija, kao i na neke mape koje su bez ikakvih ili kvalitentih sadržaja - npr. posebno iritantniCountryside kroz koji se samo šeće, ili Dead City, koji je dead i po događanjima u igri ![]() Ostvarena je i mogućnost upravljanja vozilima, ali po meni i ne najbolje. Npr, lada niva koju sam vozio u Darkscape je nestala kad sam izašao van iz starog rudnika, da bi se neočekivano ukazala u jučer u mapi Radar blizu baze monolithovaca. Fala, tko god da mi ju je dopeljal tam ![]() No, brzo je nestalo goriva, pa kad uzmem u obzirom da po gorivo opet moram šetat, onda mi je bolje šetat kroz misije. Što se orginalne priče tiče i ona je modificirana mada su glavne misije u igri manje više iste. Novost je također i SIN grupa/frakcija koja je bila planirana za orginalni SoC a nije ušla u igru. Ne mijenja toliko plot koliko dodaje twist i produžuje igru, ali na zanimljiv način s novim misijama i zadacima. Uglavnom, ja zadovoljan ![]() Već dva tjedna igram, sigurno više od deset sati igranja sve skupa (a ne lutam previše i uglavnom se držim main questova) a još nisam završio igru, dakle ima sadržaja i dosta zabave, iako je u tom game timeu sigurno sat vremena bespotrebnog šetanja, i sat vremena ispravljanja kreševa i bugova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|