|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ricciardo ce navodno dobit DQ zbog vece potrosnje goriva od 100kg/h. Trenutno je RB kod sudaca EDIT : Nisam vidio da vec pise na zadnjoj strani ![]() Ferrari, nis posebno od njih danas nisu ni bili u prijenosu. Ako kazne Ricciarda eto McLarena na 2 i 3 mjestu ![]() Ak je imo vise od 100kg/h u nekom trenutku kak to da je bio tako spor, tj nije napravio najbrzi krug cini mi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Diskvalificiran je i to je zasluzeno, iako mi ga je zao jer nije napuhanko ko onaj fetl. Ovakve situacije se mogu ocekivati u jos nekim utrkama, a da ga nisu kaznili, onda bi morali biti dosljedni citavo vrijeme ![]() ![]()
![]() |
#310 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Možda je razvijao mrvicu više snage nego inače, ali ne radi se o prevelikoj brojci pa smatram da i nije imao preveliku prednost...možda bi ga Danac prestigao! A i nije sve u motoru...najočitija razlika je Mclaren i Mercedes...motori su isti, ali Mercedes je puno brži!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako netko ima maxtv neka napiše pokoju riječ o tome kakvi su bili naši vrli domaći komentatori? Zanima me da li su naučili razlikovati vozače i koliko puta se Prasićko sa suzom u oku sjetio Senne tijekom prijenosa?
![]() |
#313 |
Premium
|
Niti ja ne vidim nigdje na službenoj stranici da je diskvalificiran. Piše da je istraga još uvijek u tijeku. Bodovno stanje je za sada nepromijenjeno. Ako ne piše na službenoj stranici, onda nije službeno ![]()
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nekak sam mlak prema ovoj F1. Znači brutalno je tiša od V8 verzije. Nikad se nije čuo safety car, nikad se nije cuo prelazak preko pasice, nikad se nije culo cviljenje guma i radio se cuje kristalno jasno. motori nisu puno rikavali kad moraju izdzat 3-4 utrke. Kasnije cemo vidjet vrlo vjerojatno vise odustajanja. Bojim se da je bilo premalo testiranja i da će kroz cijelu sezonu bit odustajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
[ZA DOM]Rino
|
Ma ustvari je već navodno diskvalificiran, ali se sada RB žali na odluku sudaca i "neispravan" senzor. Možda se i izvuku...ne bi bio prvi put...ali to njihovo kršenje pravila mi već ide na k....
![]() |
#318 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni u posljednjih 5-6 godina jako fale odustajanja zbog eksplozija motora i izlijetanja u pijesak. Fali mi ono kažnjavanje vozača kada je stvano pretjerao i zbog toga si je upropastio cijelu utrku. Ne sviđaju mi se recimo raznorazne asfaltirane zone izlijetanja. Ne želim da itko završi u zidu, ali želim da kad netko izleti na travu ili šljunak da u najboljem slučaju izgubi 20 sekundi zbog toga. Nekako su mi bolidi postali prepouzdani i zato se jako veselim ovoj sezoni.
![]() |
![]() |
#319 | |
Premium
|
Citiraj:
upravo to! Sad se kroz cjelu sezonu može istaknut tim koji se najviše trudi. Rikavanje motora je falilo. V8 je posto pouzdan ko 1.9 TDI... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja neviidm uopce nacina na koji se to moze opravdati pa makar neradilo 10 senzora neku predonost (pa makar minimalnu) je stekao i kazna se mora dati jer inace ce se svi izvlacit tokom sezone a neke druge stvari. Nije mi drago sto bi Daniel evenutalno izgubio oziciju ali pravila su takv ai svih su ih prihvatili potpisom ugovora, stoga..... Ono sto mene zanima je kako je Buttonov bolid preosao na zavrsnom vaganju/pregledu jer ociito je kraci i vislji nos u onodsu na pravila. Moguce da se to ne gleda jer je do ostecenja doslo u utrci/boxu a ne namjerno ali mislio sam da ce i njega "investigate" s obzirom sto sve suci zadnjih godina gledaju ![]()
![]() |
![]() |
#321 |
Je suis Schumi
|
Motori bi se daleko vise kvarili da su ih pustili bez limita, ovako mi je bilo smijesno sto su bili betonirani na 18000 RPM. Ovi su sad identicni kartingu. Cuje se nesto motora, skripanje guma i prelasci preko pasica ![]() Magnussen mi je bio prejak na pocetku, imam osjecaj da bi mogle nastati brojne asocijacije u Photoshopu ![]() Evo dvije sa jedne stranice: 1, 2 ![]()
![]() |
#322 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
RB opet lovi u mutnom, evo njihove iznenadne brzine.
![]() |
#323 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nisu svete krave već se kao i svi bore za bodove. Ukoliko je pravilo prekršeno treba ih kazniti i to je to. Ferrari ili mercedes nikada nisu uložili žalbu na nešto?! Ili netko treći. ![]() Isto tako je moguće da je senzor bio defektan, ali to nije opravdanje.. To je peh, kazniti i gotovo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
[ZA DOM]Rino
|
Diskvalificiralo se kroz povijest zbog milimetara, a kako ne bi zbog jedne ovako fundamentalne stvari za koju su svi znali godinama prije dolaska V6 motora i još su ih iz FIA-e upozorili da će muljanje s protokom goriva biti strogo kažnjivo. To što je netko uštedio ili ne nema nikakve veze...protok goriva je ograničen kako ne bi bilo prevelike razlike u snazi između motora.
![]() |
#328 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
[ZA DOM]Rino
|
![]() |
#330 |
Je suis Schumi
|
Hahha za ovu zadnju recenicu. Mozda ga do petka vec preurede za prsticevu guzicu. ![]() To mi je bas palo na pamet kad sam vidio da je ovoga islo odlicno jucer i danas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|