|
![]() |
#301 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Hehe, dobro je to Brkonja rekao, ovo nije COD. ![]() On a funny note, žena mi jučer prolazi kraj mene dok sam igrao Metro po drugi put i pita me "jel ti to izašao novi STALKER?". Ja sam opao sa stolice... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa dobro. ![]() ![]() pitam ga jel odigrao Metro 2033 i on mene pita da kaj to je ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Solidna igra, meni bolja nego prvi dio koji nisam odigrao do kraja a ovaj vjerojatno budem. Malo je prelinearna i skriptirana ali dobro ne može biti kao stalker očito i fali mi quick save, na ove checkpointe sam već postao alergičan. Ali izgleda da se moram naviknuti jer zbog konzola je to prevladalo i zato i ne igram više toliko novih igara. Priča je forsirana u nekim stvarima ali gameplay je vrlo dobar.
![]() |
#306 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Morao sam downclockat grafu da mi se igra ne rusi, to je vec drugi put da to radim (prvi put je bilo zbog Call of Duty: Black Ops 2), pa ti kupi original misleci da je problem u neoriginalu, ajde zasluzili su svaku lipu ![]() ps- druge igre rade normalono tj ne traze downclockanje grafe ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Druže ona novela Metro 2034 je nešto pre*ebeno,s tim da sam prešao igru i ono odmah se sjetim pokoje stanice,Huntera itd. nego,ko su misty giantsi sto su Ahmeta ubili ? nije mi jasno kako ga je mogla magla "pojesti",a Homera sacuvati... I Hunter ![]() steta sto nema Artyoma,barem za sada,dosao do stote stranice i idemo dalje pa opet igru da utvrdimo znanje a kako je Hunter u 2034 noveli kad je u Metro 2033 nestao ( MIA,odnosno ili ga ubila radijacija ili cudovista ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Antimićanin
|
Nije ti igra baš rađena 100% po knjizi, niti je fabula rađena po igri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Aha oke,sad sam malo citao i da novela kao sto rece nema previse poveznica sa igrom u smislu likova... jedva cekam doci do dijela o tim "misty giants" i dobro je docaran Hunter u igri,s onim njegovim oziljcima i "hladnocom" http://i43.tinypic.com/23r1e9i.jpg i jel ovo Homer pretrazujuci Google slike ? ako je,moram proci opet Metro 2033 http://images2.wikia.nocookie.net/__..._Metro2033.jpg e,sada,sta raditi ? igra mi se tako igra zbog tunela,a i cita mi se novela ![]() jel ima Metro 2033 na CRO/SRB prijevodu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Isplati li se igrat na mojoj konfiguraciji i 1680x1050? Nije bas da sam fanatican za igrat na low samo da igram...
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
trainspotter
Datum registracije: Apr 2009
|
Imam problem sa igrom. Svako malo mi se smrzava i zatim alt-taba na desktop sama od sebe, pa onda više nemogu nazad alt-tab u igru. A ako ne ugasim exe preko task menagera odmah nakon što me baci na desktop, tada mi se smrzne cijeli komp pa moram hard reset. Neki puta mi se usporedno sruši i Firefox (koji radi u pozadini), a neki puta mi skoči popup da mi se driver grafičke srušio. Imam najnovije drivere a u benchmarku mi vrti igru na max grafici 35 fps average bez problema. Temperatura GPU ne prelazi 58°C. Imam instaliran onaj zadnji update 4. Neki prijedlozi šta da napravim? Nemogu uopće igrat igru, a trebala bi dobro radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
jel imaš orginal igru ili torrent verziju ![]() Citiraj:
![]() ![]() samo, ne preporučujem čitanje navečer prije spavanja, meni je to 2 noći sjebalo budući sam kroz čitanje vizualizirao scene iz igre... prestrašno ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
trainspotter
Datum registracije: Apr 2009
|
Negdje sam naletio na tekst (tu?), da su neki downclockali grafe pa su mogli igrati bez rušenja. Evo i meni je to pomoglo, par misija odigrao i više se ne ruši. Ne kužim. Nema veze, bitno da radi. Što se igre tiče, atmosfera mi je sigurno u rangu prethodnika, ako ne i bolja! Priča mi je isto malo bolja. Nelagodno se osjećam plazeći sam po tunelima, zvučni efekti su majstorski izvedeni, živa tjeskoba. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
meni, recimo, nije nista pomoglo starom hd7770. stavio sam power na 120%, dodao malo napona, mjenjao drivere, sve je bila magla. tek kad sam downclockao s 1000/1125 na 900/1000, grafa je radila kao podmazana. u istim igrama gtx660 radi bez pardona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Antimićanin
|
Pa jel moguće da je igra loše optimizirana? Ajde, baš ću probati na defaultnim postavkama igrati pa ćemo vidjeti. Stalno sma igrao u oc profilu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Primjer: http://www.knjizara.com/knjige/knjig...-86-7346-791-7 http://www.amazon.com/METRO-2034-Eng...rds=metro+2034 Valjda je to to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||