|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Odlicna trka pogotovo za renault, no na stranu sve to. Dali ste gledali f1 pit na osjeckoj? Ona butra (voditeljica) je prestrasna, jednostavno ogroman ![]() Podjseca malo po ponasanju na svima dragu simonu, pishurija ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Onaj "let" Petrova je bio pomalo zastrasujuci, izbilo covjeku upravljac iz ruku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma kraljica ova ana iz studija (ovaj, studio? ![]() ![]() ![]() utrka moram reci jako dobra, iako sam fulao start. jergovic je meni blazicko + novak, pa sve na kvadrat. covjek me ubitacno podsjeca na neke profesore sa faksa, toliko se uzivi i toliko uziva u komentiranju (tj formuli) da zaista zasluzuje biti komentator. ovaj drugi, goran, je skoro ko' da ja prenosim formulu. nikome uvreda, ali pokraj jergovica stvarno moras biti na nivou. i da, kobayashi kako sam jos prosle sezone rekao - car. da ga barem kupi ferrari umjesto masse (ma i alonsa, svejedno), da vidis kako kako japanac vozi. nick odlican (zapravo renault odlican), petrovu svaka cast na letu i volanu u rukama (nasmijao sam se od srca), a hamm i alonso....... hm, shit happens. mozda je oduzeo gas, mozda je alonso bio preblizu, ali je ovo sve bilo u zaru utrke. ako jest hammilton namjerno oduzeo gas u sklopu neke taktike da zajebe alonsa, malo cudna taktika, kurvanjska, ali ajd. barem je na kraju iza fernanda, neku satisfakciju ima alonso. i da, kraj izravnog prijenosa (prije same konferencije) i smijeh #2 - crveni bolid (jelte, ferrari, od masse) odlazi sa staze na pauku ![]() samo tjedan dana do kine, jedva cekam. nadam se da ce malo bolje izgledati ovaj studio (kvragu, moja soba izgleda bolje), da ce zenska (ana) biti malo uhodanija i korisnija (pitanja su boze sacuvaj, mogli su samo jergovica pustiti da prica), da ce goran biti korisniji (ovako je peti kotac, bez uvrede covjeku), i da ce biti manje reklama (koje ubiju jer su glupe ko' ona stvar). sve u svemu, drago mi je sto su ovi lokalci uzeli formulu, hrt neka propadne gamad prokleta halapljiva i nistkoristi (i jebem vas sto ste se sada odlucili na mpg4, kada je 90% nacije pokupovalo jeftinije mpg2 receivere, stoka). mene zaboli jer imam maxtv, ali cu morat babi opet ici u kupovinu...... ccc.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nije mu samo izbo volan, jer da je onda bi ga ukopčao i vozio dalje, popucalo je tu svašta, podsjetilo me na Sennu.. Zanimljiva je činjenica da je webber bio daleko najbrži na stazi od svih i još tome bez kersa, pitam se da izvade kers bili bi van konkurencije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
O čemu ti? Citiraj:
Citiraj:
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 10.04.2011. u 13:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Fresh Juice
|
O jbtmti. Budale na f1-hr stavili krive rezultate. Moje isprike http://f1-hr.com/clanak/vn-malezije-0 1. S. Vettel Nijemac Red Bull-Renault 1:37:39:832 2. L. Hamilton Englez McLaren-Mercedes + 0:03:261 3. N. Heidfeld Nijemac Renault + 0:25:075 4. M. Webber Australac Red Bull-Renault + 0:26:384 5. F. Massa Brazilac Ferrari + 0:36:958 6. F. Alonso Španjolac Ferrari + 0:37:248 7. L. Hamilton Englez Sauber-Ferrari + 0:49:957 8. K. Kobayashi Japanac Sauber-Ferrari + 1:07:239 9. M. Schumacher Nijemac Mercedes + 1:24:896 10. P. di Resta Škot Force India-Mercedes + 1:31:563 Više nikad neću otvorit f1-hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kobayashi je sedmi.
![]() |
#310 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Premium
|
Ova kazna je lakrdija ![]() Alonso može biti kriv što se nabio, ili je možda Hamilton usporio..Nemogu vjerovat koja sramota je ova FIA |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Slažem se ako je već kazna mora biti za hamiltona jer je pustio gas. Nije alonso kriv. Sad će za svaki sudar biti kazna! Nije ovo graddski promet da se mora držati propisana udaljenost od auta do auta |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Vjerojatno je to bilo na startno-ciljnoj kada se branio- kao što kaže SRV. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
|
Hamilton sigurno nije maknu nogu s gasa, jer da je alonso bi preletio preko njega, očito da je alonso bio puno brži tj. u naletu te mu se previše prebližio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | ||
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Miran je zakon |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Fresh Juice
|
Ekipa koja ima Iskon TV. Jel ima prijenos na kojem kanalu možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisan se oglašava u ovom threadu. Uglavnom Hamilton je car, isto ka šta je bio i Kovalainen prošle godine u Španjolskoj :car: E sada šta se tiče trke, ok je bila, DRS izgleda da ima utjecaja i sve je malo dinamičnije. Šta se tiče prijenosa, gleda san je na "malim televizijama" Jergović može proć ali onaj drugi čoban ajme ![]() Sve u svemu ok trka, ža mi samo Šumija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Gledam sad malo snimku utrke konačno, nisam stigao prije. Moram reći da čisto solidno izgleda sve, pa i komentatori. Uzevši u obzir što smo gledali na nacionalnoj televiziji tko zna koliko godina i kako ovo izgleda, za prvi prvi put na jednoj maloj televiziji. EDIT: Jedino Algueršuari mi baš nije sjeo EDIT2: Citiraj:
![]() ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 11.04.2011. u 22:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne kuzim vas, prvo svi plačemo kako nema formule 1 kod nas, a kad male televizije naprave čudo onda svima smeta neki komentator koji prvi puta to prenosi (moram priznati da mi nisu bili nista losiji od blazicka i novaka) pa ipak gledaju na BBC-u.. Mislim da bi stvarno bilo u redu podrzati naše, gledati utrke na nasim programima i otrpiti te 2-3 minute reklama. Super projekt za koji bi stvarno bilo steta da propadne zbog male gledanosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
The mighty pirate
|
Luizi je rekao, a imao je još dosta provala. Imam osjećaj kao da lik slaže sebi neku priču u glavi bez obzira na to što se događa na stazi. Ajde da to još i ne priča na glas ![]() Dao sam im šansu jer nisam mogao gledati prijenos pa sam snimao, al BBC je BBC, fali mi sve ono prije utrke, pravi komentatori, kratki intervjui s vozačima prije i iza utrka.... Nego, jel itko zna kako snimat s BBC-a ako se još jednom dogodi ovako nešto?
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
pa ima se dosta varijanti! ako imas spojen taj svoj receiver, pretpostavljam da imas receiver, e onda postoji ili uredaj, ili malo konfiguriranja da to komp odradi, velim, tesko je ovako kad se ne zna na cemu se gleda taj bbc. A ako imas kabelsku ili internet izdanje e onda ti ja placam pivo (sto sam ti potrosio par sek vremena) jer o tome ne znam bas previse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Da, on radi sam budalu od sebe ![]() Ali s druge strane, bar nije plačipixxx kao Alonso ![]() A što se prijenosa tiče, ja sam ugodno iznenađen. Dijakovića organski ne podnosim još od prve ture u F1 prije desetak godina na HTV-u, a nakon toga i kratak period na Nov@ TV i komentiranja skijanja - čovjek je hodajuća komentatorska katastrofa! ![]() Ali ovaj put, govorim o samoj utrci, bio je samozatajan i nije previše otvarao usta ![]() Sve u svemu, ovo mi je OK alternativa HTVu, čak su mi i bolji u nekim stvarima. I ipak mi je to ugodnije od streamanja, a i dostupno mi je i kad nemam kompjuter/internet uz sebe.
Doctor!!!... Doctor!!!... MY BRAIN HURTS... Zadnje izmijenjeno od: Gumby. 12.04.2011. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() Kome se ne sviđa neka gleda drugdje i ovako se ništa ne plaća. Inače BBC gledam samo prije i poslije utrke. Tako da sa treninzima, kvalifikacijama i presica kvalifikacija te naravno utrka i cijela presica imam odličan F1 vikend, a ne kao na HRT-u zadnja rupa na svirali. Samo naprijed, hvale vrijedan projekt. Meni je nekako usporen, jedino živne dok se netko izvrti ili slično. Veliki minus mu je press konferencija, lik odmah prevodi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ako već snimaš, onda pretpostavljam da nećeš gledati odmah. Nabavi snimku i uživaj. Rekao bih ti gdje, ali ne želim karton ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|