Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.10.2024., 11:02   #301
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
:facepalm:

Normalno da mob prisluškuje, nije to nikakva novost, a nisu novost ni adblockeri pa ne kužim zašto ih ljudi ne koriste.

Ima nekoliko tema gdje se priča o googlu i prisluškivanju i stvarno ne vidim svrhu dizat 10 god staru temu o taxi prijevozu, nigdje veze s vezom.
Staro 04.10.2024., 11:18   #302
benny_blanco
another brick in the wall
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Ne kužim logiku, instaliraj adblock kako ne bih vidio reklame koje ti se poslužuju nakon prisluškivanja. Mozda je samo do mene...
Posto imaš android, probaj sa onemogućavanjem mikrofona za google aplikacije, ako ne pomaže onda možda kao opcija ti stoji root telefona.
benny_blanco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.10.2024., 11:38   #303
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni recimo blokiranje mikrofona nije opcija jer mi ubija osnovnu funkciju koju koristim na mobu. Ali blokiranje reklama je uvijek opcija jer me reklame i tako ne zanimaju. Spajam "najbolje" od oba svijeta Ne znam ni koliko ima efekta ono opt-outanje sa personaliziranih reklama u google postavkama, mozda tada ne personalizira sadrzaj prema onome sto cuje, nemam pojma.

Kod nas u uredu su svi na svom mobilnom IP-u, ne dijelimo IP. Ali mobovi slusaju svih, ne samo onog koji je podesio svoj glas za asistenta. Jbga, tako je kako je, kome se ne svidja moze lako napustiti Google balon, nije da nema opcija
Staro 04.10.2024., 14:34   #304
intel freak
Premium
Moj komp

intel freak's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
evo baš bilo prije tjedan dana o tome na portalima
https://www.poslovni.hr/sci-tech/goo...opciju-4456473

te u aplikacijama dopuštenja ugasiti pristup mikrofonu

Pa ne sluša ceo googla što razgovaraš sa ženom sve to odradi algoritam da ti ponudi reklamu koja bi kako tebe trebala zadovoljiti kako i onog tko nudi reklama na kraju google kako posrednika. Na kraju ćeš dobiti reklame koju nisu personalizirane, ali ne vidim razlog tome jer kako god pogledaš uvijek će biti negdje nešto što prikuplja informacije ipak je google ads kompanija.

samo na kažem da mrzim reklama ja bih osobno zabranio do toga mala utjeha ads blocker
intel freak je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno