|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
igrao sam i fifu i pes... Novi pes definitivno nije bez mana i treba mu neka službena zakrpa. al brate mili ova fifa je ostala fifa...igrao sam sa prijateljom neki dan i shvatio da je smeće barem meni i njemu... glavna fora je brzo trčanje...sa svojim braničem skoro do gola dođem i tako neke nerealne gluposti. U biti hoću reći samo da je fifa ostala na arkadnosti dok pes gura ka simulaciji i to je to... Nisam puno ni pes igrao ali trenirao sam malo i još nisam penal zabio...možda sam retardiran al ne kužim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#307 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
probao sam ovo:PES 2011 Gameplay Patch v1.7 by Komu i mogu reci da sam zadovoljan poboljsanjima... dakako jos ce to biti bolje kada sutra izadje novi pes patch od konamia, ako u isti implementiraju sve sta su naveli na listi.
![]() |
#309 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
evo ga vani je: PES 2011 Official Patch 1.02 Released! Features:
The link above is for the normal DVD version, if you BOUGHT the game as a download version, you need to download and install this patch. IMPORTANT: The current kitserver is not working with the new exe inluded in this patch and if you are using a patch which applies files using kitserver afs2afs like PESEDIT, you need to wait for an updated kitserver version or install the files directly to the img files. ![]()
![]() |
#310 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
U principu nisu izmijenili ništa bitno. Ja čekam da izmjene ono u najmanju ruku glupavo prebacivanje igrača. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo probao sve kombinacije patcheva. Nisam htio odmah komentirat igru dok se malo ne priviknem, al sad mogu reć da je ovo otišlo u krivom smjeru i to puno u krivom smjeru. Najgluplje prebacivanje igrača ikad (i na manual i na supported), ovaj lag kod primanja lopte je nestao sa pesom 6 ja mislim, i sad se opet pojavio veći nego ikad. Ovo dodavanje je tako nespretno i ne dozvoljava kombiniranje, jer koliko god malo stisnuo, on neće dodat na prvu da ga hebeš, i koji k.. je sa ovim umorom igrača...katastrofa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Je, je, istina je. Dodaje na prvu ak stisneš prije neg lopta dođe do igrača, al neće uvijek, tj. više puta ne uspije. A o ne znanju nije riječ jer igram pes otkad se zvao ISS soccer, i prije mi je to uvijek radilo kak treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
slobodno instaliraj 'onu' verziju i pri instalaciji upiši taj cd key što si nabavio. kad se instalira odi na 'online' mod i tamo će te tražiti podatke, ali i od tamo te šalje na konamijevu stranicu di registriraš 'konami id' i 'game id', te kad se sa tim podacima prijaviš unutar igre na online mod, tada će te tražiti da si napraviš 'nick' koji će ti biti u igri. jedino pazi na to da ne možeš izbrisati taj nick kada ga stvoriš. znači jednom napraviš i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Ima li još koji način? Ili ja nešto krivo radim? Može na PM ak ovdje smeta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Riješio sam problem. Instalirao sam igru sa original CD Key-em. Zatim stavio "c...." da sam mogao uć u igru. Otišao na online menu i tamo sve podatke ispunio. Za sad radi, no imam sad problem sa konekcijom. Mogu igrat samo quick match. Morao bi nariktat vjerojatno postavke u routeru ali neznam što treba, pa možda netko zna. Imam t-com adsl, router je thompson. Evo i slika poruke koju dobijem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Danas izašao Finalni Patch 1.0 za PES 2011. Ima nešto manje od 500 MB, pa ako netko treba linkove za download, nek me PM-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Ista stvar je bila kod frenda i isto ima thompsona. Dal sam mu siemens adsl modem i sad radi ko urica. Navodno boljka thompsona je taj nat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo upravo sam odigrao par minuta sa frendom...mogu reci da je igra OK ako zelite skratiti vrijeme i ako vas ne zamarju neke greske koje su napravili. Grafika je uredna, dorađene su neke stvari ali neke su zajxxxx na veliko. Bilo bi u redu da je izvođenje penala malo lakse i da promjena igraca ne sara bezveze. Uglavnom je zabavna igra (ipak to je PES i nisam ocekivao da bude sve 5 ![]()
![]() |
#322 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#323 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ovi engleski komentatori su mi uvijek isli na k. Tak da sam do sad uglavnom bacal na španjolske komentatore jer su iako ne kuzim previse taj jezik bili zanimljiviji. Al u 2011 je sukomentator, ko oprostite, teska pedercina, a ni glavni nije puno bolji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
pitanje jedno. downloadirao sam onaj extra content koji se pojavi kad uđete u igricu koji mijenja OCJENE IGRAČA, dresove, kopačke.... e sad ovaj koji sam danas downloadirao mi je nevjerojatno glup. npr. arsenal momčad s kojom igram su upropastili. svaki igrač osim arshavina i walcotta ima bez pretjerivanja overall manji za 10-ak bodova. i to nije samo u arsenalu, nego i tottenhamu, valencii.... a klubovi koji gaze sve oko sebe su još jači kao npr. barcelona i real. znam da se to mijenja s obzirom na formu klubova ali što je previše je previše. e sad da ne okolišam previše...frend nije downloadirao taj package i on ima stare postavke pa me zanima koji da fajl od njega prebacim sebi i overwriteam ovaj svoj?? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
eh kad bi popravili onaj famozni 59 fps problem na windows 7... |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
izašao je služebeni 1.3 patch sa DLCom. u DLCu su nove kopice, ako netko pati na to da svaki igrač mora imati kao i u stvarnosti kopice ![]() a što se patcha tiče, ispravlja onu glupost da ti se na netu protivnik diskonektira i kao da se utakmica nije niti igrala. igrao dvije tekme i naletio na takvog frajera. on Arsenal, ja Juve, on vodi 3-1 u 80oj, i ja izjednačavam, te se ide do produžetaka. uvodim Traorea na bok i povedem na 4-3 frajer je grunul pauzu i veza je pukla, ali mu se pisalo 0-3 ![]() sad ne znam jel izašao namjerno iz igre ili je pokušao varati, ali mi je svejedno milije oko srca kad znam da Konami daje znakove da sluša kritike....doduše, gotovo tri mjeseca kasnije se vide rezultati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|