|
![]() |
#301 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Molim te da paziš na ovakve pogreške prije nego što ih iznosiš javno jer osobno nisam nikad trolao niti imam namjeru. ![]() Hint: "Starsailor" je vodio ovdje križarski rat ovdje uvjeravajući da Crysis 2 ima lošiju grafiku nego MW, ja se kao i ostatak foruma nisam složio sa time. Osnova toga je vrlo vjerojatno bilo što nije znao podesiti grafiku i detalje u Crysis 2... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 14.02.2011. u 11:35. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ma cekajte sta je ovo cijela verzija crysisa? nije samo par levela?
![]() |
#304 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Starsailor je bio krivac za spam. ![]() Kažu da je full ali je bugovita pa nije fora igrati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
nadam se malo optimiziranijoj final verziji ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
jel još netko pobrao speeding ticket sprintajući ulicom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
I ja probao sinoć 1920*1200 sa Hardcore postavkama meni je min 26, 27, ali uglavnom preko 30fpsa koliko sam vidio... Zvuk mi je koma, ali to pripisujem beti.. naravno nije dx11. Pokrenuo sam igru iz bin64 direktorija što je pretpostavljam 64bit verzija, onu drugu nisam niti probao. grafika je fantastična, ali meni to jako sliči na halo i neke stare pucačine bez duše.. valjda smo postali prezahtjevni i nije nam dovoljno ovo što se nudi, nego mi gi golema prostranstva i slobodu izbora..
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Mene je ova beta inspirilala za kupnju final verzije (ili bar cdkey). Grafika je odlična, gameplay je fluidan, a i mp po službenim filmićima izgleda dobar. Jedino bi htio da se optimizacija još malo popravi iako je već u ovoj verziji na solidnom nivou. Čeka se mp demo pa se odlučuje o kupnji iako ovo za sada izgleda i više nego obečavajuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja nemam nikakve pohvale za grafiku. U skoro svemu korak nazad u odnosu na prijasnji Crysis. Ima par impresivnih scena i povrsinski izgleda atraktivno ali je u globalu veliki korak u nazad. Ovo nije optimizacija nego degradacija. Fizike nema uopce, u prvom Crysisu je sve imalo svoju dinamiku, trava, drvece, nebo a ovdje prakticki sve stoji zakeljeno na mjestu, osim svakog 10tog drva ili 50te travke koja ide gor dole. Voda ovdje i u Crysisu, nebo i zemlja. Vido sam jedan slap koji izgleda ko da je sa starog Unreal engina. Netko je usporedio igru sa CODom i uopce se ne cudim zasto. Crysis je bio prosjecna igra sa iznad prosjecnom grafikom i fizikom koja joj je dala popularnost koju ima a ovo je u svemu prosjek i po meni failcina, Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.02.2011. u 20:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#314 |
Talični Tom
Datum registracije: Dec 2010
|
Ekipa igra i multiplayer vec,crytek je poludio mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Advanced- medium detalji Hardcore- high detalji Ja sam probao sa hardcore no gube se teksture, u daljini se pojavljuju gadni artifacti, dok toga na advanced odnosno medium nema. Također na hardcore detaljima neke misije ne želi učitati te se igra zna srušiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Cars & Tunning
|
Nevalja, smrzava se previse :S U pocetku je i radilo ali kad sam otisao na rucak i vratio se igra se pocela smrzavati kada bi ju palio, 'not responding', bas iritantno, prebacio sam ponovno ali ne radi vise. jbg ![]() Edit: Uspio sam je namjestit da radi no sad se cuje cijelo vrijeme sirena iz podmornice. Ufff, nastavljam traziti drugi system fajl. Na Advanced radi bez zatrzavanja, not bad.
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kripton. 15.02.2011. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nakon probanog mp (da, znam, baš sam zla osoba) zaključio sam da i on ima potencijala, ne sad baš da bude tipa bc2, ali da može biti bolji od Black Opsa. Uopće ne sumljam u zabavu i kvalitetu, vidi se da su na njemu puno radili, jedino me brine hoće li biti prihvaćen od šire publike upravo kao cod jer bi to odmah značilo češće patcheve, veću dugotrajnost i više njubova za fragat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja se isto pitam... hardcore detalji na 1920x1080 kod mene... ispod 30 ne pada, ali je prosjek oko 40 i kusur, nisam baš zadovoljan... nadao sam se da će biti bar 50 avg na mojoj konfi... možda full verzija bude išla bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Optimiziran je, ali za gtx580/570 & 6970 ![]() Valjda ce proc na x4 na 3.6ghz, 4 gb rama i 3870x2 moc vrtit na medium a da ne pada ispod 25 fpsa...
![]() |
#323 |
Cars & Tunning
|
Ma šljaka kako treba meni na 1920x1080 sa 8800GT na advanced radi bez zatrzavanja, netko je gore napisao da SLi ne radi, nisam provjeravao ali ako mogu na toj rezi sa 1nom starijom grafom igrat, onda je ocjena 5, iako je meni logicnije da SLi radi, nekako mislim da nebi mogo sa 1nom 8800GT igrat na tim postavkama. Još cu vidjet koliko imam frejmova kad radi jedna i kad rade dvije. Edit: Navodno ti Hardcore detalji me rade kako treba dok advanced i gamer rade bez problema, vjerojatno još nisu zavrsili, ipak je to beta.
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
meni radi isto, cca 40-60fps ali sa trzanjem, na bilo kojoj rezoluciji i sa bilo kojim postavkama. igrivo je al necu si kvarit dozivljaj, pricekat cu jos malo. nisam previse ni ocekivao od bete tak da je ovo jos i dobro. i da, malo malo mi se smrzne u filmicima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
koliko traje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Da li tko zna gdje se nalazi nalazi config za urediti grafiku? Je li to ono u Tools,tamo ima neki editor.cfg i system.cfg? Naime,skinuo sam neki config koji poboljsava grafiku i neke DX10 "eye candy"efekte( zove se autoexec.cfg) ali ne znam gdje da ga stavim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|