|
![]() |
#301 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
nije do rezolucije nego kao da je iskljucen bloom prva slika je kristalno cista, druga kao da je sve zamagljeno (i teksture kao da su vece rezolucije) igram na rezoluciji 1680x1050 pa mi opet takva slika.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
nemam pojma, ali meni je ista slika kao na prvom screenshotu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Blade potpis ! Svaka čast uštedio si mi vrijeme i živce da ne moram pisat istu stvar. Igra je u glavnom poprilično frustrirajuća. Ali performanse su mi najgore ide mi kao da je komp baš totalno smeće. U biti ide osjetno lošije od crysisa na very high tako da ne znam čime to pravdat. Možda koji driver novi donese par fpsa ali sve u svemu tužna igra sa jako lošim handlingom i svim što je blade nabrojao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mozes to pripisat nedostatku dve jezgre proca, puno se toga desava na dosta ogromnom otoku i proc ima dosta posla. Vidim po temperaturama jezgri kad zavrsim sa igrom. Kod mene ide 60-80 fps sa 32xaa u 1920x1080, sve max i izgleda sasvim ok, osim drugih auti koji znaju bit gadni. Handling je jako slican prvom TDU osim sto su ovdje par auti totalno unakazili. Nisam ni ocekivao vise i ne kuzim zbog cega bi trebao ocekivat ne znam sto od igre koja se nikada ni nije furala na neku realnost. Osim toga moram priznat da sam poprilicno gustao u par auti i njihovom proklizavanju kroz zavoje, Audi r5 recimo. Turnirski nacin igranja mi se ne svida, radje bi da je ko prije, |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
|
Lijepo, kao i sve ostale igre. Vsync nema apsulutno nikakve veze sa grafikom, osim ako je iskljucen i dode do tearinga, kojega je nisam vec dugo vidio nigdje, Inace mi je vsync do sada donjeo vise problema nego koristi i prva stvar kaj napravim u igri je vsync off. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.02.2011. u 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
I ja sam ga u zadnje vrijeme počeo isključivati. Prije je tearing bio puno učestaliji, sad ga skoro pa i nema, u nekim sekvencama tu i tamo ali ništa nepodnošljivo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Definitivno i kod mene je vsync obavezno odavno tj. goooodinama off u startu. Samo ogranići fps a tearinga i onako nemam. A to što se dvije jezgre tiće , da promislio sam ali ne vjerujem da može bit realno stanje takvo. Jer ako igra kao što je arma npr. u kojoj stavim poprilično jedinica dok ne pretjeram ide ok. Ovdje je grafika full loša s obzirom na performanse i vjerujem da će bit kakav patch koji će donosit fps gain jer ovo nema smisla. Par auta ide okolo svako ne znam ni ja koliko koji su totalno low res mirno se vozikam po totalno neživom gradu bez žive duše sami zidovi i kuće a 30 fps... yeah right. EDIT: ispravak netočnog navoda, nekada dođe i do 45 fps. A u zatvorenom prostoru i do 50..... hehe . http://forums.testdriveunlimited2.co...ad.php?t=23034 Zadnje izmijenjeno od: Michel. 10.02.2011. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
od LemilicE
|
Ja sam probao sa vsynchom i bez njega i tu i tamo dodje do thearinga, ali neznatno da smeta
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Mene bi bilo sram igrati ovo. http://www.youtube.com/watch?v=okCMJm1bhAs Mislim wtf je ovo na pocetku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() prestrasno, oda ljudskoj gluposti da se ovakvo smece 2011. godine prodaje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
završio sam sve bitno,položio sve vozačke ,pobjedio u svim cup/championshipu (ukupno ima ih oko 23 a svaki sadrži od 5-8 utrka) ostale mi samo one bomba ikonice zadnje utrke na oba otoka one oko cijelog otoka su malo bezveze, na prvom sa audi tts sam bio 7min bolji od vremena a na drugom sa veyronom 10 min sve u svemu razočaran sam igrom prvi je bio bolji i još nisam našo tuning za audi,ferrari, merđu....
![]() |
#315 |
Banned
|
golfw12 jesi igrao na havajima? kakvi su tamo eventovi (kopirani iz prosle igre ili)? upravo sam osvojio prvi off road championship i fora je vozio hummera H3 i handling je bio jako dobar s njim naviko sam se igrat sa gamepadom tako da mi je lakse sad nego u pocetku |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Iz nekog razloga, igra mi je u windowed modu i nemogu nigdje naći opciju za full screen. Ovo što sam probao je ono, kao a im se nije dalo radit igru, nego preko one stvari? Probat ću još malo s volanom.. da, zvukovi su daleko nagori dio igre i pre tiho hebate, moram odvrnit do daske da neš čujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
evo mogu reci samo : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#319 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
probaj povecat sa ALT+ENTER... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Probao i ja igru....PA KAKVO JE TO SMEĆE to nema nigdje. Ne znam šta je gore, ovo ili ono zadnje smeće od NFS-a. Pa kakvo je ono ponašanje auta? Sve je napravljeno nekako jeftino, plitko, glupo i retardirano...ah da, pa igra je rađena za konzole, sve mi je jasno. Sreća da postoji Johhny Depp i ekipa sa Kariba pa sam imao mogućnost testirati to smeće. ESC-exit-uninstall-yes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
|
Evo,nakon malo duzeg igranja zakljucio sam da je igra smece... Handling nikakav,kad auto jednom pobjegne,skoro je pa nemoguce ga ponovno "vratiti". Kakve su ono gluposti tipa plasticnih operacija,frizura ovo ono,pa nisam kupio Simse... Grafika mi se ne svida. Igra nema osjecaj brzine kao sto je TDU1 imao. Policija je hebeno glupa. Zvukovi auta su ocajni. Zvuk kada otvarim prozor doslovno se ne mjenja,dok se u TDU1 realno cuo vjetar nakon otvaranja prozora. Igra mi je monotona sa ovim prvenstvima,TDU1 mi je bio puno bolji,zanimljivije misije,prevozenja auta i sl. I da...,zaboravio sam napomenuti,ubacite u 5 (ili koja je vec max. brzina auta kojeg vozite) i probajte krenuti. Uglavnom,igra je imala veliki potencijal u odnosu na njezin prethodni nastavak,ali taj potencijal nisu iskoristili,nazalost. Zadnje izmijenjeno od: Mikygs. 10.02.2011. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Never Forgetti
|
Da ne duzim previse...FAIL Nakon odlicnog prvog nastavka i dugo cekanja i puno nade, te optimizma opet smo dobili sis-kebab....nista konkretno nije napravljeno od beta verzije ( navodno im je beta trebala otkriti nedostatke, ali ocito zaheb) Steta love...
![]() |
#325 |
Premium
|
![]() Uploaded with ImageShack.us za one koje igraju evo lokacija europskog tunera,na prvom otoku u blizini auto shopa(bugatti,spyker,koenigsegg) i aerodroma
![]() |
#327 |
Banned
|
rofl evo svima kojima je dosadno da pogledaju kako neki blesani komentiraju igru od pocetka http://www.giantbomb.com/quick-look-...ted-2/17-3776/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
od LemilicE
|
pa mein igra i nije tako losa za razbibrigu, ali igram na tipkovnici, tako da jake auto nemogu vozit jer kako dam gasa, tako se ovaj okrene na casti ![]() Definitivno najveće razočaranje mi je što nema motora za vozit! ili možda ima na havajuma, ali nisam ga jos stigao pretražit
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Daj dodite do hawaiia, ona autoskola za a5,a4, itd, to je presmijesno, sa svakim autom obavezno moram kretat iz 3., eventualno iz 2., sad upravo vozim Vipera po stazi i placem se, nedo bog dodat mrvicu gasa u laganom zavoju, nema veze koja brzina i koji rezim okretaja, auto proklizuje ko kuja, i kad jednom ode ne treba ga ni pokusavat vracat, ja ne vjerujem da su tako uspjeli zasrat voznju, nevjerojatno.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|