|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moj profil http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1259089 Već sam dosta dugo regan, i redovno obavljam poslove, tj. treniram, borim se, itd. al' mi igra još nije postala previše interesantna... U stvari, igram je samo zato da imam kakav-takav account za slučaj da mi ikad postane zanimljiva, pa da ne krećem od nule.... lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
@webstartm - hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Tu imas sve pod tabom zajednica: http://edomovina.com/ Danas smo imali dva napada na Hrvatsku,oba uspjesno odbijena ,ujedno nasi saveznici prigrabili jednu Mađarsku regiju...Ogromna sprdancija svugdi,po novinama... Dodji,ukljuci se,ako oces u vojsku,kontaktiraj me... @ Prob1em - no problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
nakon 6 mjeseci se vracam..lvl sam 10 i welnes mi je u kurcu... nick mi je gradjanin phnx i trebam par giftova jako brzo. vracam s giftom iste Q. btw.to s slanjem giftova sljhaka ak sam ja u spanjolskoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
http://edomovina.com/index.php?optio...=146&Itemid=96 Mozes se tu zaposlit sa skillom 0,to je trenig firma... http://www.erepublik.com/en/company/...a-zito1-180926 Napocetku work train i buy food i to je to...na lvl 5 ces vec moc ratovat,lvl 7 uc u stranku i tako... koji ti je nick ingame...? @phnx pomoc cu ti ja malo,sec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
- besplatna je - hardverski zahtjevi minimalni - mozete se baviti biznison, politikom, vojnom karijerom, biti urednik svojih novina ..... u biti, igra je kombinacija svega toga - beograd je hrvatski grad ![]() Zadnje izmijenjeno od: generic9974. 28.05.2009. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
a na posao sam odlazi ili i za to moram ručno ga slati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila. eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku. Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu. Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad... Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima. Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva. Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura. Detaljnije stanje na eBalkanu će vam prikazati ova slika:Napravljena je i web stranica naše eDomovine na kojoj imate forum i chat i još mnogo korisnih stvari.Ona se nalazi na linku: eDomovina.com - Sluzbene web stranice eHrvatske Pridružite se i Vi ovoj igri klikom na link: eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 28.05.2009. u 15:26. Razlog: Sliku u thumb :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 |
Sandy!!!
|
Procitaj ti ovo dobro ![]() http://www.erepublik.com/en/article/...t--814172/1/20 a za rad my places-company-work |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
webstartm,thnx... cime si mi to digel welnes za 11 ili 12.. i koliko trazis da to jos par put napravis? vjerojatno radi male produktivnosti sam spusil otkaz tak da imam filing da jeno vrijeme bum svaki dan mijenjal firmu. koliki mi velnes mora bit da se mogu vratit u hr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
![]() ja cu nastojat ti ga sta prije podic do 40... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dodao sam vas za frendiće vas sa ove zadnje dvije stranice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Pijem samo KAJ
|
![]() jel moguce da nam je recesija zahvatila i eHrvatsku??? Naime, tvrtka u kojoj radim nema sirovine pa tako ne mogu ni radit. Bar Bog ak se nabavi prema kraju radnog dana pa da zaslužim dnevnicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
isti nick kao i tu...welness mi je 20 pa ak ima ko giftova da dignem to malo da mogu u rat, nije me bilo na e-republiku više od mjesec dana i mislio sam da mi je acc umro od gladi, ali ipak nije, čak nije bio ni kritično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
svi koji imaju problema u eRepubliku neka dodju na chat , tamo uvijek ima hrpa ljudi i dobit cete sve informacije iz prve ruke .... oni sa niskim wellnesom mogu kroz razne drzavne programe naci posao i poraviti wellness ..najteze je prvih dana ... zdravlje nisko, posla za mali skill je malo, slabo je placen ali brzo to prodje samo ne odustati, kad se jednom zarola samo nebo je granica |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
|
Moguće je, moguće ![]() ![]() ![]() Kažu neki da je to zbog hiperprodukcije. Stalno su neki trening ratovi, radnici često imaju ~100 healtha, više naprave, a menađeri ih ne stignu poplačat... e-one poslao sam ti 2 gifta. Neam više para. Danas je rođeno i 480 novih eGrađana u eHrvatskoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Pijem samo KAJ
|
ma ja sam radio u onoj tvrtki za tickete. Kad sam se zaposlio imao sam placu 12kn i onda sam dobio otkaz. Tad sam se opet zaposlio u istoj tvrtci ali sam imao znatno manju placu. I sad vec par dana jednostavno nije bilo opce sirovina da se nesto napravi ili su stigle potkraj dana. Trebao sam jos jedan dan radit da bi mi se skill digao na tri i onda sam mislio dati otkaz i zaposliti se negdje za vecu placu i nikako da odradim taj jedan dan jer nismo imali iz cega radit. Sad sam popizio i dao otkaz i zaposlio se u drugoj firmi (skill 2) i sad moram opet cekat tri dana da mogu dati otkaz da se opet zaposlim negdje gdje treba skill 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Pijem samo KAJ
|
jebemmu, radim svaki dan ko crv za neBogznakakvu placu i sad mi pise da opet moram radit 28 dana da dobim ono priznaje hard worker. 100% sam radio svaki dan. Jel se racuna ak dobis otkaz i ponovno pocnes radit u drugoj firmi ili sta vec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Hurr durr
|
Multic ili legalno, jer ja zaradim skoro gold po danu pa zato.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|