|
![]() |
#302 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Danas ja na faxu i vidim kolega ima iphone na stolu. Kazem ja njemu joooooj pa imas gayemophone i lik mi izvadi jos jedan i stavi na stol. Dakle ima 2 komada. Haha ![]() Jer moram pricati koju sam facu iskopao i sto cu mu raditi tokom semestra? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Mada o nabavci iphona uopće nisam razmišljao uletila je prilika (otac produžuje pretplatu pa ga mogu dobiti za 698kn, 8gb) pa imam par pitanja.. Koristim 095 mrežu i ne pada mi na pamet preći na 098, pa sve da mi netko da iphone za 1kn, dakle; *je li moguće iphone 3g koristiti sa drugim operaterom, koje su opcije i koliko to košta? Dalje; zadnjih nekoliko godina koristim samo symbian nokie + BT GPS i mob koji to onemogućuje ne želim koristiti. **Postoji li na iphonu mogućnost offline navigacije pošto bi se na net spajao jedino na mjestima pokrivenim wifi signalom (nezaštićenim tj. besplatnim jel) ***mogu li nakon kupnje iphona u kućnoj radinosti obaviti jailbrake i koliko je to komplicirano (kao korisnik symbiana radio sam svašta pa nisam tudum no sa ovom igračkom nisam apsolutno imao nikakvih kontakata) te što se ukratko dobije s tom radnjom (instalacija besplatnih programa, besplatno korištenje aplikacija koje se inače plaćaju ili ???) |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |||
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mislim da je moguće koristiti, no treba ti onaj Sim adapter i moraš rezati SIM karticu. Citiraj:
Vjerojatno ce izaći neka aplikacija u dogledno vijeme. Citiraj:
- bolju mogućnost personalizacije (teme, tweakove itd) - dostupnost homebrew aplikacija kojih nema na appstoreu - dostupnost regularnih aplikacija "sve po 0 kuna" ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
thx na odgovorima, još me nešto zanima; nakon kupnje tog universal sima sve radi uobičajeno, bez problema? (ako netko koristi iphone 3g sa tele2 nek napiše iskustva, zahvaljujem) p.s. mobilni internet me ne zanima previše tako da mi nedostatak pravih opcija na tele2 uopće ne smeta, ionako se danas na svakom koraku naiđe na neki "hot-spot".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
soft unlock će ti izać na staru godinu (Dev-Team Blog) pa ćeš moć i bez te dodatne kartice... al samo ako imaš baseband 2.11.07 il niži.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Prečupavi mod
|
Nije, vidis da ima i Prleta i Mcdonald'sovaca ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Brzo postaj wallpaper ![]() ![]() ![]() http://heavymetaluniverse.free.fr/HM...redAtBirth.jpg Žešći psiho,butchered at birth hahaha,ja umro kad sam vidio,iphone background mod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Prečupavi mod
|
Hehe, zasad mi je dovoljna gadost imati spotove od Necrophagie na mobu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Mislim da će ova aplikacija (Backgrounder) svima koristiti (u slučaju da je već nemate:-) - uglavnom, omogućuje "multitasking". Nađite ju na cydiji i instalirajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ultra hvala... To sam jedino zamjerao iPhoneu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Još nešto - ako koristite smajliće pri pisanju poruka: u Cydiji nađite i instalirajte Emoji, a onda pod Settings/General/Keyboard/Japanese uključite Emoji. Smajlići su dostupni tapom na globus (ispod slova Z) - problem je jedino da će to vidjet samo oni koji imaju instaliran emoji (i Japanci naravno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
^^ nene instaliraj bitesms,omogucuje pisanje u landscape modu,broji kolko si poruka poslo i kolko si znakova potrosio u poruci,ima emotikone i mozes jos preko njih kupit pakete poruka (npr 50 poruka 3 eura) i kad saljes prek njih u inozemstvo ne ispadne te skuplje,ispadne te nekih 40ak lipa poruka..i ak si u inozemstvu,a imas nekgdje wlan mozes poslat poruku prek wlana i opet nemoras nista dodatno placat ko inace.. a aplikacija je dzabe sto je najbolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Načuo sam danas da je u pripremi Garmin navigacija za ajfon jer od Google Mapsa baš i nema neke koristi kod nas.
![]() |
#319 |
Suit up!
|
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
To je u pripremi vec mjesecima. Nista se nije desilo do danas. Trebao bi garmin ili tomtom izdat gotova rjesenja za kupnju mimo sluzbenih kanala. Za recimo jailbreakane uredaje. No vjerujem da strah od tuzbe i vece originalno trziste su stvari koje ne treba riskirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Suit up!
|
Da skrenem pozornost na jednu odličnu aplikaciju za iphone: WinTouchRemote - pomoću njega možete kontrolirati vaš PC nakon instalacije WinTouchRemote Servera. Aplikacija je super, kontrolirate PC preko WiFi mreže, vrlo jednostavno i plug 'n play. Ima par različitih modova: remote (daljinac), tipkovnica i touchpad. Preporuka, odlično za htpc ili gledanje iz kreveta.
![]() |
#323 |
Suit up!
|
![]() |
#328 |
Why so serious
|
Imaš još koju ideju/app? A ako si koristil taj prog, kako on funkcionira, mislim sa njim skidaš dokumete na uređaj koje si mailom pošalješ ili šta, evo samo me to hebe, da mogu dokumete stavljat na njega bio bi mi savršen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo ti aplikacije: Code:
http://www.megaupload.com/?d=U724KXSG Ako ti kojim slučajem ne radi aplikacija prvo moraš skinuti neku besplatnu aplikaciju iz AppStorea, pa onda opet probaš. Mislim da tu imaš negdje Jailbreak FAQ pa tamo pročitaj što sve trebaš. Uglavnom WiFiem si pošalješ dokumente na iPhone i u aplikaciji Files ih možeš otvarat itd. Ako nemaš wireless na kompu nadam se da imaš wireless router, s iPhoneom se spojiš na router i onda ponoviš ovo što je gore napisano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Why so serious
|
Evo samo da javim vama koji hoćeju na najjjjjednostavniji naćin stavit bilo kakve dokumente na svoj ajfon! Nabavite app "DISCOVER" on vam izbaci IP adresu, i tu adresu utipkate u svoj pretražicać i otvori vam se krasan izbornik i možete s lakoćom UPLOADAT kolko vam je volja! thx kolegi @VELORIEN, majstor od ajfona ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|