|
![]() |
#32881 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32882 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Da nisi spizdija navoj na kurblama? Jer ti se liva pedala (ona bez zupčanika) šarafi obrnutno od uobičajenog smjera, znači od desno prema lijevo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32883 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
najbolje stavis pedale na mjesto na kurblama, i onda unazad vrtis pedale i samo se zasarafljuje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32885 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Najt kad slikas probaj pratit bic, da se fotic fokusira na njega, tako bi trebala pozadina biti mutna a bajk ostar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32886 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32887 |
Premium
|
Vidim ja da nisi puno toga ukalkulirao...a di je tek odrzavanje fullke i potrosni dijelovi, jos ako vozis u pamuku ![]() Kacigu pod obavezno, a slobodno se mozes pripremiti za kupovanje jos jednih pedala, cisto sumnjam da ce ti ove potrajati, a ako i potraju, pitanje je koliko ce ti potrajati zivci kad pedale jos vise prorondaju. Jeftine pedale gotovo uvijek imaju lose lezajeve i los grip, 250-350kn ti ne gine za kvalitetne (nove) pedale. I ja trebam kacigu, moja je puknuta, bas sam jucer pitao Marka je li dosla Vice kacige - je, malo morgena. Sad kad imam lovu nema robe, dok se kaciga pojavi u ducanu, perje ce odleprsati iz dzepa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32888 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Mi moze ko objasniti 52jku? Naravno da nisam sva skretanja popamtio. Znam di je ulaz, znam da se kod skretanja za Cuksov ide ravno, a ne lijevo. Nakon toga bi trebao biti normalni spust s kojeg se "popne" na onaj singletrack. E, tu sam vise-manje izgubljen. Nakon singletracka bi trebao biti spust s kojeg se skrene naglo ljevo, al daljnja skretanja sa staze nisam popamtio. One skokice nebi htio fulat, a bome ni strminu prije brane Idem ujutro idem gore, a htio bi se spustit niz nesto sto nije devetka ![]()
![]() |
#32890 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kad bi barem postojali video zapisi tih staza... http://www.youtube.com/watch?v=WtKeNFmSafE Na 8:23 je jedina caka, sve ostalo dolazi prirodno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32891 |
Gear breaker!
|
Tnx destro i satiricni sile ![]() Znam da ima video zapisa, al eto na dropu ih nisam uspio naci u onoj temi o stazama pa bolje da ovak pitam.
![]() |
#32892 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
@DiTech Fala na savjetu! Slike inace nisu tako loše, ali kad su skokovi u pitanju, bajk dolazi prebrzo da bi ga uspio pratit. @Šošonja Imam ti ja track od nedjeljne vožnje na Endomondu. Pa ako i ti koristis Endomondo, možeš se prikačit i "followat rutu". [edit] jebem ti ja eliksire ![]() ![]() Ciji to eliksiri cvile na Nikovoj zimskoj snimci 52ke? Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 13.05.2013. u 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32893 |
Gear breaker!
|
Ma instalirao sam ga na mob i stalo je na tome. Dobar je ovaj od jed2i video, javim sutra kak je proslo ![]()
![]() |
#32894 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32895 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Jel zna netko u kakvom je stanju Kustosijanski makadam nakon ove kise? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32896 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32898 |
sto da napisem ?!
|
infrastruktura postoji i dovoljna je. ne postoji kultura, poštovanje/ kolegijalnost, znanja i vještine.... nikakve ! niti kod vozača drugih prometnih sredstava, niti kod pješaka, niti kod "kolega" biciklista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32899 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobro si napisao, netrpeljivosti pjesaka i biciklista, vozaci koji nemaju nikakvog osjecaja za bicikliste, cak niti na crveno markiranim prijelazima, biciklisti koji luduju po gradu, ukljucujuci i mene. Nama je sve to jednostavno, skakutanje po gradu, dobre kocnice, slalom medu ljudima, al jos je vise onih koji pojma nemaju, a zalijecu se kao sivonje. Kriv sam koliko i oni, bar sto se pjesaka tice. Kad se pocnemo svi postivati i voziti po pravilima sve ce doci na svoje. Do tada, sto ce potrajati do vjecnosti, mozemo samo malim koracima naprijed.
![]() |
#32900 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja sam maloprije bio kustošijanski makadam pa na desetku i 9tku... sve suho vozljivo bez problema. na medvedgradu sam se zblatio. edit: zapravo, 10tka taman na izlazu za 9tku je malo blatnjava... onaj kanal gdje ima drvo uzdužno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32901 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Sa time da su ukrali tih 50cm mjesta na pjesackom di ionako na nekim mjestima ljudi jedva i prolaze. Zaleti se do Ljubljane i vidi kako je tamo sve to lijepo napravljeno pa ce ti onda biti jasno kaj je biciklisticka infrastruktura. Jos imaju i muriju na biciklima koja lovi ove kaj se ne voze po biciklistickim stazama i naplacuje im kazne. Nazalost ovo je samo farbanje ociju javnosti, jer je isto tako i otvoreno 150km "staza" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32902 |
sto da napisem ?!
|
biciklu je mjesto na cesti kada nema biciklističke trake i/ili staze. toga ima- dakle ima mjesta za voziti bicikl ! ako si zaslužio vozačku dozvolu znaš gdje se njime sve možeš voziti, tj. ne smiješ i kako se odnosiš prema biciklistu tj. drugim sudionicima u cestovnom prometu. ok, oni bicilisti koji nisu položili ništa su problem jer ne znaju svoja prava tj. ono što smiju/ ne smiju. tu stupa odgoj i kultura, nepisani zakon sigurnosti na cestama ! pažnja, povlačenje/ pasivnost, ne ulaženje u rizične situacije itd itd. jako dobro poznajem ljubljanu, ali poznajem grčku i atenu ili rim recimo. svrati tamo ! ljudi se snalaze. prvo je došao auto (ok, kočije i sranja), pa su se onda počele raditi suvremene ceste. tako je i sa biciklovima, još nema dva milijuna registriranih bicikala koliko ima auta u zg- sigurno, pa se možemo krpati po "makadamu". ![]() poznajem i hvaljeni amsterdam... to treba zagrebu ! nasilni bum ! da su ceste zatrpane biciklistima i da se osobe na položajima moraju pobrinuti za sigurnu infrastrukturu i toliku količinu bicikala na cestama, kao što se sada brinu za aute i slične. mogu pisati danima ako treba. bilo je uzaludno razjašnjavati i prepirati se na DB-u, imam osjećaj da je i tu tako. vremena za pivu imam uvijek i rado ću nekome (koga zanima) iznijeti svoje znanje, iskustvo i osobno mišljenje. do tada... nemam snage za borbu sa vjetrenjačama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32903 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Iako jest stvar predizbornih kampanja i da se ove akcije provode zbog njih, takvim ćemo razmišljanjem ostati tu gdje jesmo ili otići još nazad. Znači ti si sad (karikiram) u glavi sebi zacrtao da će se ovakve stvari samo događati kad će političarima pasati i sjedit ćeš, čekati iduće izbore, uspoređivati nas sa susjednim i razvijenijim zemljama. Gdje je tu glasić podrške i palac gore za ovakve "prisilne" akcije koje političari izvode da se dodvore običnom puku? Uvijek se hvatamo za neke poslovice i uzrečice pa ću reć: prvo čisti svoj prag, a onda gledaj tuđi. Boli mene briga što ovi Janezi odmah nakon granice imaju biciklističku stazu, još k tome dvosmjernu, do Brežica kad se njome ne vozim. Baby steps are still steps forward. A da i ovi iz udruge biciklista nisu politički pristrani stiskali bi za ovakve akcije stalno, a ne jednom godišnje održati paradu s biciklima i napraviti gužvu u gradu... Uglavnom, kupe se pare od države i svih nas na temelju statusa udruge, a akcija je jako malo. Lakše je Janjca okrenut ![]() Činjenica je da se broj bicikala znatno povećao u zadnjih nekoliko godina i red je da se netko zauzme za to. Tko god to učini ima moju podršku. Ne moj izborni glas, već podršku.
![]() |
![]() |
#32904 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32905 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Malo prije prošao ispred zgrade Tehničkog muzeja. Naravno, bacio 2 fotke ![]() ![]() ![]() [edit] Irvin, kako stoje stvari po pitanju tvog "kadroviranja" automobilima i mjestima za Psunj? ko na kraju sve ide... dario12 mi definitivno otkazao... stvarno ne znam zašto?! Vin Diesel, a preplašio se da neće imati konde! ![]() ![]() Tako da bih se ja rado nekom uvalio, ako se što otvori?! ![]() ako ništa, nema veze.. bit ću "solo_rider" ovu subotu na sljemenu! ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 14.05.2013. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32906 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Destro, Zeljac Sve ja to podrzavam al ovaj citat Citiraj:
Plus kaj je ovo testna faza koja traje samo 3 mjeseca i bas cudno to se sve desava prije izbora ![]() Koja slucajnost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32907 |
Gear breaker!
|
Sie sind Downhiller ![]() Malo smo Mic i ja ocarali njemacke turiste kroz tkalcu ![]() Ontopic, 52jka je u fantasticnom stanju, sva skretanja sam iz prve pohvatao, jedino smo se pred kraj, tj prije one strmine malo pogubili i vracali par puta. Sve u svemu, vrlo vrlo dobra voznja danas! Svi skokovi prodjeni 3-4 puta naravno ![]() Ovi bicikli za iznajmljivanje su mi super stvar! Definitivno cu ih koristiti!
![]() |
#32909 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ovakvu s erekcijom http://keindl-sport.hr/dijelovi-bici...8x35-90mm.html ili ovakvu kojoj podešavaš stupanj napaljenosti http://keindl-sport.hr/dijelovi-bici...-318-90mm.html To su samo primjeri, obiđi malo dućane da vidiš šta se nudi, najbolje da odeš s biciklom pa pokažeš prodavačima koliko visoko bi ti htio da volan bude pa ti nešto predlože.
![]() |
#32910 |
Premium
|
Glede Psunja u subotu. Malo se kvari vrijeme, dolazi juzina s kisom, ali sto se ide istocnije to ce manje padati. Najvise ce se izliti u petak. Za vikend suncano i bez padalina, pogotovo subota. Osobno ne ocekujem nekakvu kaljugu s obzirom na konfiguraciju i sastav tla (nabita zemlja, korijenje, i sve pod nagibom), iako cemo vjerojatno naici na bazene s vodom, nije da ih nema. Zborno mjesto: - kod naplatnih kucica Ivanja Reka (postoji neki parking, ulica/pristup); Kada: u 7:00h Racunam da smo na Omanovcu oko 10h Bas me zanima kako sad izgleda onaj potok pri kraju Desetke, i onaj slapic na Konjskoj (prosli puta je tamo bila samo stijencuga a vode nije bilo, e sad ce biti ![]() GPS track: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|