|
![]() |
#3242 |
I´m CREEPING DEATH !!!!
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3244 | |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
kaj stvarno od sada je taj Games for Windows izbačen i sejvovi se spremaju tam u my documents. jel može li itko drugi to potvrdit. drugo kakav je i od kuda ti taj xlive.dll i zakaj snjim mi igra radi. jel tako i kod drugih jel ima neko drugo riješenje. naime ja sam prošo igru i ne želim ispočetka. treće kad stavim taj tvoj xlive.dll igra radi ali nakon par minuta počne štekat. uključio riva tunter da vidim iskoristivost tj. aktivnost tj.cpu usage i baš kada šteka onda cpu usage pada do 10% pa skoći na 40% pa na 15% pa na 80% pa onda malo radi pa opet isti preoblem. neznam jel to do patcha ili do xlive.dll da igra tj grafika ne radi ispravno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozz natrag ![]() ![]() samo kopirate iz stare save lokacije u novu, u my documents/rockstar games/savegames i ja to učinio i sejvovi su sad ok, samo je sad problem zvuk, poslije loadinga počnem s Nikom hodat i još uvijek svira pjesma iz izbornika tj. loadinga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3247 |
|
baš se me prestigo prije 15 min se sjetio da to probam.i ono radi. ja jupi idem na forum. a ti već napiso btw kad se skopira sve iz starog save foldera u novi i onaj control map onda i sejvove dobiš nazad i stare kontrole. uglavnom radi jedini problem šta imam je da grafika štuca nakon negog vremena pa se vrati u normalu pa opet štuca.pogledo na drugom monitoru preko rive šta se događa. kao što reko cpu usage pada. kao da igrica prestane koristit grafu i prebaci sve na proc. ako netko ima takav problem nek se javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Instaliro sam na legalnu kopiju.... Niti jedan problem nisam imao a prije sam ih imao dosta. Sve radi dosta brže i bolje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3252 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3253 |
|
nemam sve 5 imam problem sa grafikom imam ati hd 3870 i tijekom igre joj pada gpu usage do 0 i onda imam 5 fpsa odem u menu i tamo isto tako dok ne promijenim u video opcijama neš pa onda se vrati u normalu mislim da taj novi patch 1.3 je to sve smrdo ili "patch" za patch 1.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nestao je onaj memory leak ili kaj je več bilo, kad se igra pretvarala u slideshow. sad pak zvuk zeza, nema zvuka motora, ili škripanje guma "zašteka" i stalno cvili, dijalog iz prekinutih scena se nastavlja kroz igru itd...
![]() |
![]() |
#3256 | |
I´m CREEPING DEATH !!!!
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
xlive.dll sam skinuo s neta, tj. torrent filea, meni igra radi normalno sa 1.3 patchom i xlive.dll, grafika mi više ne trza kak je prije trzala, generalno su malo popravili igru, ja imam pak problem kad izlazim iz igre javi da je GTAIV imao neku velku pogrešku, i nakon toga nemogu gledat filmove, samo se čuje zvuk, al to je vjerovatno zbog Windowsa jer je loša kopija!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3258 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3261 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3262 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ja sam stavio 1.3 patch i nisam primjetio nista osim da mi znatno bolje radi,evo dokaza: http://img256.imageshack.us/img256/3402/gta01.png u benchmarku na ovim postavkama 50 frameova imam,a u igri mi fraps nije zabiljezio manje od 30 jos...imam raz**ovu verziju i za sada sve šljaka super(doduše nisam igro puno,na 5 % sam ali za sada sve ok,javim ako bude nekih promjena) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3263 |
Bazinga
|
probat cu ju i ja opet instalirat jer sam izgubio volju sa onim zafrkancijama.znaci sad je sigurno i potvrdjeno da se stari sejvovi mogu koristit?jer prosao sam 50%+ igre i onda sam morao formatirat i nakon ponovne instalacije vise nis nije radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3265 |
Bazinga
|
ja ju sad instalirao opet i mogu rec da ima mrvicu vise fps-ova ali imam problema samom igrom.naime krenem igrat neku misiju i sve radi normalno i najednom stane.i tak svaki put samo na razlcitim mjestima.probat cu ju reinstalirat i sve patch-eve redom stavljat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
ja imam mali problemček s save game-om....ugalvnom sve je super šljakalo ali sam ponovo stavljao windowse i sad naravno ne mogu nastavit s save gamom od prije....kopirao sam ono što je bilo u my documents i ono u local settings/application/Rockstar games....i opet nakon što sam stavio windowse sve sam vraio u opet te foldere ali ne mogu pokrenut nikako svoj save game....??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3267 | |
Bazinga
|
Citiraj:
ps. nisi naveo jel si stavio ovaj zadnji patch.pogledaj par postova iznad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
e sad bome ne znam koji je patch...uglavnom kad sam ga skinuo ovo je ime mape Citiraj:
čuo sam neš...tj vidio da postoji neki program koji kao ukjuči mogučnost da se mogu igrati prijašnji save game-i...pa jer netko zna di to ima ili kako se zove |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
|
neznam kak je kod origigi igra . dali se sprema save na net ali ja imam gusarsku verziju i offline acconuti onda mi se sejvalo na komp u onaj hiden folder. prebavio SAVEGAMES FOLDER u \My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames i pokreno igru i neće odma mi je neki kolega tu postao novi xlive.dll folder koji je zamijenio stari i onda je igra proradila. ali onda su i problemi došli porast fpsa ima ali meni jednostavno na mojoj ati hd3870 pada tijekom igre gpu usage što znaći da grafika prestane reaigrat na igru neko vrijeme. stavio nove drivere niš nije pomoglo jedino šta pomaže je da tijekom tog štekanja odem u one video opcije i promijenim neku opciju npr onaj Vsync on pa off i onda taj problem nestane. + probo ić u web caffe i nemogu sijest za komp. ni onaj lap u stanu ne radi. tako da...štanga mislim da pošto igra radi ok sa patchem 1.1 onda ovi gusari se ne trude više napravit više "patcheva" za igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
@ kaspersky....IMHO nije ti to do gusara, ja imam britvinu verziju 1.0 koju sam redovito patchirao i na kraju uz 1.3 patch stavio onaj novi xlive.dll i igra za sad radi bez greške. Sa saveovima sam imao problema jer sam od stare verzije iskopirao cijeli save folder u \My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames , a trebalo je iskopirati save fileove direkt u novi save folder. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|