|
![]() |
#3242 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Atletico je vrhunski posložena ekipa. Vjerojatno najbolja obrana današnjice i moguće jedan od ili jedan jedini ovako "lud" trener. Sve je otvoreno, Bayern puno bolje igra doma. Moje osobno mišljenje, tko god od ove dvije ekipe prođe dalje, uzima titulu. Ne bi bilo loše ni da to bude Atletico. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3243 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Pa to ni Mourinho s okom na prstu ne bi uradio. |
|
![]() |
![]() |
#3245 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Pepica stavi beka na poziciju halfa i upravo kroz tu poziciju mu se Saul prošeće i zabije gol, a na istoj toj mu je Torres skoro i drugi zabio ... kakav lik je taj Gvardijola ![]() Po izlasku Alcantare Pepica ga posjedne na travu pokraj klupe i drži mu javne prodike 10 min, umjesto da je od početka stavio Mullera u igru. Naravno, Lewandowski nevidljiv zbog nedostatka ofanzivnih igrača. Nije niti čudo da je najbolje šanse za bavarce imao njihov lijevi bek na poziciji stopera i to sa udarcima cca 30+ metara od gola. Jednostavno, nemam riječi za ideje i taktiku tog čovjeka ![]() Iskreno, čini mi se da je daleko veća vjerojatnost da će ATM dati gol u gostima, nego da će bravarci utjerati 2-3 komada Atleticu. |
![]() |
![]() |
#3246 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ali bilo bi interesantno čuti koga bi to veliki forumski magovi stavili na tu poziciju... Badstuber? Ozlijeđen Boateng? Još nije fit. Martinez? Igrao. Kimmich? Nedovoljno zrel da to odigra (bilo vidljivo protiv Juvea kada je kod oba gola u sjebo) Benatia? Također nije spreman da cijelu tekmu odigra. Pa kad si nisi niti dao truda da provjeriš razloge određenih formacijskih promjena nego si došao jednostavno pametovati. Jedino što bi ja čovjeku danas zamjerio je stavljanje očajnog Bernata u prvu i izostavljanje Müllera (iako ne znam za koga bih ga uopće stavio u ekipu). Nešto više od toga nije baš mogao napraviti - eventualno da sam utrči na teren i zabije umjesto Lewandowskog / Coste / Comana
![]() |
![]() |
#3248 | ||
Señor Audiophile
|
Citiraj:
Citiraj:
Sigurno ne bi išao stavljati Marcela ili Carvajala na poziciju stopera, ali dobro to je ipak malo drukčiji način razmišljanja ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3249 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
desilo se eto da su jednom trenu svi nespremni / ozlijeđeni, ne znači da je zbog toga potrebno kupovat 50 rezervnih stopera (vidi se da si navojač Reala) Citiraj:
pa da imam zdrave stopere, ne bi ni ja
![]() |
![]() |
#3250 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Znas kak se veli.Kako svaki pravi vjernik mora bar jednom vidjet papu u Rimu,tako i svaki pravi nogometni zaljubljenik mora bar jednom posjetiti Madrid,prijestolnicu nogometa! ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3251 | |
Señor Audiophile
|
Ajde kada već spominješ brojke da ih barem konačno objasnimo ljudima. Prošle godine je Real imao 2. najveći profit od svih klubova u Europi. Znači govorimo o parama uloženim u klub koje se vraćaju kao zarada tj. profit. Samo početkom ove godine, Real je sklopio 10-godišnji ugovor sa Adidasom težak 1.4 milijarde eura. Znači godišnje dvostruko veća lova od naprimjer tvog Bayerna. Od televizijskih prava svake godine uberu 100-200m €, a od Lige prvaka još 40-50m €. A gdje su tek ostali ugovori sa HRPOM sponzora i npr. zarada od prodaje dresova, koja čini trećinu njihovog godišnjeg profita. Svi znaju da je Real biznis kakvog svijet nogometa nije vidio, a ove cifre koje se odvajaju za igrače praktički služe i kao vrhunska reklama za klub, koja vraća uloženo sama od sebe. Velika većina kupljenih igrača u zadnjih 5-10g je već debelo vratila početno ulaganje. Citiraj:
Da nije bilo tih "nepotrebnih" rezervi koje spominješ, s obzirom na rekordan broj ozljeda ove godine, Real bi se već u 12. mjesecu oprostio od svega što imalo miriše na titule. Srećom, čak i Perez je dovoljno inteligentan da shvaća kako ista postava ne može cijelu godinu igrati 50-60 utakmica. Previše klubova sam vidio kako stradavaju u ključnom dijelu sezone zbog nedostatka rezervnih igrača ... čak i najvećima se ovo često događa, zbog totalno promašene kadrovske politike. |
|
![]() |
![]() |
#3252 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3253 | ||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Aha, to sad ide ono opravdavanje i relativiziranje? ![]() Citiraj:
Dok je Bayern sve svoje obaveze otplatio i godišnji profit stavlja direkt u kesu, Realov, "2. najveći profit od svih klubova u Europi" ide na otplatu kredita. Citiraj:
http://www.theguardian.com/football/...didas-kit-deal iako je i dalje manje od Realovog ugovora. S tim da, ne znam kakve to točno veze ima sa originalnim postom, ali ok... Nigdje ja nisam spominjao Realove igrače kao nepotrebne rezerve... Citiraj:
no poanta i dalje stoji. Ima 5 stopera i potrefilo se da niti jedan nije spreman za ovu utakmicu. Šanse da se to desi baš i nisu velike. A kupnja dodatnih stopera zbog straha da bi ti se svih 5 stopera moglo ozljedit nije logična / pametna. Citiraj:
![]() Oh, the joy! ![]()
![]() |
![]() |
#3255 | |||||
Señor Audiophile
|
Vidim da kada ti ponestane argumenata onda ide ona: "Ali Real je potrošio milijarde !!!" A VRLO često koristiš (s pogrešnim brojkama) to kao nekakav validan argument ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() http://bleacherreport.com/articles/2...rofitable-club S tim da je ovo za prošlu godinu, a ove je godine sklopljen taj novi ugovor. Plus što United neće igrati LP iduće godine, pa će im u skladu s time i pasti ugovor sa Adidasom za 30%. Citiraj:
![]() http://www.mirror.co.uk/sport/footba...iggest-7267699 Opet ponavljam, ti često znaš spominjati nekakve cifre kada je Real u pitanju, a NE barataš sa ispravnim informacijama. Vjeruj mi, pročitao sam podosta daleko detaljnijih financijskih analiza najvećih klubova, od ovih s kojima ti barataš ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ne brini, mišljenje je obostrano ![]() Citiraj:
Citiraj:
Opet ponavljam, s obzirom kako je Bayernov kadar trenutno postavljen, apsolutno sam siguran da ti isti finala neće vidjeti. Ali dobro neću više oftopičiti temu sa (većini ovdje) nepotrebnim informacijama, budemo sve vidjeli idući tjedan. Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 28.04.2016. u 09:03. |
|||||
![]() |
![]() |
#3256 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
#3257 | ||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Jebeno je dok neki navijač pokušava svoj klub prezentirati u dobrom svjetlu, a ne zna ni interpretirati brojke vlastitog kluba, kjutić ![]() Citiraj:
Preporučam neka početnička predavanja o samoj materiji pa možda onda i ti shvatiš neke stvari ![]() doduše, ovo je staro 3 godine: Citiraj:
Citiraj:
vodeći španjolski ekonomski stručnjak je očito isto glup kao i ja jer i on kaže istu stvar ![]() http://www.espnfc.com/spanish-primer...gay-de-liebana Ovdje prekidam svaku raspravu. Ajde mi se javi dok uspiješ baratati sa financijskim izvješatjima kluba za kojeg "navijaš" pa onda možemo dalje nastaviti sa čavrljanjem. Dotle je to prdac u rosu.
![]() |
![]() |
#3260 |
Señor Audiophile
|
|
![]() |
![]() |
#3261 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3262 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Uvijek sam za dobru raspravu, ponekad i malo zezancije ali ovo je too much za moj ukus. Financijska izvješća wtf ![]() Izjava da su određeni navijači kluba ovakvi ili onakvi.. generaliziranje tog tipa govori više o govorniku nego sam argument. S time da, meni osobno ne smeta, jer ako ljudi govore iz neznanja ili neupućenosti, nije ljutnje vrijedno. Btw ATM klasika, Bayern klasika. Ciganluk vs gnjavljenje lopte. |
![]() |
![]() |
#3265 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Uglavnom, ono što je najvažnije je da su klubovi dovoljno profitabilni da bez problema mogu servisirati sve dugoročne obveze prema bankama i ostalim kreditorima. S tim da je Barcelona nešto izdašnija prema igračima i postotak plaća u ukupnim troškovima je veći nego u Realu. |
|
![]() |
![]() |
#3267 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
O majko moja mila... Nije dovoljno sto propadaju rezultatski, sad i od grba smijuriju rade. Pa zasto??? ![]()
#3270 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
logo je po meni ipak nekakvo nasljeđe, ''heritage'' kak se kaže, i ak će ovo zaživit to je popišavanje na to nasljeđe evo jedne transformacije loga di se vidi kolko se drži do neke povijesti istog a ne nekakav flat isprdak praćenje trendova logo
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|