|
![]() |
#3242 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Danas stigao update za kameru i htc sense za HOX. Ne piše kakve su promjene. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3243 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3244 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Eto, onda piše ali ih ja nisam vidio. :-) |
![]() |
![]() |
#3247 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Official Xda.. ![]() Testirao sam betu 3dana i sinoć dobijem black screen na finalnoj verziji appa. Nisam uspio mob ugasit dobrih 6-7 sati. (ah ta fiksna baterija). Ali uspio sam riješiti sve i sve radi! Amoled boje na lcdu.. Haahahaha Uspio sam dići gammu sa 1.4 na 2.3. Samo da mi značajnije ne digne potrošnju baterije. 2.2 što je idealno nemogu pogodit nikako. I namjestio sam da mi screen bude lagano plav. Odlično!! |
![]() |
![]() |
#3248 |
Guest
|
Za ubuduće, samo spojiš mob sa kompom i adb reboot, odnosno adb reboot recovery ![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Fresh Juice
|
Pa imas prisilni reset. Drzis power tipku kakvih deset sekundi i resetira se mob. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3251 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3252 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#3255 |
Fresh Juice
|
Na One Xu promijenili sami bili kuciste, ekran i bateriju. Samo baterija je bila dobra, navedeno da traje slabije i zamijenili je. Sad kad je skroz otisla ne bi znao jel mijenjaju. Odnesi i vidi. Ili se napravis mutav pa da ne znas kaj je mobu odjednom |
![]() |
![]() |
#3257 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti ne znaš u čemu je problem. Mobitel NE radi kako treba. Imaš razlog za reklamaciju. Točka.
#3259 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#3260 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Baterija nikad napunjena
Daklem, u pitanju je HTC Evo3d, original baterija oslabila i napuhala se. Kupljena zamjenska. Sve super, mob se manje grije i poprilicno duze radi. Sve radilo super par dana. Sad kad ga spojim na punjac, kad se napuni, ledica stalno gori crveno, prije bi se kad je mob pun upalila u zeleno. Koji mu je vrag? Ideje? |
![]() |
![]() |
#3261 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
A moguće da je i mobitel poblesavio... |
|
![]() |
![]() |
#3262 |
Premium
|
Ili je baterija kineska jeftinjava koja ne radi kako treba već nakon par punjenja.
#3263 | |
Premium
|
Citiraj:
Glede brisanja batt statsa, zato to nije samo hoax, onaj file su samo statsi, ne i nesto vise od toga koliko XDA ekipa i neki inzinjeri govore. Probam uvalit staru bateriju da vidim hoce ona ikad pozelenit. |
|
![]() |
![]() |
#3264 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3265 |
Premium
|
Hmm, a nije da nesto kosta. Znaci neki app ili power+vol i otamo ubit batt stats... Trenutacno se stara puni, al sporo do zalosti ![]() @coconut A zar nisu sve kineske, ovo kupio u AloAloa, nije da ima covjek izbora. Neka ONYX baterija. Update: Stara napuhana krmaca dosla do 85% i pozelenila LEDica. Ok, znaci nije do moba. Probbly baterija, sad neznam jer mob radi rekalibraciju po novoj bateriji il po internim podacima. Doduse, kako on zna jel nova baterija... Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 24.09.2013. u 13:27. |
![]() |
![]() |
#3266 |
Premium
|
Hebote, jesu ovi u HTCu nesposobni ili im nije u interesu da firma posluje kako treba? http://www.reuters.com/article/2013/...technologyNews
#3268 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
HTC announces Android 4.3 for One coming this week, njima, nama uskoro također...valjda. |
![]() |
![]() |
#3270 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Koliko uspjevate dobit screen on time na HTC One, ja nikako preko 2h 20min, wi fi, autobright. 3g pol dana upaljen, intenzivnije koristenje. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|