|
|||||||||||
|
|
#32491 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odiseja je toliko obimna da mi nije jasno kako on namjerava 'zdrobiti' cijelu knjigu u par sati filma. To je materijal za seriju.
|
|
|
#32492 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Mene najviše zanima hoće li se i Joker pojaviti ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32493 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Hajmo se prvo nadati da će biti pravopisno točan. A hoće li biti vjeran Homeru je jako nebitno. Uopće nismo sigurni je li Homer postojao i tko je sve to zapisao. S druge strane, zapisi o Trojanskom ratu i nakon njega Odiseji su nastali minimalno 500 godina nakon događaja o kojima pišu tako da sigurno pišu točno. I naravno, treba imati na umu da Grci (Mikenjani) koji su sudjelovali u tim događajima nisu Grci (Dorani) koji su pisali o tim događajima, a još manje imaju veze s današnjom populacijom tamo. Tako da hoće netko biti crn, bijel ili bilo kakav je apsolutno nebitno jer kao i prije 800 godina prije Krista sve je prepušteno umjetničkoj slobodi. Pa tako i to jesu bili pederi ili ne. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#32495 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
oh no falio sam jedan od 15 ije i je u tekstu na forumu u temi o filmovima, molim te nemoj me u konc logor poslat. ![]() To je bila i moja poanta ima svega i sve moze bit kako oce dok god je u skladu sa nekim zapisima i logicnostima. A ne npr apsurdnost crne Cleopatre. |
|
|
|
|
|
#32496 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Pa ako mu je nešto netočno ili, ne daj Bože, ne odgovara mojim stavovima onda u zatvor šnjim . Boli njih kita što je zapisano u Odiseji i koje je boje kože netko bio ili seksualne orijentacije. Ako će danas novce donosit crnici i homoseksualci, bit će ih u filmu. A ti možeš glasati svojim novčanikom i ne gledati film pa im poslati poruku sa se ne slažeš s takvom politikom. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#32498 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
#32499 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Ko klinac sam imao na kazeti snimljen crtić Odiseja, od Burbanka, u 45minuta su jako dobro to prikazali i dosta događaja obradili, uz malo promijenjen kraj (nema žene, nego si nalazi nekakvu trebicu-princezu koju spašava od Posejdona, and lived happily ever after). Ovo mi već po glumcima zaudara na trash samo takav; kakav mrtvi Matt Damon !? Tko će glumit starog psa Argosa, jesu i tu interesnu populaciju pokrili |
|
|
|
|
|
#32500 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
https://www.imdb.com/list/ls068777377/ Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32501 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#32503 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Train dreams - vrlo dobar! Lajkam i sto ne traje 2 ipo sata. Soundtrack je dobar, a na creditsima (ako ga ne preskocite) mozete cuti Arnovu pjesmu u komadu
|
|
|
|
#32506 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Tko je spominjao ikojeg čovjeka? Doduše ako smo već kod toga, ne vjerujem u glorifikaciju i beatifikaciju redatelja, sa svakim novim filmom se netko dokazuje. To što je netko snimio dobre filmove prije 10 il 15 ili xx godina ne garantira unaprijed da će svaki sadašnji izdanak biti remek djelo. Ovo zasad samom svojom idejom i glumcima se skliže na vrlo nezgodnom terenu, ali kakav god proizvod bio, konzumacija od strane milijuna fanboya neće izostati, a time i zarada. |
|
|
|
|
|
#32507 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#32509 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Pošto sam nedavno pogledao Čudesne zvijeri (3 filma) jučer sam odlučio pogledati i sve Harry Pottere... (nisam gledao sve, možda 1-2...)
|
|
|
#32510 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
|
|
|
|
#32511 |
|
Premium
|
|
|
|
#32514 |
|
Premium
|
Odgledao sve filmove H. Pottera... Mjuza me malo podsjeća na dijelove Labuđeg jezera... Borbe sa štapićima na svjetlosne mačeve... Hogwards ala LOTR... Je znam u svakom filmu možemo nekaj naći iz drugih filmova... Jedino Voldemortu nikako da nos naraste ![]()
|
|
|
#32515 |
|
Premium
|
Pojma nemam kako sam na ovo nabasao, ali film je, bez obzira na ocjenu, stvarno OK. Ima tragove niske produkcijske vrijednosti i neke stvari su malo van pameti, ali generalno je film znatno bolji od naznačene ocjene. Millennium (nema veze sa serijom) https://www.themoviedb.org/movie/4296-millennium
|
|
|
#32517 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Meh for Avengers. Thumb up za Milentija. Efekti su loši al' priča je dobra i nije nezanimljiva. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 30.12.2025. u 22:01. |
|
|
|
|
|
#32518 |
|
Premium
|
S obzirom na godinu proizvodnje i budžet efekti su korektni. Jedino mi se kraj čini zbrda zdola, kao da su ostali bez love pa zbrzali da to privedu nekako kraju.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|