|
|||||||||||
|
|
#32402 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Biciklisti su (osim onih 4-5 normalnih u ZG) najveće budale u prometu i trebalo bi ih zakonom obvezati da se prije vožnje bicikla umotaju u dva paketa šarenih lampica za bor koje rade na bateriju prije nego sjednu na bicikl ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32403 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#32406 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedino što bih od svega ovog volio vidjeti na cesti su ova Hondina EV-a. Urban EV i Sports EV. Ostalo peče za oči. Lijepo je vidjeti i R34 Stageu, iako unakaženu. Čisto da se podsjetimo kako R34 Stagea treba izgledati ![]()
|
|
|
#32407 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Hvalja Buljo! Ono je r33 Stagea |
|
|
|
|
|
#32408 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
https://youtu.be/65YvppiuMZg U Rijeci je bilo bolje odrađeno Najjaci je lik koji trci na kraju ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
|
#32409 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Jucer sam stavio zimske gume i idem malo pogledati koji pritisak u gumama bi isao jer sam promjenio i dimenzije u odnosu na ljetne. Auto ima ljetne gume u dimenziji 225/45 R 17 i po knjizi su odredjeni slijedece vrijednosti: Udobnost - prednje 2,2, zadnje 2,2 Puno opterecenje - prednje 2,5, zadnje 2,7 ECO - prednje 2,7, zadnje 2,7 Kako sam stavio zimske gume u dimenziji 205/55 R 16 za njih (ta dimenzija) vrijednosti su: Udobnost - prednje 2,2, zadnje 2,2 Puno opterecenje - prednje 2,5, zadnje 2,7 ECO - prednje 3,0, zadnje 3,0 E sad, na ljetnim sam zadnjih mjesec dana isprobavao u ECO modu. Auto je bio nesto tisi, potrosnja je otisla dolje za litru. Ovo sa potrosnjom moze imati i veze sa uvjetima voznje, pa ne pripisujem bas sve nacinu pumpanja guma. Auto nije bas najekonomicniji auto na svijetu, pa svasta moze utjecati na variranje od litre. Udobnost bas i nije bila nesto pretjerano narusena. Razmisljao sam i sada zimske staviti na ECO, ali sam se malo zabezeknuo sa ovih preporucenih 3,0 bara i za prednje i za zadnje. Nije li to ipak malo previse? Cinjenica je da je to i tvornica stavila kao propisanu vrijednost, ali meni ipak to zvuci fest puno. Da li je netko vozio na tako jako napumpanim gumama? Postoji li neka opasnost uopce od tako jako napumpanih guma (npr. kad se zagriju na autocesti i sl.) ili je to jos uvijek poprilicno sigurna vrijednost i ne treba se nista brinuti osim ako eventualno to narusi udobnost? Neka iskustva?
|
|
|
#32410 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovih 3,0 bara zvuči brzo trošenje guma, uglavnom to je za opterečenjem prtljage za put Sent from my SM-950U
__________________ |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32411 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema sanse da je to za prtljagu (i napisao je za puno opterecenje koliko treba bit), to je da bi ti auto trosio manje goriva bez obzira na nejednako habanje gume i puno neudobniju voznju.
|
|
|
#32412 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#32414 |
|
Premium
|
Stavi 2.6/2.6. Kod mene u manualu piše max. pritisak kod punog opterečenja ili brzinama večim od 160kmh. |
|
|
|
|
|
#32416 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Uglavnom držim 2,2 prednje i zadnje. Toliko da mi ne izbija hemoroide ![]() Naravno. @Tumor Koji korito u pitanju? Nisam pratio.
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#32418 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#32419 |
|
Premium
|
Sest dana nakon prvog srafa, dosao drugi.. Opet guma dolje, rezerva gore i na krpanje. Jos malo pa cu se kod vulkanizera zaposlit.. Ovaj put se bar nije ispustila odmah, nego sam imal vremena sparkat ga prije nego sto mi opet felga unisti gumu. Tocno znam di sam ga pobral i virio je centimetar van iz gume tak da sam ga odmah cuo i ugl. nije podmetnut. Dva sarafa u sest dana ne zvuci vise slucajno ali je.. Kaze vulkanizer da se sprejevi i pjene ni slucajno ne koriste jer uniste felgu u roku od godinu dana i gumu naravno. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.10.2017. u 14:35. |
|
|
|
|
|
#32420 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
If you are not paranoid you don't have enough information Zadnje izmijenjeno od: Tumor. 29.10.2017. u 15:20. |
|
|
|
|
|
#32421 |
|
Premium
|
S 2.2 nebi riskirao kod 17/18 cola. ![]() |
|
|
|
|
|
#32422 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
![]() |
|
|
|
|
|
#32424 |
|
Premium
|
Malo prije sam gledal na novom pasatu, 2.3 prednje i 2.5 straznje. Ak auto ima tople gume onda se pumpa 0.1 vise. Meni su podivljali senzori na Crossu, kad je prvi put zahladilo pa sam moral stavit sve 4 na 2.5, inace 2.4 sve 4 se pumpaju, 17tice. |
|
|
|
|
|
#32425 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Kako ti se dali kisnuti da bi snimao sa jednom rukom...? Tj zašto bi snimao to uopće? 😂😂 Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#32430 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
55l |