|
![]() |
#3211 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3212 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3215 | |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ocemo bacit jednu partiju ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
jucer nije bili lose....s obzirom da sam bolestan i imo sam temperaturu...valjda!!!pricinjavale su mi se stvari ko u horor filmovima!!!!! sam sto su svi zapeli za dm ili tdm a bas mi se poceo svidat sd i ctf!!!!!jer ima neki cilj a ne nakupit fragova!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3218 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
SamFisher, sto se tice glasanja usred igre procitaj lijepo slozena pravila od MisterM-a jer bezobzira na naš mentalitet pravila moraju postojati i tko ih krši može svoju sreću potražiti na drugome mjestu. Ili da ti kažem u Šeksovoj maniri: "Ako niste zadovoljnii odite se zadovoljiti negdje drugdje!" m4Dm4X čovječe 3 je ujutro a ti se čudiš da je server prazan. U to doba prije par dana mogao si vidjeti jedino malog zelenog kako skače sam po nekoj mapi a kako je neki dan nabavio zadnje Ratove Zvijezda u to doba se bori za galaksijsku imperiju. Atha, slazem se s tobom S&D!
![]() |
#3220 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Uočite i proučite post o najnovijim promjenama na serveru. Valjda će vam se svidjeti što vam je Rak ovaj puta ponudio. Znam da nekima hoće.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3221 |
Premium
|
RAK: "Osim što je Spawnkilling zabranjen, nepristojan i kažnjiv, sada je i poprilično onemogućen. Bude li bilo potrebe, staviti ću i funkciju kažnjavanja (automatskog) nametnika. Tek nakon toga nastupam ja." Dobro, ok, nego jucer na onoj mapi po noci ja uzimam zastavu a par metara od nje se ozivljavaju i nisam htio pucati jer je čovjek tek ušao a on odmah metak u mene i sada sta da radim da kad vidim da se netko tek pojavio bjezim glavom bez obzira? Jedna stvar je kad netko dođe na poziciju, zakempa se i ubija one koji se respawnaju a druga kad se desi ova moja situacija samo se nameće pitanje tko će to procijeniti i biti sudac u tome?
![]() |
#3222 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() A Ona shema sa kickanjem i upozorenjem za kempere je 5+: goood :
![]() |
![]() |
#3223 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
shto s tiche tog moda za kempere, super. da bash ne izlete odmah sa servera. recimo, ponekad mi se dogodi da sam na telefonu, pa onda cupkam u jednom mjestu lijevo-desno, a iako napishem phone, netko doleti i strese me par puta zaredom. ![]() malo je problem to shto je uvazheni zastupnik sheks....ovaj, andeo rekao za spawnanje. ne ubijash ovoga koji se spawna kraj tebe, ali zato on tebe strese....kahm.... ![]()
![]() |
#3224 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3225 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
To što ti pitaš nije problem samo odmah pokušaj pobječi ili se sam skenjaj - problem su uvijek bili ljudi - njih više - koji se parkiraju kod respawna neprijatelja i kokaju dok ostatak njihove momčadi rješava npr. ctf u svoju korist. Ti i da si i počeo pucat nebi daleko došao. ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3226 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ja se nadam da nisam pretjerao sa ovim. SVE postavke igara su default, a samo par šarenih ikonica i nekoliko poruka ne bi trebale nikome smetati. Smijem li primijetiti kako bi titrebao biti osobito sretan jer je od tvoje strane bilo upučeno najviše kritika za konzolu i next map. E, pa, evo ti. Ja sretniji od tebe. Još da isprogramiram ono sa votanjem u prve dvije minute i odmah se bacam na izradu svoje igre. (moš mislit)
![]() |
![]() |
#3227 |
Moderator
|
ad-hoc ![]() ![]() neki dan se i meni dogodilo na matmati, nosim zastavu tamo iza zida, josh malo pa na svojoj bazi..... vech palim par hitaca iz pishtolja u znak pobjede, a kad ono lijevo iza zida respawn GOMILE neprijatelja, od kojih su trojica ostala zbunjena, jedan je zakempao (vjerovatno AMD ili widowmaker), a dvojicu sam ubio, no kud li creche, obojica su se (valjda isti) respawnali na istom mjestu, od mojih ni traga, vjerovatno su se slikali na gruberovom tenkichu, ili gostili kod mitzeka, tako da sam na par metara od zastave upao u zhivi pjesak... : suicide
![]() |
#3228 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3229 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3230 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Kaj se tice respawn kilinga u ut ima dobar mod- kad se neko respawna 5 sekundi je u respawn zastiti- ima vremena kidnuti i za to vrijeme ne moze nikog ubiti kao ni niko njega, jer ako puca dok je u zastiti automatski pogiba. Da je neko u respawnu vidi se po tome sto izgleda prozirno dok ne istekne respawn zastita. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3233 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3234 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3236 |
1oo1 NooB
|
Dečki jel zna ko M77? Ako ga znate tj. ako mozete stupiti u kontak sa njim -trebam podatke. Srijeda je - još malo više od 12 sati do deadlinea. Grizli je odlučio da ima supertajno ime ili ga se srami ![]() M
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 08.03.2006. u 11:52. Razlog: dautanec |
![]() |
![]() |
![]() |
#3237 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ne znam da li možete probati i da li radi bez client strane jer nisam stigao i to isprobati. Već budem.
![]() |
![]() |
#3238 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3239 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3240 | |