|
![]() |
#3212 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nek obije odigraju 2:2 i dobro je. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3213 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Juve jednostavno nije imao srca pobijediti jadnu Parmu. Pa ni Gigi koji je ponikao u Parmi nije mogao stati na gol. A i Parma igra izvrsno, u prethodnom kolu su pobijedili Udinese. Sad bi citirao i parafrazirao poznatu uzrečicu na forumu, i konstatiram da je Seria A najjača liga budući da svatko može pobijediti svakoga. ![]() U utorak ćemo rastaviti Monaco i Subašića na proste faktore. |
|
![]() |
![]() |
#3214 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#3218 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3220 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3221 |
Pod naletima kopita zla
|
DOJAVA
Znate onu kada se piše po portalima: dragi kladioničari imamo potvrđene vijesti o rezultatima utakmica..E PA JA IMAM!: D JESTE LI SPREMNI? Radi se o ligi prvaka i nije patka! |
![]() |
![]() |
#3224 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne mora ih dobit, oba kluba su uhvatila neku formu i X bi bio sasvim zadovoljavajući s obzirom da se igra - u Madridu ![]() Jel se vec zna ko na koga ide ili ce i zdrijeb za polufinale bit? Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 14.04.2015. u 18:56. |
![]() |
![]() |
#3226 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3227 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Zašto? Zbog vračanja u prva 4 kluba u europi gdje smo uvijek bili? ž Ko bajern 90ih kad je bio predmet smijeha njemačke,u europi se nisu smijali jer se nije znalo za njega više...i onda se lagano počeo dizat(više manje kad je ManU negdje ranije ispao ![]() ![]() Samo jedna je razlika,Bayerna niko nije pokrao,izbacio u drugu ligu,otjerao im sponzore,igrače i da ne pričam šta,oni su radili kontinuirano i bez smetnje. I eto nas danas,četvrtfinale iz nule(doslovno nule) ![]() |
![]() |
![]() |
#3230 |
našikan pravim haos
|
Treba recimo samo pogledat Fiorentinu i Napoli,koju su u sličnoj situaciji ko Juve bili...životare između srednjeg djela lijestvice i neke europe i zahvalni su da ju dostignu. Stoga ovaj uspjeh smatram još večim ![]() Neznam dal se izvlači ili kaj...od Barce Reala ili recimo Atletica za kojeg cu navijat,razuman covijek bi izabrao Bayern anyday. Pored kaj su im dva(tri sa švajnijem) najbitnija igrača više aut nego unutra,neigra i Alaba,Lewa se još snalazi a odličan rezultat u BL je više plod neimaštine konkurencije nego njihove jačine. Ponavljam,između ta tri kluba...Bayern anyday anytime. I ak ispadneš nije strašno a imaš najviše šanse proć. Real je i protiv bayerna u najačem sastavu druga dimenzija...tako bi bilo i kontra Juvea,Barce me strah jer Juve ni brz u napadu za kontre neke slagat na njihov posjed lopte a Atletico je prava grinderska momčad i Juveu nije ležala igra protiv njih. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 14.04.2015. u 20:11. |
![]() |
![]() |
#3231 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ako se to pretvori u konstantu, onda ću se rado složit sa tobom. Dotle je ovo više sreća nego neki povratak. Sjećam se ja priča i pričica od Juventusovih navijača od prije 2 godine kad je također bilo četvrtfinale i priče o povratku velikog Juventusa u samu europsku nogometnu elitu. A godinu kasnije onda prdac u rosu - ispadanje u grupi. Nemam ja ništa protiv Juventusa (osim što mi je super drago podbadat Extrima ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3232 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
(a btw ono sa galatasarayem prošle godine je bila sprdnja od uzvratne utakmice,to su turci,svinje i samo se oni znaju valjat u onom blatu bogati ![]() BTW neigra Berbatov! Ou yea! |
|
![]() |
![]() |
#3233 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3239 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Grizman sunce ti poljubim drago
![]() |
#3240 |
našikan pravim haos
|
0-0 Juve se napromašiovao za 3 tekme i to nije dobro. Kakvu takvu dominaciju imaju al moraju to kapitalizirati...inače scenario Arsenal ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|