|
![]() |
#3212 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Jesi probao clear credentials pod security? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3213 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na guglu i jubitu ima bar milijun članak na tu temu pa potraži. Npr. http://trendblog.net/how-to-bypass-a...-pin-password/
#3214 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Prva Xperia Z. Puklo prednje staklo, ekran je čitav. Servis kaže da mora mjenjati kompletno i staklo i ekran, traže 650 kuna. Ima li servis koji bi promijenio samo staklo? Može i pp da nebi bilo reklama ili nešto.
#3215 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
#3217 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I da, sve se mjenja. Kompletan LCD i okvir, tj. bočne stranice. |
|
![]() |
![]() |
#3218 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pa servis koji mi je dao ponudu je ovlašteni Sony servis. Znači nema izbora nego sve skupa. Srećom nije moj telefon pa tu informaciju puno lakše prihvaćam.
#3220 |
Registered User
|
Ako može netko samo da učini uslugu, uopcijama pod o uredjaju pa dijagnostika, ear proximiti, blizina uha (ispod vibracija) ako može samo da vidi prilikom testiranja kada pokriva rukom znak Sony , dali kada mu je ruka nekih 2-3 cm iznad ekrana isto ekran vibrira kao i kada spusti ruku skroz? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3222 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3224 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Možeš preko NDR utils kako je kolega rekao..ili kada se pali mob, kada zasvijetli notifikacijska lampica stisni Vol+ za cwm ili Vol- za TWRP
#3225 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3227 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3228 | |
Premium
|
Citiraj:
Jučer me raspizdil mob, nije bilo neta, maknul sam root, odfrizal sve aplikacije prek TB, al ništa, napravil factory reset, nula bodova... Posle se pojavila ikona sama od sebe za internet... Signal uredan.. Puknul mi film i updejtal sam na 5.0.2.. |
|
![]() |
![]() |
#3229 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel taj 5.0.2 radi kako treba na Z3 i dali na njemu baterija traje krace? Tako veli internet, pa reko da pitam ovdje za iskustvo iz prve ruke. |
![]() |
![]() |
#3231 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
I bas danas napokon naletim na oglas da se prodaje jedna nova novcata u mom selu, pa reko da preispitam malo jer sam na GSMareni porcitao svasta, tona ljudi se javila da se mob pregrijava, a i jako puno njih veli da je baterija slabija na 5.0.2. Zapravo bi uzeo Note 4 bez razmisljanja, ali vec 3 tjedna nigdje oglasa iz Rijeke ![]() Pa sam procitao da ovom cudu baterija traje beskonacno, pa sam poceo razmisljat i o Z3. |
|
![]() |
![]() |
#3232 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Moram pohvaliti z3 compact od , jucer ujutro skinut s punjaca, sad ovog trena je 23%, ukljucen lte, bluetooth,wifi konstantno, ne surfa se toliko koliko zove i prica, medium korisnik stari. Ugl odlican mob. Stigla nilkin maska, malo hoce iskocit jer se valjda uvila malo al inace dobra. |
![]() |
![]() |
#3233 |
Premium
|
Umene je Z1c i nakon apdejta na 5.0.2 ne znam koji bi me vrag mogao motivirat da uopce i pomislim na kupnju kompaktne Z3ce.
#3234 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Bolja baterija i gori ekran. Biraj ![]() EDIT: I bolji zvučnici.
Zadnje izmijenjeno od: explorer 4. 02.07.2015. u 19:00. |
![]() |
![]() |
#3235 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3236 |
Premium
|
Bolja baterija mi nije potrebna jer mi je i ova na Z1c fenomenalna, gori ekran ne želim, a bolji zvučnici bi bili ok, ali to nije nešto zbog čega bi mijenjao mobitel. P.S. Još nisam uzeo torbicu pa svi bulje kad izvadim svoj lime green SONY i većinu zanima o čemu se tu radi jer ipak nije u pitanju Samsung pa da ga svi odmah prepoznaju od prve.
#3237 |
Premium
|
Ovo popravlja stanje na rastrošnom lolipopu na Z3, baterija kolko vidim za sad je bolja, naravno deep sleep.. http://forum.xda-developers.com/andr...-life-t3095884 |
![]() |
![]() |
#3238 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Šalju ponovno sa tracking numberom. Tako da vjerojatno od ove prve ništa. Prošlo je 43 dana od narudžbe i jasno je da ili nisu poslali ili si je netko negdje u pošti uzeo. |
|
![]() |
![]() |
#3239 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
I da, i ja imam taj šugavi bug da ak me netko zove, a mob mi u džepu i ne skuzim, napravi mi se dernek na mobu.
![]() |
#3240 |
Premium
|
Z5 bi već u 9. mjesecu mogla doći na tržište http://www.technodify.com/sony-xperi...-details-leak/
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|