|
![]() |
#3211 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Doslovno, i jedan od par razloga sto sam ga prodao. Mobitel se toliko ugrije da peče , doslovno , reko yebem ja taj vas premium aluminij pa ne mora mi ruka igrat ulogu venomous x-a. Problem je sto tolika kolicina topline negativno utjece i na bateriju i ostale komponent a i definitivno nije ugodno za koristiti.
#3212 |
Guest
|
Kakve to veze ima sa "premium aluminijem" ![]() Peče ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3213 |
|
da, doslovno pece, ako ne vjerujs nek ti kolega Neo-st objasni sto znaci pece ![]() ![]()
#3214 |
Guest
|
Moj se pošteno zagrije kada vrtim neku igru u 3D-u. Što je normalno za ovaj hardware s obzirom da mora u 1920x1080 rendati. Ništa peče, ali je toplo. Ako se grije, znači da aluminij provodi temperaturu i radi posao. Što bi trebao imati izolacijski sloj između aluminija i proca? ![]() Baterija drži normalno??? Kamera super fotka. Sa blicom sa nikakvim svijetlom fotke ispadaju fenomenalne. Ali dobro, prodao si ga, uživaj! Boli men briga, ali ne pričaj gluposti! |
![]() |
#3215 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#3216 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Htc One ima najbolje riješeno hlađenje od svim drugih mobova sa tim chipsetom.. Temp mobitela ne ide preko 50c što je ništa za ovaj chip. Gasi jezgre tek na 80c ako sam dobro vidio. Jedino što mi se ne sviđa na ovom aluminiju je onaj rub koji je jako osjetljiv, a i sami su to popravili na One miniju. Da se nadovezem na mad dukea.. Asphalt8 max detalji i nakon dosta igranja pogledam temp 46c.. Dakle ništa. Zanemarivo. Vjerovatno je tako i kod snimanja videa.. Jednostavno sve zanemariti i uživati u svom telefonu. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 11.09.2013. u 14:13. |
![]() |
![]() |
#3217 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nova boja za HO. Da mi je samo znati otkud im ideja ![]() http://www.engadget.com/2013/09/13/g...aked-in-china/
#3218 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Baš. |
|
![]() |
![]() |
#3219 | |
Premium
|
Pise u kometarima: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3220 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam One već par mjeseci i ne znam o kakvim grijanju govorite. Zagrijao se kad sam ga koristio na suncu, ili kad je bio na sjedalu u autu do mene po vrućini, ali inače ne. Grije se, da, a to samo znači da kućište odvodi toplinu van. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3221 |
Fresh Juice
|
Ako koga zanima nešto u vezi One Mini nek pita, stigao mi doma. |
![]() |
![]() |
#3223 |
Fresh Juice
|
3999kn Dobar je mob ovak, kvalitetna izrada, brz u radu. Al samo kaj je baterija 1800 mAh i dan jedva izgura. Previsoka je cijena za takav mob, malo su se preracunali. U sloveniji je 3000 |
![]() |
![]() |
#3225 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3226 |
Fresh Juice
|
I da, nema OIS-a I zvucnici su slabiji nego na One-u, al ajd, svejedno glasniji od ostatka mobova Sve bolje od boljeg ![]() |
![]() |
![]() |
#3228 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3229 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3232 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obzirom da 'bogatu' lepezu proizvoda, nije ništa čudno. Ne kupuju svi high end ili low end. Treba malo i mid range imati u ponudi.
#3233 |
Fresh Juice
|
Imaju i mid range, ali cijenom su u high endu ![]() |
![]() |
![]() |
#3234 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima hTC cijelu lepezu mid range uređaja, ali oni nikad nisu ni u drugom planu. Čini mi se kao da konstantno guraju hiend modele, a ostatak ponude 0 bodova. Di su desire 300/500/601 ili One SV? Tu su, ali ih realno nema ![]() O cijenama tih mid uređaja, bolje da ne pričamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3237 |
Fresh Juice
|
U desetom mjesecu bi trebao doc navodno. |
![]() |
![]() |
#3238 |
Guest