Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 13.09.2013., 01:16   #3211
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Lik ne vidi smisla u jbu a dosadasnji ajfonovi mu nisu imali dock sa toggle botunima za valjda najkrucijalnije stvari ikad sta je na androidu ono oduvijek. :lol:
Pa ako cemo gledati tako stvari, prije je to imao iPhone nego bilo koji android. Bas zahvaljujuci JB zajednici
Mileni je offline  
Staro 13.09.2013., 01:51   #3212
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
bilo kako bilo iPhone kad ti dosadi, ma kakav god bio, lakše ćeš prodat ego bilo koji drugi mobitel današnjice, jer su svi klinci i curice lude za njim iP4 još za 1800 ode bez problema...
dzajko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.09.2013., 09:10   #3213
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Nikada mi neće biti jasno zašto svi zjape za tim jailbreakom ?
Ali... zašto ?
Na androidu ne postoje aplikacije koje moraš platit ? Platiš ih i vamo i namo.
No, platit ćeš one koje ces stvarno i koristit.. ja sam ih osobno kupio 4-5 za par dolara i to je sve što meni treba od paid aplikacija.

Uvijek će bit ekipe koja će bacat bureke po macu i appleu i to je valjda vec danas sasvim normalno, ali nitko mi nemoze konkretno reci zasto je taj android, taj s4 ili s3 bolji od 4s/5 jer jednostavno nije.

Touch radi maestralno, tipkovnica je fluidna i brza, kučište je super kvalitete, znamo dobro i kakav je gui kod applea, to je njihov trademark.
Ja ću reći "šminka" kad vidim klinku od 15god kako nosa iphone 5s sa kul rozom torbicom, ali covjeka koji zna sto i zasto kupuje, u cemu je problem ?

Pa taj mobitel radi bolje od bilo koje druge konkurencije. Apple hejteri su me oduvijek podsjecali na blizzard hejtere, ali guess what.. i kod applea i kod blizzarda dobiješ ono što platiš.

Pričaš o nekoj personalizaciji, koji ce mi to q ? Ko je sad tu šminker ? GUI je na ajfonu savršen, nemaš tu šta mjenjat drugo osim wallpapera, sve je vrlo vrlo jednostavno i pregledno. Kad uzmem neki od novijih androida u ruke odma mi se zavrti u glavi od silnih efekata prilikom šaltanja screenova. Ajd ok.

Zato te molim, reci mi koji tocno featursi tebi fali na iosu, a da ih ima na androidu ? ty.
Zivo me zanima jer ja stvarno se nemogu sjetiti nicega sto mi trenutno fali na mom 4s-u.
gle, ajd pogledaj na kojem si forumu ... kad bi svi htjeli samo rješenja "out-of-the-box" ovaj forum ne bi postojao uopće, to je kao kad mene pitaju pa zašto si OC komp ili šta će ti voda u kompu...

Da, izuzev crackanih appsova ( btw od 50-ak appsova na ajfonima imao sam samo 1 crackanu, navigaciju. ako oš prodam ti acc ) želim OPCIJU da promjenim što god hoću na njemu , osim ubrzavanja kojekakvih efekata do mjenjanja skinova i ikona .

osim što iOS ne može imati sve što android zbog same činjenice da android ima jedno 5-6 puta više koda ( or whatever ) , da bi uopće mogao iOS dovesti u stanje da IŠTA možeš s njim, moraš ga JB odnosno ugroziti jamstvo, što na androidu ne moraš.

da se razumijemo, ja sam promijenio ajfona jer puno pričam, i jednostavno si ne mogu dozvoliti više da u 2 sata gledam gdje ima utičnica, tako da mi je to diglo tlak pa sam počeo gledati alternative ... to je glavni razlog, a sad nakon par dana na androidu moram reći da je par svjetlosnih godina naprijed ..

prije mi je bilo smješno uspoređivati i5 i s4 , zbog same veličine tih uređaja ... sad kad stavim i5 i s4 mini, istih su dimenzija skoro , a samsung ga ubija na svim poljima , od veličine ekrana, baterije, memorije, rama, i nakraju OS-a ...
vex je offline  
Staro 13.09.2013., 09:27   #3214
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Po pitanju baterija ga ne ubija. Cak ni S4 vs iP5. Pricam iz iskustva. I sta vrijedi jednom S4 sto po pitanju rama ubija iPhone kad iPhone puno bolje koristi taj ram? Nikad nisam morao cistiti cache, brisati aplikacije iz aktivne ram memorije, itd.

Sve ima svoje prednosti i mane. Po pitanju surfanja (unatoc manjem ekranu), koristenja apsolutno svih aplikacija (ukljucujuci i googleove) i same fluidnosti - iphone easy winner. Po pitanju funkcionalnosti, customizacije, itd - S4 i bilo koji drugi android - easy winner.

Dakle sve je tu subjektivno, pitanje je sta ti vise treba, sta ti vise odgovara. No glavno je da izbora imamo
Mileni je offline  
Staro 13.09.2013., 09:47   #3215
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

ne mislim na s4 nego S4 MINI , prava konkurencija ajfonu, budući da su skoro istih dimenzija .

http://phonerocket.com/smartphones/S...Apple-iPhone-5
vex je offline  
Staro 13.09.2013., 10:11   #3216
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ja san u početku instalira teme i ikone na PC, prošlo me. Isto tako san to želio na iPhonu, nisan moga, dobio Android, prošlo me. Ono šta san cijenio kod Androida je da san se moga spojit na SMB, da san moga otvorit masu različitih formata. Nije me toliko briga root i pizdarije, jer generalno neki rom brzo radi ali baterija još gora, tako da se većinom ostaje na stock stvarima. Druga stvar koja mi se sviđa kod Androida je ekran tj. sama veličina istog jer san počeo od S2 paralelno koristit telefone (zanmarit ću one isprdke jeftine <2000 kn). I to je od prilike to. Za custom teme me zaboli šiška (iman i sad kod sebe drodi, ali sve stock, koristi mi za fiskalizacije), Ringtone je savršeno syncan na oba tako da to nije problem, pisme san nakrca na iPhone (čak neman onaj iritantni media rescan ka na androidu), kontakti su u oblaku skupa sa svim podacima, tako da je zamjena telefona samo 3 minute posla.

Jedna stvar koja me posebno iritira na Androidima (ima san kratak osvrt na Android mobiteli threadu, pa san dobio ) je taj lag ma koliko telefon brz bio od S2 do S4, uključujući i druge kompanije. Jednostavno ima uvik tu malu zadršku, i jednostavno mi je gušt doć na iPhone 4 (+) i samo radi swipe po ekranu. Animacije isto nekad znaju zablokirat (šta je na telefonu koji prodajen za 4300), i šta mi se događalo često (to san s ExDialerom sredio) je da Phone app (jedan od najbitnijih na telefonu ) da makne isti iz memorije pa mi imenik učitava po sekundu - dvi, dok je to kod jabuke uvik aktivno i instantno. Spotlight koji nisan u početku toliko koristio sad je jednostavno ne zamjenjiv s jednim swipom iman pristup porukama, mailovima, podjestnicima...

Cilo virime dok san bio na iOS žudio san za widgetima, kad san sve isproba opet san android nakrca s ikonama, jer widgete baš i ne koristin a nisu ni neki najkorisniji (tipa FB post otvara aplilakciju umisto da iz widgeta napiše post, kao Apple), tako da san na kraju odusta od toga. Smetala me i sinkornizacja iPhona (i danas je) ali san naša Media Monkey i pisme su sada stvar prošlosti, spoji, syncaj i sve je tu. Video više ni ne trudin gledat na telefonu (ka prije) jer neman ni vrimena ni volje. I to je od prilke to, od jebene customizacije san spa na custom ringtone (njih par kojii su u oblaku), i wallpaper BMW E46 koji nisan ima pola godine prominio.
Mail attachmente koje san napominja par puta i solio pamet, više ni sam ne koristin. I masa uber cool feature na Androidu.

Jedna stvar koju malo spominju je vrijednost Apple uređaja. Svoj prvi iPhone 4 (prije nisan volio plastičnu non retina gubu, niti ih danas volin, i sve ispod 300PPI mi nije drago) san platio nešto sitno cca 2500 kn, a za tjedan dana proda za 3000 kn. Nakon toga san uzeo 4S, kupljen 2 komada 3000 kn (Zg, momak s bilim Lancerom ), prodani jedan nakon pola godine za 2900 (friž velika nazad), a drugi za 3000 kn (nakon 11 mj), nakon toga iPhone 5 4400 kn prodan nakon par dana za 100 kn vise (triba mi kesh), i opet serija 4/4S svi u plusu, da bi opet kupio 5icu kad san sta na noge (cijenu neću pista ) i sad čekan 5S da napravin swap. Dok san u tom razdoblju ima par androida (S2, S3, S4, HTC One S, HTC One X x3, HTC One, Xperia S) i na svakom san popušio neku lovu, jer mobiteli nisu toliko prepoznatljivi i traženi. HOX me najviše košta pola godine -1300 kn

Šta se tiče JB nikad ga nisan volio niti ga volin, 2 razloga ne volin te tweakove, uspori mob. A kao serviser neke mi je stvari teze obavit ako je JB tu. Tako da me iskreno zaboli oce izac ili nece, jer mi stvarno ne triba. Appove koje koristin ili su free ili (još nisan kupio) ad based, tako da neman potribu za Navigonom od 100€ kad i mape ok rade (spasile mi guzicu po Zagrebu u 8 mj).

Na kraju bi samo sve to sumira, sve prednosti kod Androida koje su mi bile wow su mi se zgadile nakon servisa (kasapljenje) i tog fenomenalnog laga, nasprama iOSa (i WP8) koji su zatvoreni ali rade ka podmazani, plus veliki JABUCI šta su mi dali 2 nova telefona kad mi je bilo koja pizdarija bila, e to moraju tek ovi ponudit (ako ikad ponude). WOW efekt i da svi pripoznaju iPhone (bili neću ni spominjat) to ne govorin. Toliko od mene.

Citiraj:
I ako ćemo o tome tko je prvi. Puno prije su drugi imali 1920x1080 ekrane naspram Applea.
Tako je bilo i za retinu, pa eto sada svi imaju high density ekrane
Baja 001 je offline  
Staro 13.09.2013., 10:23   #3217
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Imao sam iP4. Fludinost mu je stvarno bila na vrhunskoj razni, kvaliteta izrade i materijala također i odlično je držao cijenu (prodao 2,5g. star, ali očuvan bez ijedne ogrebotine za 1.800kn). Na to nemam primjedbe.

Ono što mi je smetalo je mali ekran i što ti za svaki qrac treba iTunes. Na droidu mjuzu i video nabacam naobičnijom c/p operacijom, a ovdje se treba iskilaviti za to. A staviti vlastiti rington je bila priča za sebe. Katastrofa.

Android nažalost zbog svoje popularnosti i velikog broja modela ima manu da im cijena drastično pada. Mene S3 došao više kod VIP-a s dobrom tarifom nego da sam ga kupio na oglasniku. Pušiona kako god okreneš. A iP5 još u celefonu sam prodao u roku 'keks' za bijesne pare. Drugi put kad budem produžavao pretplatu, uzet ću sve iP, prodat ih i za razliku kupiti neke polovne droide ili zadržati postojeći S3 dok se ne raspadne.
Staro 13.09.2013., 10:25   #3218
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Staro 13.09.2013., 10:27   #3219
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

potpisujem više manje sve što se tiče ajfona, ali nakon pokvarenog proximity senzora i home botuna , pokvaren mi je doživljaj kvalitete totalno ... nakraju isto smeće kao i ostali telefoni

da ne spominjem peticu kojoj je boja počela otpadat prvog dana kad je došao telefon ... osjetljiv u pm ...

za android ćemo vidjeti šta će biti, lag, zajebancije itd...

da ne misliš da branim s4 mini prije reda, došao je sa pokvarenim 3g-om, evo treba doći novi telefon u ponedjeljak jer je ovo neka nepopravljiva greška, dakle isto nije savršen
vex je offline  
Staro 13.09.2013., 10:40   #3220
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
'Touch ID senzor je osjetljiv i na prste s ožiljcima od raznih ozljeda ili operacija. Korisnicima u tom slučaju preporučuju korištenje nekog drugog prsta za identifikaciju.'
Na koju foru oni misle da se logiraš? Npr. memoriraš palac. I onda ga ozlijediš. Kako se logirati da bi stavio drugi prst kao defaultni?

EDIT: otkrivena još jedna rupa u tom sistemu
http://webcafe.net.hr/svastara/foto-...-novog-iphonea

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 13.09.2013. u 10:49.
coconut je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.09.2013., 10:52   #3221
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
'Touch ID senzor je osjetljiv i na prste s ožiljcima od raznih ozljeda ili operacija. Korisnicima u tom slučaju preporučuju korištenje nekog drugog prsta za identifikaciju.'
Na koju foru oni misle da se logiraš? Npr. memoriraš palac. I onda ga ozlijediš. Kako se logirati da bi stavio drugi prst kao defaultni?

Vrlo jednostavno, upises passcode

Passcode je uvijet da uneses otisak..
rak21 je offline  
Staro 13.09.2013., 10:55   #3222
t3chno b0y
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova

Pretpostavljam da moraš stavit šifru koju ćeš imat ukoliko nebude radilo to s prstom. Slično ko otkljucavanje licem na androidu.
t3chno b0y je offline  
Staro 13.09.2013., 11:01   #3223
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
I sta su onda dobili s tim ako se moze uc sa sifrom, skratili otkljucavanje, a sigurnost ostala ista.
Princ288 je offline  
Staro 13.09.2013., 11:06   #3224
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
I sta su onda dobili s tim ako se moze uc sa sifrom, skratili otkljucavanje, a sigurnost ostala ista.
zubich je offline  
Staro 13.09.2013., 11:10   #3225
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
odakle vama da se moze memorirati samo jedan prst?

na laptopu kojeg sam imal je bilo obavezno staviti prste jedne (ili možda čak obje) ruke ako uopće misliš koristiti taj način autentifikacije.

znam da to sad nije neka usporedba, ali zašto bi nakon 5 godina tražili samo jedan otisak?
zna se da ti nebude prepoznalo ako se malčice ozlijediš
domis je offline  
Staro 13.09.2013., 11:33   #3226
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Koliko će samo koštati mijenjanje home tipke koja najčešće odlazi kod iPhonea. Sad kad osim same tipke ide i fingerprint senzor...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 13.09.2013., 12:43   #3227
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ocekujen zlatni Galaxy

Inace ko je na GM ima li stuttera???
HTC One je već krenuo sa zlatom

link

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline  
Staro 13.09.2013., 12:53   #3228
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

možeš stavit prstiju kolko oces na ovaj ajfon 5S fingerprint, staviš desni palac, lijevi pala, i kaziprste, sve ubiti sta god koristis za otkljucavanje
Staro 13.09.2013., 16:27   #3229
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

BAM veliki bug, utipkava san ime kontakta dobio poziv, i osta kroz poziv i kasnije s tipkovnicom aktivnom...
Baja 001 je offline  
Staro 14.09.2013., 09:29   #3230
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Ima jos bugova - krenuo trazit kontakt i klikom u search polje ne pojavljuje se tipkovnica. Force quit i ponovno otvaranje kontakata - radi normalno.
flajpan je offline  
Staro 14.09.2013., 16:19   #3231
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Ima jos bugova - krenuo trazit kontakt i klikom u search polje ne pojavljuje se tipkovnica. Force quit i ponovno otvaranje kontakata - radi normalno.
Clear (X) u NC se ne vidi osim ako nije neki tamni wall, po danu samo napamet gađanje ide
Baja 001 je offline  
Staro 15.09.2013., 18:05   #3232
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Imao sam onaj trial run sa HTC One na 3 tjedna i svjedno sam se vratio na iPhone. 3 tjedna mi je bilo dovoljno da skužim da ako hoću Android po svojoj želji treba puno hakeraja i opet pola toga ne radi na njemu. Da sad ne nabrajam... Veličina iPhonea mi je samo plus, išo bi do max maxova 4.5" ako je ekran od ruba do ruba. I baterija mi puno duže traje.. Mobitel je hladniji u radu i ne znoje mi se dlanovi kao kod HTC One koji se je grijao nenormalno. Za sve ostalo totalno potpisujem Baju u njegovim postovima. Većina onog što se u korištenju Androida navodi kao plus uopće nisam koristio ili mi je dosadilo, a ponuda i pogotovo kvaliteta appova je ipak daleko bolja na iOS-u.

I odlično mi je to držanje cijene. Mogu birat dal želim mijenjat jednom godišnje kako se izdaje najnoviji iPhone uz ulaganje od soma kuna ili jedamput u dvije godine za dva soma kuna. Očito je odgovor ovo prvo. Na kraju i da ga imam tri godine opet bi trebao dat minimum 3 soma kuna za najnoviji. Naravno, to podrazumijeva da kupujem najnoviju generaciju. Ako se kupuje prijašnja prođe se nešto bolje. Naravno, tu nisam računao početno ulaganje.

Jedan zanimljivi info! Od prvog iPhonea 2G do zadnjeg 5S, Apple (i ARM naravno) je napravio 40x brži procesor, a kapacitet baterije je povećao za samo 12%.
IcyTexx je offline  
Staro 16.09.2013., 19:15   #3233
estugarda
"Samo vodu ne!"

estugarda's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
... Veličina iPhonea mi je samo plus, išo bi do max maxova 4.5" ako je ekran od ruba do ruba...
Zanimljivo je to s veličinom ekrana. Ja sam dugo mislio da je 4,3" maximum praktičnosti. Trenutnih 5.5" mi dnevno barem jednom ide na živce zbog veličine, ali mi je zato barem 3 puta dnevno drago da je 5,5"...
Činjenica je činjenica. Smartphone odavno nije telefon. Telefonski dio gubi na značaju polako. Apple će prije ili kasnije ići na 4.5"+. To je neizbježno...

CPU: AMD Ryzen9 7950X3D @ stock + AC Liquid Freezer II 360
MBO: Asus ProArt X670E-Creator WiFi
RAM: 4x32GB DDR5 G.Skill Trident Z5 Neo 6000
GPU1: NVIDIA GeForce RTX 4090 MSI Suprim Liquid X
GPU2: NVIDIA RTX A4000 custom cooled
SSD1: Samsung 990 PRO 2TB m.2 NVMe
SSD2: Samsung 970 EVO 4TB
PSU: Seasonic Prime GX-1300
CASE: Fractal Design Meshify 2 XL
Display: Asus Proart PA329CRV + 2x Dell 2715h
Audio: Asus Xonar U7 MK2 + Logitech X-530 5.1
Input: Ducky One 3 Classic RGB + Logitech MX Master 3

HP Zbook 17 G6
CPU: i7-9850H @ 2.60GHz
RAM: 4x16GB DDR4 2400
GPU: NVIDIA Quadro RTX 4000
SSD: 512GB NVME SSD
Audio: Fiio Q1 DAC + AudioTechnica M50x

CPU: AMD Ryzen Threadripper 2950X @ stock + Noctua NH-U12S
MBO: Gigabyte X399 Aorus Pro
RAM: 4x16GB DDR4 Corsair Vengance LPX 3200
GPU: NVIDIA GeForce RTX 1080 Ti 11GB
SSD: Samsung Evo Plus 500 m.2 NVMe
HDD: Toshiba 3TB
PSU: Corsair CX650M
CASE: Fractal Design Meshify C
Display: LG IPS231P
Audio: OnBoard + display speakers
Input: Microsoft Natural Keyboard + Logitech G602

CPU: AMD Ryzen 4350G @2.8GHz + AMD stock cooler
MBO: ASrock B550m Phantom Gaming
RAM: GSkill 2x8GB DDR4 3600MHz
GPU: AMD Vega 6
SSD: Samsung Evo Plus M.2 NVME 250GB
PSU: Seasonic 620W
CASE: Fractal Core 2300
Display: 32" LCD TV + BENQ W1070 DLP projector
Sound: Yamaha RX481 + ELAC Cinema 5.1
Input: Logitech vulgaris

CPU: AMD Athlon X2 5050e @0.8-2.6GHz + AC Freezer 64 Pro PWM
MBO: Gigabyte GA-M720-US3
RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800MHz
GPU: Gigabyte GeForce 8600 GTS SP
HDD: Seagate 7200.10 250GB single platter (Speedy Gonzales)
PSU: Chieftec 400W
CASE: Frontier generic
Display: 22" LCD AOC 2230Hf + ACER X1160 DLP projector
Sound: Logitech S-220 2.1
Input: Logitech vulgaris

2017: FX-8370E, ASRock 990FX Extreme3, nVidia GTX970, Windows 10 x64
2016: FX-8320E, Asus M5A97 PRO, nVidia GTX970, Windows 10 x64
2015: i7 6700k, Asus Z170-A, nVidia 750Ti 4GB, Windows 7 x64
2014: FX-8350, ASRock 990FX Extreme3, nVidia GTX660, Windows 8.1 x64
2012: i7 3610QM, Asus N76VZ, nVidia GT650M, Windows 7 x64
2011: AMD Athlon II X4 640, Gigabyte MA770-UD3, nVidia 9600GS, Windows 7 x64
2010: AMD Phenom II X6 1090T, Thuban, ASrock 880G Extreme3, nVidia GTX260, Windows 7 x64
2010: AMD Phenom II X4 Deneb 945, Gigabyte 790X-DS4, nVidia 8800GTS Ultra 320bit, Windows 7 x64
2009: Intel C2Q Q6600, GIGABYTE EP31, nVidia 8600GS, Windows 7 x64
2008: AMD Athlon X2 Winsdor 5600+ AM2, MSI K9N Neo V3, Gigabyte 790x, nVidia 8600GS, Windows Vista x64
2008: Intel Core2Duo T7200, Toshiba A100-847, nVidia 7600 Go, Windows Vista x64
2007: AMD Athlon X2 4600+ Manchester S939, ASUS A8n32-SLI Deluxe, nVidia 7600GT, Windows Vista x64
2005: AMD Athlon 64 3200+ Venice S939, Asus A8V Deluxe, ATI Radeon X700 PRO, Windows XP x64
2003: AMD Athlon XP 2400+ Thoroughbred, Matsonic MS8137C, Matrox G450, Windows XP
2003: Intel Pentium III Mobile 1000 Tualatin, Compaq Evo N110, ATI RAGE LT Pro, Windows 2000
2002: AMD Duron 1200, Matsonic MS8127C, Matrox G450, Windows XP
2001: AMD Duron 750, Matsonic MS8127C, Matrox G400 DH, SB PCI 128, Windows98,
1998: Intel Pentium II 300 Klamath, Matrox G200, SB AWE64, Windows98
1996: Intel Pentium 120, Matrox Millenium, SB AWE32, Windows95
1993: Intel i386SXSA 40MHz(turbo)
1991: Intel 286 @20Mhz

estugarda je offline  
Staro 16.09.2013., 19:29   #3234
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Vjerojatno ce ici. Kad tad. No mislim da ce zadrzati i barem jedan manji model. Ja prvi ne mogu koristiti vise od 4,5. Nikako. A probao sam sve i svasta, pa cak i Note II.

Sve iznad 4,5 moze odlicno posluziti, ali samo kao sekundarni uredjaj. Barem u mom slucaju. I nema mi smisla vece od toga, jer uz mene je stalno 'skolski' torbak sa laptopom i iPad miniem. Kad mi treba veci ekran mini je tu. A mob te velicine nece nikad izbacit. Barem se nadam

Mene je Apple sa iP5 na veliko razocarao jer su presli na 16:9 format. Prijasnjih 3:2 je bilo idealno za povecati na 4,0 ili pak 4,3. No jbg, taj format nije idealan za gledanje filmova
Mileni je offline  
Staro 16.09.2013., 21:58   #3235
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

sad kad cu stavljat ios7, preporuca se uvijek restore napravit prije, i ne poslije stavljat backup?
Staro 16.09.2013., 22:43   #3236
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
sad kad cu stavljat ios7, preporuca se uvijek restore napravit prije, i ne poslije stavljat backup?
e da kad stavim ios7, oću li izgubiti imenik, tj. kontakte??
dzajko je offline  
Staro 16.09.2013., 23:03   #3237
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

neces nis izgubit, ako restoraš bez bekapa onda da
Staro 17.09.2013., 07:55   #3238
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
U iCloud se spreme kontakti... I bookmarks i sve ostalo.

Imao sam HTC One i jednostavno mi nema smisla njegova velicina kraj iPhonea... Web izgleda vece, a aplikacije su slicne, samo kaj su rastegnutije...
Ako ce ici na veci ekran onda ce sigurno zadrzat i ovaj manji.
IcyTexx je offline  
Staro 17.09.2013., 08:08   #3239
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Imaš iCloud backup na kojem ti je cijeli imenik...pod pretpostavkom da imaš iCloud uključen.

Eto, IcyTexx me prestigao.

U svakom slučaju, preporučljivo je napraviti backup prije cijelog postupka.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 17.09.2013., 10:51   #3240
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Ja bi recimo uz imenik htio i slike, imam ih par tisuca i htio bi ih povuc nakon restora, a opet citam da treba set as new iphone za najucinkovitiji update..e sad, kako slike vratit ili da se pozdravim s tom idejom

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na