|
![]() |
#32341 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
nisam silovao (jer znaš kakav sam) ![]() budem drugi put ako se razloha opet ![]() lufta nema i vrti se hebeno ! zadnja mi je superiška i nema problema pa nisam dirao ![]() ![]() ![]() EDIT: sudeći da sam u vožnji prstima pritegnuo vanjsku maticu i osjetio poprilično manji luft, ili da mi se sve to u vožnji razj)&(/$, bi rekao da nema takvu briju. baš me sad zanima... treba probati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32342 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Tako bi ti se pridruzio, al sad sam bas dosao od doktora s dijagnozom upale grla ![]() Znaci narednih par dana ne vozim ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32343 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32345 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 26.04.2013. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32346 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
evo jedan zakašnjeli review.. http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=26&t=84767 kad uhvatim cajta stavim i friški jučerašnji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32347 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
ovo vreme i meni valja, posla i ja imam tako da ti se javnem samo večeras da potvrdim. Gdje silazimo na asfalt, da znam gdje ostavit kola?
![]() |
![]() |
#32349 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() evo još 2 slije https://www.dropbox.com/s/8n0w2ria8u...5.29.111_1.jpg Mislio sam skupljati lovu za kompletan novi bajk ali kad sam vidio ovu ramu odlučio sam se poigrati. Nije me izašla bogatstvo, a skoro svi djelovi pašu sa scotta. Mijenjan je stražnji trokut ali čini se da je sve ok. Mic javlja da je 147mm hoda, sa nesretnim HA i da mi treba drugi shock. Divno ![]() Da, M je, ja sam cca 183-185cm |
![]() |
![]() |
![]() |
#32350 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
joooj murina, teško mi to pada, ali nisam zadovoljan s tvojim izborom ![]() nekako mi imaš onaj "Mister Spirit" način kupovine rama... tj. rama sa imenom (cannondale prophet) ali verzija od prije 10 godina i puna problema (pucanje stražnjeg trokuta??), pa HA je strmi, pa premalo hoda i onda kemijanje da bi se dobilo ČAK 142mm.... neznam, nemoj me ozbiljno shvatiti ali to je samo moj osječaj kad vidim tu ramu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32351 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ti meni imaš krivi način kupovine rama. Daš 3 puta više nego murina za nešto sa ČAK 0mm hoda otraga. Nice ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32352 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa za prvu fulku je jebena rama, ne vidim problem. Po meni puno bolje je uzeti staru, ali provjerenu ramu koja i dan danas funkcionira solidno, neg npr nomada i onda tek skuziti da DW ipak nije tolko dobar. Pa jbmu, nije bicikl los jer ima ispod 150 hoda i iznad 66° HA
![]() |
#32353 |
Premium
|
@destro ja ŽELIM 0 hoda odostraga taman da me koštalo još toliko ![]() @shoshy baš sam napisao kako ta rama (barem po sadašnjim saznanjima) NIJE PROVJERENO DOBRA, pa zato kukam... npr, prophet od mica je koju ogdinu mlađi i PROVJERENO DOBRA rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32354 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tako je, sad se opravdavaj meni jer sam mislio skroz ozbiljno. ![]() Kog boli ona stvar, uništavaš čovjeku veselje, isto ko što sam ja tebi kad sam ti govorio da za 3 put manje dobiješ isto, samo malo uži otvor za sic štangu. Valjda voliš šire, šta da ti kažem ![]() ![]()
![]() |
#32355 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Koja je to uopće godina Propheta-a?
![]() |
#32356 |
Premium
|
Ma da, će mi kvarit veselje ![]() ![]() ![]() godina 2006, model sl 700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32357 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Neka si ga uzeo, dobar bu to bajkić ![]()
![]() |
#32358 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Sve 5, svako voli nešto, i svi volimo ono kaj imamo.... Jedino u tvom postu zubich je pogrešno to da je pucao stražnji trokut.... Nikad-javljalo se samo fantomsko kvrckanje za koje ni dan danas nisu ziher zbog čega je, a sumnja se da je na mjestu vara ostala mala zračnost koja se pod torzionim opterečenjem "spoji" i struže jedna strana o drugu... Malo sam nespretno objasnio, da mogu, nacrtao bih. lakše bi mi bilo ![]() Btw. i na mom koji ja 2009 je naknadno pod garom mijenjan stražni trokut tako da... Miki zupa je rama ![]()
![]() |
#32359 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
kolega danas mjenjao gume te naisao na mali problem ![]() obruč po pola dužine takav, čuveni ZTR crest prije mjesec dana kad je radio centriranje bilo sve pet, od tada samo cesta |
![]() |
![]() |
![]() |
#32360 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nomad je VPP a ne DW. Ako hod i kutevi nisu losi zasto si dizao hod na lyriku i stavljao offset puskice na Norco? Budi dosljedan
![]() |
#32362 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ekipa..imam hidraulicne disk kocnice (shimano), pocela mi je prednja kocnica slabije kocit. Znaci moram je stisnit jace od straznje da bi radila normalno. Koliko vidim nigdje tragova da je ista ulja iscurilo. Jednu stvar koju sam napravija je da san cistija zadnje zupcanike tako da sam okrenija naopako biciklu. Danas san sazna da to navodno nije dobro radit na bicikli sa hidraulicnim kocnicama. Uglavnom moze li se to ikako popravit bez odlaska serviseru? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32363 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32364 | |
Premium
|
Citiraj:
nemreš ti meni uništiti moje veselje, ja svaki put kada idem na wc ostavim otvorena vrata i gledam u njega i smješim se ![]() ja sam mogao kupiti za 2 hiljade on1, ili za 6 hiljada svoju DREAM ramu (opaska, dream rama mi je bila ragley blue pig no pošto ih više nema, a šan ima identičnu geometriju i još bolje izgleda, logično je postala nova dream rama)... da mi je znati koliko košta tvoja dream rama?? 2, 3, 4 hiljade eura??? a što se murine tiče, ja mu nisam htio kvariti veselje (ako jesam, žao mi je), ali samo se vodim svojim osječajem koji je sličan onome kada sam nabavio svoj DaBomb Moab... Bio sam full sretan kada sam ga dobio, ali ubrzo (nakon par vožnji) sam skužio da svi reviewi na inernetu nisu u pravu i da je biciklo smeće... naravno reviewi su iz 2006 g. a današnja geometrija je znatno drugačija i od bicikla se traži nešto drugo (niski BB, otvoreniji kut...). Uglavnom, taj osječaj razočarenja sam upotpunio par mjeseci kasnije kada sam otkrio krek koji realno nisam mogao predvidjeti, ali rama nekih 8 godina stara (i JAKO MALO VOŽENA) nije bila spremna na moju njubovsku vožnju kada biciklo botomira samo zato što ja ne znam doskočiti ![]() uglavnom, kada vidim staru FS ramu, tipa ovu koju ima murina, dobijem taj osječaj.... Nadam se da neče tako završiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32365 |
Premium
|
Kupit ću jednoga dana i moderno paciklo, ovo će poslužit za AM ture koje me zanimaju ove sezone. Pravit ću se da mi je 23 godine i da je geometrija moderna, a vilica već 4 godine stara ![]() p.s. našao sam da je u originalu ipak 120/120mm |
![]() |
![]() |
![]() |
#32366 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
@Murina, ne želim te sprdat il nešto, al M rama na 183-185(kak ne znaš kolko si visok ![]()
![]() |
![]() |
#32367 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
a kol'ko kritikaaa ![]() ko babetine... sisu mu ! složi to, opet ih operi sve (kao i inače) i nek plaču ![]() guštaj i uživaj ! to je garantirano, ma što god imao ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32368 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Lovro, ja imam 190, pa mi M rama bolje odgovara od L rame. Nije samo visina... Ja sam trebao na 21.5'' Fuel EX-a po nekim standardima, a on mi je nezgrapan i smotan sam na njemu. Moj 19.5'' mi je taman sa 6cm kraćom lulom od originala. Jedino možda još 3 cm širi volan i to bi mi mislim bilo to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32369 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Decki, vise se vozit, a manje laprdat ![]() Nije bitno koja je rama i koliko stara, bitno je da se kotrlja cim vise. Ja sam vec zaboravio kako neki izgledaju, nema ih ni za lijek. Murina cestitke na fulki - moja primjedba je jedino to sto nisi bas inovativan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 26.04.2013. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32370 |
Premium
|
Na 10ak mjerenja je ispadalo od 183 do 185 pa sam onda i odustao od mjerenja ![]() Probao sam Micov L i velik mi je. Ovaj bi onda trebao biti ok. Ne znam koliki je TT Stavit ću Shermana na 160, pa kako geometrija ispala da ispala, vozit će se |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|