|
![]() |
#32251 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Destro, copi si hope, ovi formulini floateri su gadni u 3 guzice
![]() |
![]() |
#32252 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Uzmite si 15ak minuta ako vam se da http://vimeo.com/filmevondraussen/haute-route odličan filmić, prekrasni kadrovi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32253 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32255 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Iso nakraju sam gore,oko pol 5,jedva se dovuko po lojsteku..dolje na cistu 57+pozgaj na kojem sam nakraju korjenja fulo putanju i razletio se..sljedeci put ce ici lakse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32258 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#32259 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ma nisam bas..natuko nogu pa sepam malo osim tog nis...bit ce ok za koji dan..taman do vikenda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32260 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
hehe nekome se posreci, pa mu vrate bajk uz objasnjenje ![]() http://imgur.com/a/Mj7UU Btw Daniel, u nedjelju sam hodala po pozgaju da vidim zakaj mi je Cuks rekao da ne idem tamo. Strasno je! I jos se tam ides sam voziti...spotati te treba.. Zadnje izmijenjeno od: Okruglica. 23.04.2013. u 22:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32261 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Psunj - stanje
HIiM raja, evo šta veli Santo Od: Santana Za: IrwinF Hej hej radove mozete pratiti na našoj stranici: Facebook.com/bkTitan netreba imati racun. Ukratko, Desetka, Konjska, juzni dio XC trase oko Omanovca i Kalvarija su ocisceni i spremni za voznju. FR staza je ok, jer smo je u jesen ispirili, vise od pola, ali vozljiv je gornji dio gdje su skokovi jer taman na pola sumarija je napravila dvije vlake pa treba usporiti. Za vikend je u planu piriti DH stazu Debeli RT (stari DH), nju bez problema sa AM biciklima se moze odvesti. Za dva dana voznje ima staza. Neke su i meni kojih ih znam napamet zanimljivo voziti i vise puta u jednom danu, ali ima i staza koje nisu frisko ociscene i usminkane, ali su zanimljive za proci. Koliko ce te stici u jednom danu ovisi i o vasoj formi. Mogu vam dati gps rutu pa si isplanirate. Mozete li mi se javiti na Skype ili gmail pa vam posaljem i dam jos detalja ako trebate. Santo Tesari stessari@gmail.com 098 588 090
![]() |
#32262 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mene živo zanima kako ćeš biti zadovoljan sa tim high rollerom II u nekim blatnim / mokrim uvjetima (kao prednja guma) vozio sam neko vrijeme high rollera na oba kotača i osobno mi je naprijed užasan. Držim fige da ćeš ti imati bolja iskustva sa dvicom ! (kad mi se uždere ona stražnja, ardent seli iza a naprijed ide minjonka, pa ću vidjeti tu kombinaciju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32263 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Pozdrav svima. Pošto vidim da je ovo jedan od retkih aktivnih foruma u vezi bicikli, zamolio bih vas da mi odgovorite na par pitanja, pošto sam ja laik što se tiče ove teme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32264 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
Nismo ti mi tu bas cestovnjaci, bolje odgovore ces dobiti ako pitas ovdje http://www.dropbike.com/forum/viewfo...35f6abbeeadf9f
![]() |
![]() |
#32265 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() |
#32266 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
kada: 10.45, cetvrtak gdje: kod dione na križanju gračani ul. i gračec ul. tko: broj1, marley, ja (zasad) kojim putem: leustek via. lonjšćina do kuda: lugarnica (+ hunjka > gorscica >> 56a / ako bude volje i vremena) btw. mic lijepo događanje, bus isao? ipak cu radije u subotu ganjati bajk po sljemenu, doli biti sudionik biciklistickog defilea po centru grada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32267 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Nađemo se kod klupica na spoju, potrudit ću se da ne kasnim... ![]() EDIT: sad se setio da mi sjutra dolazi majstor vadit pumpu iz bunara, pokušat ću da zorom to odradimo...
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 24.04.2013. u 09:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32268 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
bike je visoke srednje klase, a cijena ovisi o trenutnoj opremi gore...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 24.04.2013. u 09:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32270 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja cu u cet. nakon posla takodjer na 56a, ali Bidroveckim makadamom. Start 15:30-16h. Vrijeme je da isprobam chest mount ![]() Inace, ovi biseri iz Bajkmanije nisu preuzeli moju kocnicu 35 dana na carini, i naravno da su mi ju poslali nazad u HR (moram ju danas podignuti). ![]() I mislio sam si da ce se to dogoditi, bitno da sam ja dobio drugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32272 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Destro, ko kaze da nebumo ponovo svi isli u subotu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32273 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Za vikend je u planu Backcountry Snowboarding u Austriji, ali to ce ovisiti o vremenskim uvijetima - pa jos uvijek nije ziher da se ide. Ako se to izjalovi onda se ide na Sljeme. Leustekom gore, 44-orkom do Hunjke - 1M do Gorscice i onom stazom sto sam gledao iza kuhinje do makadama (znam tocno gdje izlazi), kratak uspon nazad makadamom do staze 24 i spust po njoj. Lijepa kombinacija. To je plan za iducu vikend voznju ma kad ona bila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32275 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ovaj vikend sigurno ne. Ako cu se moc provozat onda cu ic na Sljeme, al kako je krenulo tesko. Fax me sprjecava. U subotu cu valjda predavanja imat, tako da pojma jos nemam sto i kako. Na Grmu prije drugog vikenda sumnjam da cu moc. Jebajiga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32276 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32277 |
Registered User
|
@ Čuky: kontam da ti slažu anakondu ![]()
![]() |
#32280 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
![]() A i lose googlam cini se ![]() A kad cemo MI sutra na Grmu? ![]() Danas perem bic i podmazujem ga, sutra ga vozim ![]() Kad si planirao? Ak sredim bic dovoljno brzo, mozda potegnem do gore Zanemari ovo zadnje, necu danas ipak moc do Grme
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 24.04.2013. u 13:59. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|