|
![]() |
#3181 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
"hi there, your item has been returned to us as you have not claimed the item. regards xxxx." Koja je uopće daljna procedura? Zatrpavat ga sa "full refand" porukama ili ? Kako da ja "dokažem" da meni nije doša ni poštar ni pošiljka? Pa u interesu mi je bilo to predignit, ne bi naručiva i dava 100€ da mi ne triba jebate?! Ovo mi je prvi case otkad san na ebayu, a dugo san na njemu ![]() EDIT: If the seller hasn't resolved the problem within 8 days, we will take over for you. Just go to the Resolution Centre and click on "Escalate the case to Customer Support". Dakle čekam 8 dana, pa onda nek ebay riješava s njima? Ili? ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 13.02.2014. u 16:18. Razlog: dodao edit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3182 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Sto se tice eskalacije,ja sam nakon 2 tjedna ih kontaktirao i iako sam izgubio pare preko claima,dokazao sam da sam u pravu i vratili mi pare... Citiraj:
Daj tracking number... |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne stiže mi item s ebaya već 38-i dan. Ovo je prvi otkada koristim ebay i zanima me da li je 40 ili 45 dana rok kada mogu otvoriti case da mi vrate novac?! Nisam dosada još imao priiku tražiti refund pa da pitam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Tesko procitat stranicu nazad, ni jedno ni drugo, razumno vrijeme je 30 dana nakon predvidenog vremena dolaska, i onda otvaras kejs npr 25 dan od predvidenog dolaska, ako ti pise 12.2-21-2 pocinje se brojati od 21.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Ali zanimljivo da na svakom e-mailu od paypala koji stigne nakon kupovine piše ovo: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3187 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() RU416589081GB http://www.royalmail.com/track-trace...=RU416589081GB A ništa, napisat ću mu još jednom da hoću full refund i sačekat 8 dana, pa predat ebayu slučaj...
![]() |
![]() |
#3188 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 | |
Registered User
|
Aha, oko. Citiraj:
http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_even...&Submit=Submit Tu je očito poštar zakazao, ti nisi bio doma, nije ti ostavio obavjest da podigneš paket ili ju je odnijeo vjetar ili šta već, ali seller tu nije kriv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Šta da sad radim sa sellerom? I mogu li ovim idiotima u HR zagorčat život ikako, iman viška slobodnog vremena? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 |
Registered User
|
Traži eventualno da ti vrati dio novca, po meni full refund neće proći jer je on izgubio na slanju do ovdje i nazad. I ne možeš ništa ovima u pošti jer ne možeš ništa dokazati, a i nije da su oni ukrali paket, pokušali su ti ga uručiti ali te nije bilo, to piše, e sad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 |
Torrent freek
|
A ništa, pitat ću ga da mi ili vrati lovu ili pošalje ponovo, ako full refund neće proć, šta da drugo radin. Samo HR majmuni mogu opet napravit istu stvar. Doduše sve se to ne bi dogodilo da mi je lik odma dao tracking number...
![]() |
#3194 |
Registered User
|
Kakav zahtjev kad je paket vraćen selleru? Jednostavno nije uručen primatelju (iz ko zna kojeg razloga) i nema se tu više šta pronalazit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 | ||
Premium
|
Citiraj:
Narucio sam led trake u vrijednosti 250$+brzi shipping 50$...i isto tako nema,nema paketa...ja kontaktiram sellera,veli da je poslao...itd,i ja odem nakon 10 dana u postu na branimirovoj i pitam za paket na svoje ime,i slucajno mi kaze covjek koji je stajao u redu da provjerit u firmi Intime u buzinu.Ja ih nazove,oni mi kazu da nisu imali moje podatke tj. broj da mi jave da trebam platit carinu i pdv pa su vratili paket bas taj dan kad sam nazvao.Javio selleru i on poslao nazad meni i opet na Intime i onda su mi se javili i poslali kolko jos treb platit za carinu i pdv i onda su mi dostavili doma... Mozda ti je u istu firmu otisao paket... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Za item koji nije došao, a naručen sredinom prosinca otvorio sam case i dobio refund. Međutim, item je nestao iz Purchase History, a kad unutar casea kliknem na View purchased item izbaci mi ovu poruku, crvenim slovima: Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay. Itema nema ni u 2013. godini, ko da je nestao, a sad ne mogu ostaviti ni pozitivan feedback. ![]()
![]() |
#3197 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Što ako je narudžba točno 22 eura? ubiti 30 dolara je , ali po tečaju pretvaranja u kune mi ispadne skoro u kunu točno.. haha pretpostavljam da nebi trebali pdv stavit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Inače ja neman carinu, ni pdv...
![]() |
![]() |
#3201 |
Registered User
|
Nije u Zagrebu nego se do Zagreba prati na tom linku. Sam si stavio link gdje se vidi da je 04/02 dostavljen nazad u UK: http://www.royalmail.com/track-trace...=RU416589081GB A i sam si napisao da ti je seller rekao da mu je vraćen item. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3202 |
Torrent freek
|
Ma sve 5, previše dana je prošlo da je to u ZG još, svejedno ću vidit s poštom šta oni kažu, živo me zanima ![]()
![]() |
#3203 | |
Premium
|
Citiraj:
Ukratko,prodao sam item i stavio tr.number,malo je kasnila posiljka i buyer je otvorio dispute da nije dobio item,iako je paket u tranzitu,sto se vidi na tr.numberu,ebay je presudio u njegovu korist...nakon cca 2 tjedna(pratio sam svaki dan tracking) primjetio sam da je stigao mu item i da ga je preuzeo.Obratio se paypalu sa navedenim dispute-om(caseom) i dokazao da je primio item i vratili su mi pare...:kava: Ja sam to narucivao prije EU,pa sam zato platio carinu i pdv...:kava: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Znači po novome koliko sam shvatio case možemo otvorit najkasnije 30 dana od zadnjeg procijenjenog dana dolaska pošiljke??? Zadnje izmijenjeno od: Gondar. 16.02.2014. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#3206 |
Registered User
|
A što ako seller nije stavio Estimated Delivery? Čekam dva itema koji nemaju taj podatak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa da, samo doda novu adresu i stavi ju za dostavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
Guest
|
bok, želio bih kupiti ovo: http://www.ebay.com/itm/Beaglebone-B...item5afb75e630 ali mi treba većih dimenzija, dali je netko primjetio ovo ali većih dimenzija na ebay-u ili sl. stranicamna ? hvala |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|