|
![]() |
#3181 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3182 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop...roductID=10737 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Točno, rijetko se na kojem ruteru može samo odšarafit i zašarafit druga. Ja imam jedan takav koji sam dobio od optime. Edimax AR-7084gA, al sumnjam da njega još dijele. Mislim da na svim ostalim ruterima iz optimine ponude ne ide bez "uradi sam". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 | ||
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim konkretno npr, NBA se igra u 3:30 iza ponoci, ne da mi se cekat i jel sad ja to mogu snimit ili ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da. Kako, neznam jer nisam nikad ukljucivao snimanje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3187 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Prije tjedan dana stigao mi TP LINK TD-8961NB. Par dana kasnije frend dobio isti. Znači to sad dilaju. I čudo ima dvije antenice i mogu se skidati. Eto, u slučaju da nisi do sada uspio saznati koji ruter dilaju. Doduše, ni ja nisam ništa posebno pitao o ruteru tako da možda čak i imaju nešto drugo u ponudi. Ništa, prouči ovoga pa vidi da li ti odgovara, a možeš onda njih nazvati i vidjeti imaju li šta drugo. Nisam baš siguran, ali mislim da sam čitao da je netko spominjao neki Sagem ili tako nešto. Pojma... ..........EDIT.......... I ja ga još upoznajem pa sad ovo pročitah na stranicama proizvođača: Citiraj:
Nda...sad bi i na lapu i na desktopu trebalo imati wireless adaptere koji podržavaju 802.11n standard. Onda bi to, kao, bilo 15x brže i 5x jače. Moš mislit... Zadnje izmijenjeno od: Blixa. 07.03.2012. u 21:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() standard 802.11b i 802.11 g signal bacaju oko 35 m (u zatvorenom prostoru ) iako ta vrijednost varira kako svi znamo i do jako malih razdaljina. Standard 802.11 n bi trebao oko 70 m baciti signal u zatvorenim prostorima. Ako gledamo brzinu povezivanja između adsl uređaja i bežične kartice 802.11 b je do 11 Mbita, 802.11 g je do 54 Mbita a 802.11 n je do 150 Mbita |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Premium
|
hvala ljudi ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 |
Premium
|
hm... zanimljivo... danas kad sam pričao sa likom na telefonu rekao mi je idiotski odgovor "ne mogu vam točno reći koji ćete ruter dobiti, ali mogu vam reći koje možete dobiti" - i ja sam mu na to reko, to znam i ja, onaj zyxel sa unutarnjom antenom i tp-link sa dvije antenice i lik je samo kratko odgovorio "tako je", e-mail su zaprimili i ja sam sve šta se da napravio, za ostalo me boli kurac, ako mi pošalju onaj zyxel šaljem im ga nazad, no čisto sumnjam i vjerujem u njih da nisu samo još jedna prosječna cro firma, živi bili pa vidili
![]() |
#3193 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
Glup mi je taj njegov odgovor da ti ne može reći koji ćeš ruter dobiti pogotovo zato jer ti taj ruter kupuješ. Tj. u mom slučaju je tako. Ja sam na T-Com liniji, ali sam nedavno prešao na Optimu i u ugovoru sam imao opciju da kupim ruter i jednokratno ga platim 109kn (čini mi se) ili da ga plaćam "pomalo" dok god ne istekne valjda taj početni ugovor od 2 godine. Naravno, odlučio sam se za prvu varijantu (pogotovo zato jer kao novi korisnik imam popust na pretplatu prva 3 mjeseca tako da ću tom uštedom zapravo platiti ruter). Ako je i kod tebe isti slučaj vjerujem da imaš pravo na izbor rutera jer ne mogu ti nešto prodavati, a ne reći ti šta zapravo kupuješ. Bzvz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3194 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3195 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3197 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Koristim Optimu skoro 3 godine i radi non stop bez problema. ![]() optidsl 2/256 ![]() Upload je trenutno zauzet pa nije 100% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Baš imam problema sa optimom,naime zadnja 3 mj. mi stalno previše računaju,tj. ne obračunavaju O2 paket,nego paket koji sam imao prije 5god. 1024/256..Zvao sam ih jedno 50 puta,lijepo i pristojno objasnio ali više nema smisla..Kažu mi da je sve uredu i da će rješiti i da će doći normalan račun međutim evo danas opet došao 251kn a trebao doći 180kn..Imam O2 paket 500min 4mbit flat..Šta napravit,jel vrijedi pisat? Jel mogu raskinut ugovor?
![]() |
#3200 |
Premium
Datum registracije: Mar 2012
|
Neznam da li ima već napisano ali mi se neda čitati toliko stranica (već sam previše čitao o H1) pa da pitam: da li mogu imati fiksni telefon na t-com + internet od optime pošto je kod mene samo infrastuktura od t-coma? Kada bi ta kombinacija bila moguća koliko bih plaćao? Možda samo 75 kn za telefon t-comu + samo onoliko koliko dođe određeni paket za internet ili tu ima još kakvih troškova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3201 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Onda odeš na www.optima.hr , ili nazoveš korisničku službu, dakle nemoraš ništa plaćati t-comu, imaš optima O2+ pakete gdje imaš telefon i internet za 189,00kn. Ništa ne plaćaš osim toga optimi, te t-com otpada ![]()
![]() |
#3202 |
Premium
Datum registracije: Mar 2012
|
To je odlično ako je tako. Ističe mi ugovor za koji tjedan pa sam mislio preći kod nekog drugog operatera ali pošto je kod mene samo infrastruktura od t-coma mislio sam da bih i ovako i onako trebao plaćati pretplatu od 75 kn t-comu. Morat ću nazvati zsk od optime da to potvrdim. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
koji modem dobijete ovisi prvo koja je usluga ako ste na optistreamu onda cete dobit taj TPLink 8961nb sa wireless N (btw na ovakvim brzina je 300mbps, a ne 150 jer ima 2 antene, pa ide dvosmjerno) ili onaj crni Zyxel sa unutarnjom koji ma HALF n wireless tj 150 zbog jedne antene. ako ste na podrucju dostupnom Optimi preko njihove centrale onda dobijete Sagem ili TP-Link w8951nd ovisno kak vas potrefi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
danas dobio racun 60kn veci nego inace, a sat vremena manje razgovora. Paket je 02surf i primjetio sam na racunu da sam do sad pod opis usluge: Paket usluga bilo 68,70kn, a sad je doslo 100,76kn. Broj korištenja je u oba slucaja 4 i to je iznos bez popusta. Jel bi mi mogao tko od vas objasniti o cemu je rijec? nazivam szk i zauzeto skroz ![]() edit: rijeseno, vele da je ocito krivo naplaceno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 13.03.2012. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
oi. Evo mislio sam se prebacit na optimu s T/coma pa sam se malo informirao i cini mi se bolje opcija. Nadam se da se slazete =) Al htio bih znati ako ima mozda kakvu informaciju netko ako ce biti neke nova akcija na optimi jer vidim neku anketu na stanicama njhovima pa da se ne prebacujem sada ako ce za npr mjesec dana biti neki "poklon" za nove korisnike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 | |
Registered User
|
Citiraj:
Dobiješ Bežični telefon PANASONIC DEC KX-TG 1611 za 1 kn naravno uz potpisivanje ugovora na 24 mj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Btw, taj telefon je u slobodnoj prodaji oko 165kn. Nemoras od Optime ocekivati neke "poklone".
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam svojima doma popunio papire oko Nove godine, poslali su ih pocetkom sjecnja i jos nisu presli na Optimu tako da ne znam koliko je akcija relevantna. Ispada da bi se trebao javiti 3 miseca prije nego objave akciju da bi uspio dobiti pogodnosti iste.
![]() |
#3210 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|