Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.08.2013., 14:44   #3181
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
neželim izazvati svađu ali ne mogu ovo prešutjeti,...
nakon što su mi lol igrači popili mozak i većinu živaca, ( iz tog razloga sam i dobio ban pošto ne vidim smisla igrati sa ljudima koji samo vrijeđaju,hrane i ponašaju se kao razmaženi klinci od 13 godina kada za Božić ne dobiju što su htjeli) odlučio sam odigrati dotu2,isto kao i lol nisma igrao nikad prije i nisam nimalo dobar bio,..prva i osnova stvar nitko me nije niti pokušao uvrijediti,dapače jedan od heroja me je stano pratio i vodio kroz igru step by step,sve mi objasnio,kako što zašto,igrači drugi su nevjerovatan support,što god pitam odgovore mi sa kulturnim i normalnim odgovorima,nema ks,nema report,nema noobova,u 2 dana nisam doživio da je netko nekoga uvrijedio,čak sam i doživio da se jedan od igrača spojio na nekakav teamspeak i od početka igre do kraja me vodio i objašnjavao mi o herojima i svemu,.....i sada dolazimo do dana kada su mi ban maknuli u lol...
čim sam ušao u igru počela je ogromna svađa oko mid top i bot kao i obično,naravno kada smo ušli u igru 5 minuta nakon igre 2 heroja su se disconnect-ala zato sto se nisu mogla dogovoriti tko je koji lane ,a ostala 2 heroja jedino što su si pisali je ks,noob,repot,noob,fuck you i ostala vrijeđanja,prijetnje i slično.Taktika koju sam doživio sa igračima dote i kultura je nešto o čemu LOL može samo sanjati,....dakle ono što želim reći je uninstall lol i nikad više u životu neću si ga staviti,smeće nad smećem,od ljudi,od taktikta,od heroja,grafike,itema,..svega....jednostavno lol je hrpa ufuranih klinaca od 13 godina i moš ga *hebati....

i ajde sada popljujte i mene,izvrjeđajte me ipak je ovo lol topic kao što sam napisao neželim se svađati i pišem moje iskustvo u lol i dota,...i to je nebo i zemlja ljudi :S
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2013., 14:54   #3182
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Iskreno, Dota2 je imala ok community sve dok se pozivnice nisu masovno raširile na sve strane. Od onda, isto/slično sranje kao i LoL. Znači, mute i to je to. Stvar riješena.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.08.2013., 15:27   #3183
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Slažem se.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2013., 15:30   #3184
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
nakon što su mi lol igrači popili mozak i većinu živaca, ( iz tog razloga sam i dobio ban pošto ne vidim smisla igrati sa ljudima koji samo vrijeđaju,hrane i ponašaju se kao razmaženi klinci od 13 godina kada za Božić ne dobiju što su htjeli) odlučio sam odigrati dotu2,isto kao i lol nisma igrao nikad prije i nisam nimalo dobar bio,..prva i osnova stvar nitko me nije niti pokušao uvrijediti,dapače jedan od heroja me je stano pratio i vodio kroz igru step by step,sve mi objasnio,kako što zašto,igrači drugi su nevjerovatan support,što god pitam odgovore mi sa kulturnim i normalnim odgovorima,nema ks,nema report,nema noobova,u 2 dana nisam doživio da je netko nekoga uvrijedio,čak sam i doživio da se jedan od igrača spojio na nekakav teamspeak i od početka igre do kraja me vodio i objašnjavao mi o herojima i svemu,.....i sada dolazimo do dana kada su mi ban maknuli u lol...
čim sam ušao u igru počela je ogromna svađa oko mid top i bot kao i obično,naravno kada smo ušli u igru 5 minuta nakon igre 2 heroja su se disconnect-ala zato sto se nisu mogla dogovoriti tko je koji lane ,a ostala 2 heroja jedino što su si pisali je ks,noob,repot,noob,fuck you i ostala vrijeđanja,prijetnje i slično.Taktika koju sam doživio sa igračima dote i kultura je nešto o čemu LOL može samo sanjati,....dakle ono što želim reći je uninstall lol i nikad više u životu neću si ga staviti,smeće nad smećem,od ljudi,od taktikta,od heroja,grafike,itema,..svega....jednostavno lol je hrpa ufuranih klinaca od 13 godina i moš ga *hebati....

i ajde sada popljujte i mene,izvrjeđajte me ipak je ovo lol topic kao što sam napisao neželim se svađati i pišem moje iskustvo u lol i dota,...i to je nebo i zemlja ljudi :S
ti fakat kompliciraš stvari, ali fakat...

ti znaš da imaš opciju MUTE unutar igre

ja dok igram sa frendom koji je lvl 15 dok netko počne uopće srati po chatu napišem samo "goodbye" i mute

nema tu neke velike filozofije, leavanjem / idleanjem samo uništavaš game ostatku ekipe, ovo je puno praktičnije

uz to fakat previše brineš o svemu tome, koga boli qrac šta oni pišu

tak dugo dok ne feedaju baš namjerno (postoji razlika između namjernog feedanja, i slučaja kad je netko jednostavno bolji od tebe i nadigra te) uopće ih ne doživljavaj

ne bih ništa rek'o da je govor o rankedu pa da gubiš LP i spuštaš se niz divizije zbog idiota, ali na normalu ? svako trošenje živaca na to je bezveze

ili sad da brineš o win/lose ratio

koga boli briga imaš li ti razliku od +150 ili -150

meni je trenutno nekih +25, a jednom frendu +90

i sad on meni to baca pod nos, a ja mu kažem da me to ne frka ni 5% dok god sam ja Silver I, a on Bronze III

tak da fakat, just relax

upali si neku mjuzicu, mozak na pašu i igraj

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2013., 16:25   #3185
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

U svemu se slažem osim u tome da te boli briga za win/lost ratio.

Ja sam npr. gold V a u normalu igram s bronze I, silver V, silver IV.. tako da..
Staro 20.08.2013., 16:30   #3186
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:

Neću te popljuvati, ali u LoLu imao sam masu igrača koji su mi objašnjavali svaki lane, čak i danas mi je čovjek objašnjavao razliku 5man ranked i SoloQ, i to od čovjeka koji igra non stop s diamond ekipom i koji mi pomaže jer sam ja praktički SoloQ igrač, i u zadnje vrijeme radim na svojoj timskoj igri.

Rijetko više viđam rejđera, naravno ima ih, ali ima ih i Dota/HoN/Dota 2...

ali čim netko dobije ban, obično je za mene to loš igrač jer ili rejđa ili je toxic prema ostalima, jer ćeš rijetko dobiti ban a da nisi zaslužan. Naravno, desi se tu i tamo zbog premade, ali ja dosta često igram s premade i ne dobivam reportove od njih...

Ono, ako ćemo o Dota2, onda te molim da se prebaciš na tu temu, ne zato što SAM LOL FRIK OMG REPORT ME, nego zato jer je ovo tema o LoLu, a za ostale igre ima tema ....jer bih inače ja ovdje krenuo spammati za UT 99 CTF INSTAGIB glupostima što me drži ovih dana
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2013., 16:50   #3187
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
U svemu se slažem osim u tome da te boli briga za win/lost ratio.

Ja sam npr. gold V a u normalu igram s bronze I, silver V, silver IV.. tako da..
makar sad imam ja isto npr. pozitivan win lose ratio

iskreno, da je i -150 ne bi me moglo biti manje briga

normal i ovak igram samo dok se zajebavam, pijan sam (to mi je prije bilo zabavno pijan igrat LoL ) ili isprobavam novog champa kojeg sam kupil'

tak da, bmk koji je win lose ratio

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2013., 17:03   #3188
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ma jasno, samo velim
Staro 20.08.2013., 19:22   #3189
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Iznenadio bi se kako u lane fazi koriste taj skok u lane fazi da krenu na tebe

Ja se ne sjećam kad mi je neki Fizz to napravio, obično me poke-aju sa q i w i onda esc sa e, kasnije me dovrši sa ultiem. Tako i ja radim kad s njim igram.

Protiv Fizz-a jedino znam sa Morde-om igrat i nikad nisam s njim izgubio lane protiv Fizz-a. Problem je što Morde nije više ono što je bio jer je došla era kad moraš imat neki stun slow da bi funkcionirao.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2013., 19:26   #3190
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ja se ne sjećam kad mi je neki Fizz to napravio, obično me poke-aju sa q i w i onda esc sa e, kasnije me dovrši sa ultiem. Tako i ja radim kad s njim igram.

Protiv Fizz-a jedino znam sa Morde-om igrat i nikad nisam s njim izgubio lane protiv Fizz-a. Problem je što Morde nije više ono što je bio jer je došla era kad moraš imat neki stun slow da bi funkcionirao.
Pa ja to vidim skoro u svakom gejmu protiv fizza, od silver pa do diamond levela...ili samo ja igram dovoljno agresivno da i on ide na mene, ali barem će jednom prije 6og levela probati skočiti prema tebi, a onda je vrijeme da bude "OMG THIS JUNGLER BABYSITS MID, YOU NOOB"
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.08.2013., 19:29   #3191
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Hah zašto ja na takve ne naletim
Staro 20.08.2013., 19:31   #3192
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Hah zašto ja na takve ne naletim
Meni se smrači čim vidim Fizz-a na midu...

anyway, igra netko zyra support?
frend koji maina support kaže da je učim odmah jer da je prebrutalno OP
Staro 20.08.2013., 20:34   #3193
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ja nisam igrao, ali gledao, i čitao o njoj. Jednostavno je op. Nema pull ni heal ali dmg i stun brutala, a i plus ima free wardove s spellovima.

Evo, odigrao svoj 6. meč s fizzom, sve pobjede. 15:2 score Igrali protiv diamond gragasa (junglera) i gold V janne (mid) i na lvl 5 me napali na midu, jedva sam pobjegao, ja ignite na gragasa, skok ispod turreta s 10% hp, oni zamnom, dobijem lvl 6, upalim ultu i double kill ispod turreta

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.08.2013. u 21:50.
Staro 20.08.2013., 22:34   #3194
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

E ta dva killa su bila jednostavno awesome, baš sam u tom trenutku pogledao na mid.

Inače, i meni se smrači kad vidim Fizz-a na midu, to je kao da sam već izgubio.
Staro 20.08.2013., 22:55   #3195
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Kak bi mi ovdje u zagorju rekli, potrli smo ih
Staro 20.08.2013., 23:31   #3196
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
mali snip
Ne želim te vrijeđati, ali ako si popio ban od leaver bustera onda ga 100% i zaslužuješ, jer to znači da si izašao tijekom igre nekakvih 20% svih svojih mečeva, što te zapravo trpa u istu kategoriju toksičnih igrača koji te toliko živciraju. Tako da naiskrenije vjerujem da i ti voliš barem lagani flame.

Ja sam dobio i warning i 3 dana ban zbog ponašanja i oba puta sam debelo to zaslužio, treba biti iskren. Ponekad Riot Support i Tribunal zaseru stvar i "nevini" ljudi bivaju kažnjeni, ali to je jako mali broj s obzirom na broj caseova koje obrađuju.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2013., 11:54   #3197
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ne želim te vrijeđati, ali ako si popio ban od leaver bustera onda ga 100% i zaslužuješ, jer to znači da si izašao tijekom igre nekakvih 20% svih svojih mečeva, što te zapravo trpa u istu kategoriju toksičnih igrača koji te toliko živciraju. Tako da naiskrenije vjerujem da i ti voliš barem lagani flame.

Ja sam dobio i warning i 3 dana ban zbog ponašanja i oba puta sam debelo to zaslužio, treba biti iskren. Ponekad Riot Support i Tribunal zaseru stvar i "nevini" ljudi bivaju kažnjeni, ali to je jako mali broj s obzirom na broj caseova koje obrađuju.
pa kažem ti da jesam u pravu si ali što mogu kada mi pukne film kada vidim što ljudi počnu raditi jedino što mi preostaje je izaći iz igre da nebacim laptop kroz prozor
jučer sam se opet vratio sa master yi i napravio penta kill xD tj čim je igra počela /mute all i piči...milion puta bolje
Staro 21.08.2013., 12:13   #3198
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
pa kažem ti da jesam u pravu si ali što mogu kada mi pukne film kada vidim što ljudi počnu raditi jedino što mi preostaje je izaći iz igre da nebacim laptop kroz prozor
jučer sam se opet vratio sa master yi i napravio penta kill
Case closed, zašto se živcirati? Znaš kako sam ja pizdzio kada sam trebao ući u Gold, ali čisto sam se morao smirivati jer sam gubio zbog toga. Sada totalni chill, boli me briga, win or loose? gg wp

Naravno budu tenzije tu, i dernjave na skype/ts, ali nakraju svi znamo da je to game pa nema rejđanja..a i imamo pravilo uvijek ako netko leava jednom, ako se desi drugi put dobiva delete od svih nas.

Savjetujem ti da odigraš s Gulsom, i njegovim..ja nisam dugo vremena, ali sada od 10og budem opet..to je takva milina, čak i kada gubimo bude zajebancija..jednom smo na ESL igrali protiv tima kojeg nismo nikako mogli dobiti, pa smo napravili troll pickove i zajebavali se...a o flashevima na 1 lv preko zida ne želim niti govoriti
Staro 21.08.2013., 12:20   #3199
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

nidalee i master yi su mi za sada 2 najbolja heroja,nidalee kao support i yi kao assassin, bilo koji drugi heroji koje koristim igram kao obični noob xD ali upravu si /mute all i igraj,....
Staro 21.08.2013., 12:34   #3200
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Imam ja jedan account koji moram izlevelat do 30 pa ako hoćeš javi se. Naučit ću te tajnama debelih živaca.

btw shadow više ništa ne igraš s nama...

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 21.08.2013., 12:57   #3201
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
btw shadow više ništa ne igraš s nama...
Forsao sam SoloQ masovno, tek u zadnje vrijeme sam počeo opet igrati s ekipom jer sam bio totalno zabrijao na to, tako da ako me vidiš online give me invite...čekam 10ti mjesec, tada ću početi igrati često

baš sam jučer imao raspravu kako kada igram premade 5 dosta puta sam ja razlog faila jer idem soloq mehaniku, a ne premade mehanika

tako da što se mene tiče samo baci invajt kada sam online, sada sam up for any game
Staro 21.08.2013., 13:02   #3202
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

A dobro, iskreno, i ja sam soloQ ponajviše, ovi dečki su se rastrčali okolo, jedino Čala (adc) je redovit sa mnom, dosta smo počeli drapati Dotu2 i već smo se solidno navukli.

Bacit ću ti invite, np. Btw shvatio sam zašto dobivam malo bodova. Zato što imam prevelik mmr u odnosu na protivnike Jučer sam igrao protiv isključivo platinum/gold ekipe i dobio sam 15 bodova za win. Party mode on.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 21.08.2013., 20:22   #3203
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Evo opet s fizzom game.

Ja imam 4:1 score, darius protivnički na topu 8:0.. I onda preokret, završim 15:4 i carry-am game.

Počeo sam igrati Teemo-a top (AP) i mogu reći da uz pametnu taktiku to je životinja.

Znači poke s aa i Q i lagano push uz mnoooogo gljiva i wardove.

Jedino ako nemaš tanka onda je jebada

Moram ga početi igrati AD kao The Rain Man

EDIT:

Super će biti adc. Dobar mobility, može pogledati u bushove, dobar ulty i dobar speed.

Sviđa mi se.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.08.2013. u 21:22.
Staro 21.08.2013., 22:42   #3204
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Igrao sam ga i meni je jaaako čudan za igrat (ADC i Top lane su mi main, tako da nemam s time inače problema). Nekako se osjećam kao da sam previše lockan kod pozicioniranja (ne znam kako da se izrazim). No, možda sam takav dojam dobio zbog velikog pinga na PBE verziji

Ali kupujem ga čim izađe. Skupio sam već odavno 7800 IP-a za njega i nakon toga sam još skupio dovoljno IP-a za 4 championa (Zac, Kassadin, Twisted Fate i Udyr), a da nisam ispod 7800 nikad pao (već sada sam opet na 9000 IP-a)
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2013., 23:05   #3205
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Daš mi nick svoj s westa?
Staro 22.08.2013., 07:59   #3206
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Meni se čini da taj Lucian neće biti ništa posebno ni revolucionarno. Ulta se lako dodga u lane fazi, stun ga rješava, nema apolutno nikakve steroide i kao takav neće biti viable (dobro i ja malo pretjerujem, bit će on ok, ali ne sad must ban pick)

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 22.08.2013., 08:23   #3207
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Vidjeti ćemo..samo ne kužim onaj njegov E (dash)..da li se resetira na svakom killu, ili samo ako je ulta upaljena..
Staro 22.08.2013., 08:29   #3208
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Ja sam ga igrao na PBE i mogu ti reći kad dođeš na lvl18, dash ne košta ništa mane uz smiješan CD. Tu već Lucian postaje ozbiljno zajeban. A cooldown, mislim da je na svakom killu.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 22.08.2013., 10:40   #3209
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Znači DASH dobiva reset čak i ako ga ubijem s AA a sec prije koristio Dash?

yeah, gg, kupujem ga ako je tako samo zbog ovog...otvara nove mogućnosti onda
Staro 22.08.2013., 10:46   #3210
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Tako je, dash dobiva reset, ali samo ako protivnika ubiješ s ultom. Late game bi mogao biti odličan champ. Ali onaj gejm što sam ga isprobao na pbe nije me se baš dojmio. Jedna Vayne je za njega svemir.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz