|
![]() |
#3182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda se varam, ali koliko se sjećam sa teme za WP8 aplikacije, WP8 je najproblematičniji OS za taj program tako da bi bilo bolje da gleda neki Android ili iOS mobitel.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Treba mi preporuka mobitela. Telefon mi služi samo za komunikaciju, al nekad ni to nije malo. Na dotičnom mora raditi Viber, Whatsupp, Gtalk, gmail, sms i poziv. Sve drugo je luksuz. Sad imam neki BB, i bez blackberry usluge, mobitel je obicna nokia 3210. To bi trebalo raditi na t-mobile karticu, i koštati me što manje krznaša. Pucajte... |
![]() |
![]() |
#3184 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ak ne u dućanu, onda u oglasniku ih imap dosta. Citiraj:
I rabljeno može, ili samo novo? |
|
![]() |
![]() |
#3185 |
only fool, not a horse
|
Cilj je minimizirati trošak. Rabljenog se ne bojim, ali teško je naći baš "taj i taj" uređaj. Ipak bih se ograničio na našu tržnicu jer se mobiteli masovno kradu i preprodaju, a nemam volje lovit nekog za 500kn... Možda bi se netko zamijenio za bb 9780? Uglavnom poanta mi je da radi kad mi treba, ništa drugo. edit: npr. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=254290 Da li ovo može sve navedeno? Imao sam neki samsung (android), i taj nije mogao biti spojen na net i čekat pozive istovremeno. Bitno mi je dakle, ako mi netko pošalje poruku na whatsupp ili gtalk, da mob zazvoni, ne da ja moram ići palit "net". Zadnje izmijenjeno od: rodney. 09.12.2013. u 13:56. |
![]() |
![]() |
#3186 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#3189 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nisam u toku više baš pa molim za prijedlog. Znači mobitel mora biti novi, android, 2 kamere radi Skype komunikacije, dobavljiv u RH. Nešto u klasi Lenova A820 koji je kod nas nekih 1600kn. Neće ga koristiti napredan korisnik, ali svejedno da za otplilike tu lovu bude best buy, i da nije svako malo na servisu |
![]() |
![]() |
#3190 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
ili http://www.tele2.hr/privatni-korisni...5/?typid=1#img To su 2 bestbuy moba atm na bonove, dobavljivi u rh, android, giga rama, dual core proc, odgovarajuće cijene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Jedino mislim da bude problem vip broj, pa bude trebao neki unlock mob |
|
![]() |
![]() |
#3192 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
#3193 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim...eywords=moto+g = 146,58 funti cca 1360 kn, dostavljeno za tjedan dana |
![]() |
![]() |
#3194 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
mob je odličan, samo eto to mu je nedostatak ![]()
![]() |
#3195 |
Premium
|
Hej ekipa, trebam jos jednu preporuku za mob posto imam jednu "trojbu" ![]() Ovi su u izboru: Nokia Lumia 920 HTC One Mini LTE Huawei Ascend P6 Nije mi vazan OS (ok mi je i Adroid i Win) vec mi je vazno samo da uredaj ima dovoljno interne memorije za aplikacije (ne kao u slucaju Arc-a S s kojim se trenutno pati bolja polovica) dok mi je memorija koja se koristi za skladistenje fotografija i sl. malo manje vazna. Isto tako mi je vazno da uredaj izdura jedan dan koristenja (navikao sam se kao i svi navecer stavljati mob na punjac) te da ima ok display. Zahvaljujem unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
#3196 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
S tim zahtjevima samo odluči koji ti je lijepši i koji te dođe manje love. Svi zadovoljavaju tvoje kriterije. Osbno imam tog ascenda i jako sam zadovoljan, baterija mi dva dana traje prvi put otkad imam smartphonove,
#3197 |
Premium
|
Ma svi kostaju doslovno isto pa me zato zanima koji bi bio najbolji od ta tri, a ni po specifikacijama nisu po svemu isti, a kako ja ne pratim razvoj smartphone-a, rekoh bolje da tu pitam koji bi bio najbolji od ova tri navedena. |
![]() |
![]() |
#3198 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ako ti smeta robusnost i bitniji ti je Android, mnoštvo njegovih aplikacija [recimo ebanking kojeg zasad još nema na WP8] i mogućnosti podešavanja te "dizajn" - P6 je jedan od najtanjih (ako ne i najtanji) mobitel danas, a HTC One je imao jednu od najboljih završnih obrada, Mini je valjda išao njegovim stopama Osobno mislim da je HTC One Mini najlošiji od ta 3.
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 13.12.2013. u 20:15. |
|
![]() |
![]() |
#3199 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da li tko od kolega ima Optimus G PRO uređaj? Prilično mi zanimljivo izgleda, čak bih ga i kupio no volio bih iskustva iz prve ruke. Koliko vam baterija drži? ima li kakvih mana ili nedostataka? Na što paziti? Veličina mi je taman, fullHD, još neki feature-i koji mi se jako sviđaju, pa bih ga kupio (zamjenio Lumiu 920 ![]() Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
#3202 |
Premium
|
Onda mi ostaje znaci samo izabrati da uzmem Nokiu Lumiu 920 ili Huawei Ascend P6. Nekako sam skeptican oko Huawei-a, vjerojatno neke predrasude, ali uredaj mi izgleda ok, ali nisam u mogucnosti vidjeti ga u zivo posto nigdje oko mene u niti jednom centru nemaju ni 920 ni P6 pa ne mogu u zivo vidjeti zavrsnu obradu i uhvatiti ih u ruke (tako je kada si u provinciji). Je li P6 kompletno (osim displaya, OFC) od aluminija, je li mu zavrsna obrada ok? Isto to me zanima za Nokiu. Kazem, da ih mogu sam vidjeti, odmah bi otisao do prvog t-com/VIP/Tele2/you name it centra, ali nemaju ih bas nigdje kod mene u gradu pa ih ne mogu nigdje vidjeti te kupujem sada po prvi puta doslovno na slijepo i po preporuci. Radi tih razloga mi je ovaj puta potrebna pomoc pa se izvinjavam ako malo gnjavim oko ovoga. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@win32 uh tezak izbor xD Osobno bih uzeo P6 jer je predobar mob, imas od kolege u temi dole review i snimak na youtube-u kako se mob ponasa u radu. Quad core, 2GB RAM-a, 4.7 incha, dobra 8mp kamera, siguran upgrade na 4.4 Kit Kat, odlicna kvaliteta izrade, sto jos covjek moze pozeljet? ![]() P.S. sa L920 se nisam imao priliku igrat! |
![]() |
![]() |
#3204 |
Premium
|
Imam p6 i reporučam ga svakome. Snimio sam video u temi o p6 gdje se vidi da od 8 minuta muktitaskinga i mjenjanja aplikacija nije kašljucnuo. Iako, i ta lumia mi je osobno privlačan mobitel. Treba uzeti u obzir da je lumia dosta teža, ako ti znači nešto.
#3205 |
Premium
Datum registracije: Mar 2012
|
bok društvo! trebam preporuku za mobitel.... sto kazeta na alcatel one touch idol mini dual sim sa cijenom od 1350.00 kn na rate??? dakle, full novi iz trgovine. jel to prihvatljivo, ili za tu cijenu nađem kakav bolji? može preporuka moba do 1500.00 kn na rate naime, žena si je kupila taj alcatel, i moram priznat da je odličan i brz, ali želim vašu preporuku.... hvala! Zadnje izmijenjeno od: cuko. 15.12.2013. u 23:47. |
![]() |
![]() |
#3206 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako te zanima konkretan primjer samo pitaj, da ne pišem romane..zbilja, P6 i 920 nemaju ni jedu stvar koja na LGu nije bolja... Neki bi rekli da je LG drugoklasan, ali taj model konkretno je zbilja napravljen kaj se mene tiče vrhunski, i S3 se može sakrit. |
|
![]() |
![]() |
#3207 |
Premium
|
Optimus G je odličan mob, dok sam imao optimus 4X sam slinio za njim, ali kod mene je ipak prevladao Huawei. Istina, da sam imao po istoj cijeni na ponudu Optimus G dugo bi razmišljao. Poanta je, uzmi onog koji ti najbolje leži u ruci i koji ti se najviše sviđa. Sve su to odlični uređaji.
#3208 |
Why so serious
|
Naravno, daleko od toga da je P6 loš ili da mu fali nekaj ( a fali mu LTE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
Why so serious
|
Hmmm, naravno da mogu ali tek kad se vidiomo na kavi, jer mi nije sused. Ali budem ti to riješil ak ti nije baš hitno. Al OG ti ima odličnu kameru isto kao i 920 tu su nijanse... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|