|
![]() |
#3181 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Može neka dobra snimka cijelog meča.. Thx EDIT: (Odgledao.. Fino ga je riješio..) ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 15.05.2016. u 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3182 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Bravo Stipe! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Link na full fight http://fullmmavideos.com/fabricio-we...l-fight-video/ Krasna borba, s prvim ga naceo, s drugim ga zavrsio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Premium
|
baš mi je bilo jako drago - pokazao je da se može uspjeti uz trening iako nisi iz nekog elitnog kapma |
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Drago mi je za miocica. Tipicni boksacki udarac u vilicu i padas ko pokosen.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3191 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Po meni su 2 i 3 runda definitivno fedorove, maldonadov je problem sto nije rijesio fedora u 1 rundi kada ga je vec naceo. Cini mi se da fedor oce sto prije zavrsit borbu u prvoj rundi pa se zaleti i i naleti na saku. Uvijek me fasciniralo kada se fedor razbaca rukama, prave bombe baca. Ruku na srce covjek ima 39godina, to je puno za mma. Ali hunt ili lesnar bi bio fer protivnik za njega. Cak je bacio i par letecih koljena i haj kik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Vidi se da je fedor van konde. Da je u kondi drukcija bi prica bila. Mec je za njega bila.borba za prezivljavanje. Ne znam.cemu maldonado nije napadao. Da se nije kladio protiv sebe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 |
Premium
|
mislim da je za Fedora slijedeca borba u UFC protiv nekog topovskog mesa a onda borba za titulu, njega jako dobro mogu prodati u UFC-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3200 |
Premium
|
![]() |
#3201 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2016
|
Ima li ko kvalitetan stream? Favoriti: Lesnar, Nunes, Zingano, Cormier, Cain & Edgar. EDIT Reddit. ![]() Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Viral CSS Tamer. 10.07.2016. u 04:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 |
Registered User
|
Prelosa predstava od Cat. Ocekiva sam da ce izmest Pennu nakon silne pauze. Da vidimo sta planina moze ![]() EDIT Jebeno je Nunes odradila. Drago mi je zato sta je ova ugusila Holly ![]() Jebes graplere.
Zadnje izmijenjeno od: Viral CSS Tamer. 10.07.2016. u 07:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
Premium
|
Holly je stara baba. Ali ajmo malo o DC-u. WTF, ovako je on mislio parirati Bonesu? Ma daj molim te, pa lik je jebena vreća sala na nogama, pa jedan (da se razumijemo odličan) prelagan, jedva iz friške operacije, stari konj da mu ovako parira na 2 dana najave!?!?!?!?!? Ma joj, i svatko ko kaže da se pripremao za Bonesa (kao što i on sam kaže) u njegovu obranu je tulac isti kao i DC. Šampion nema kaj biti jednostran i onda da mu je to izlika. Dobio je borbu zbog glupog UFC pravila da tko ima više obaranja je bolji!!! Pa ništan ije napravio na podu, ništa! I to protiv nekoga tko nije 2mj. uopće trenirao!¨ HALO!!!!!!!! Jako me razveselio early prelim, pa čak i Gastelum, a main card je osim Caina (koji je i dalje zvjer) i Brocka, za kojeg mi je samo drago (nije baš nešto pokazao ali ok), ovo ostalo je bilo, tak tak. Dobro, ali ni približno kako bi bilo sa Jonesom i recimo McGregorom. Jedva čekam UFC 202.
![]() |
#3208 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Zao mi hunta i silve, malo dosadno gledati ono valjanje po podu, mada da je lesnar i dc nisu flrsirali parter ova dvojica bi ih riješili. Malo dosadne borbe iako ocekivanja velika. Sent from my A0001 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 | |
Registered User
|
Stavit cu te na ignore. Citiraj:
DC isto.
![]() |
![]() |
#3210 |