|
![]() |
#32011 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ajmo ga ne strašiti sad, čuki, jučer kad smo pričali ja dobio dojam da nije ništa posebno, malo se poljubio sa zemljicom i ajmo dalje. Al ajde u tebe je srce junačko, neće tebe malo glavobolje zeznut ![]()
![]() |
#32012 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nemoj samo dobiti kaznu za pad s bicikla ko onaj lik kojeg su bili puni portali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32014 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Ekipa, nije biciklistička tema, al mora bi prespavat sa sride na četvrtak u Zagrebu, a svi moji se il vraćaju u Split, ili su im puni stanovi panjeva koji idu na Beyonce, tako ako ko ima mista i na podu, a nije baš daleko od Mimare, da se uvalim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32015 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve je ok. Kaze doktor da glava, vrat i rame nemaju prijeloma ili napuknuca. Pit ibuprofene i odmarat. Imao sam osjecaj da me Lupino fotka koliko su me slikali na rentgenu ![]() Vise na Grmu bez body armora neidem ![]() A ovo za kaznu, pa oci bi mu izvadio da mi kaze idem ti murju zvat :/ I da, bio je potres mozga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32016 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Blagi potres mozga, čim se nisi sjećao, to je to, al eto, još par dana ćeš biti šumast i onda ćeš htjet još skakat ![]()
![]() |
![]() |
#32017 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ono je bilo tragikomično ![]() ![]() ali, ajde.. sve je ok prošlo ![]() mah, kažu potres mozga i kad padneš sa kreveta. više manje sve klasificiraju pod to, jedino si ti svjestan koliko je zabolilo ![]() bitno je da ne ostanu posljedice, a to što sada boli pregrmiš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32018 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kako mi pasu ovi dulji dani ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32020 |
|
Ajde, iako volim snijeg vec mi ga je lagano bilo dosta. Jos samo da sredim skolu, dodjem k sebi usput i vozi misko po finoj, suhoj zemlji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32022 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Znaci od jučer do danas se otopio.. sunce mu njegovo.. jučer frend i ja odvozili Leustek, al bilo ga je još dosta tamo poslije stepenica prema vrhu..
![]() |
#32023 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Sutra netko zA Sljeme?idemo od tunela lojstekom,oko 4?
![]() |
#32024 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Sutra idemo Adaksinjo i ja zasad, u tako neko vrijeme, radim do 3 pa dok dođem doma po stvari i do gore to će vjerojatno bit tek oko pol 5. Radi uštede vremena možemo se na mihaljevcu nać pa spičit gore preko Lonjščine.
![]() |
#32026 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile pridružit ću Vam se, ja sam se vratio sad sa Grme i idem opet, došao sam doma jest ![]() Javi tu il na Viber točno vrijeme nalaska. Edit: jedna uživo sa Grme koja je savršena za drobit do kraja, gripa ima na tone ![]() upload foto
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 16.04.2013. u 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32028 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
I mi cemo najvjerovatnije tek oko pola 5 kod tunela biti,mozemo i pricekat ako ce netko kasnije doci,u svakom slucaju,ovo je prva voznja nakon 6 mjeseci tako da i tko dodje kasnije stigne nas do izlaza iz tunela
![]() |
#32030 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() A što se tiče Mimare, mislim nije predaleko ali ima: http://go.hak.hr/399718650 @ čuki: jes ti njima rek'o da imaš bosansku ![]()
![]() |
![]() |
#32031 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Djizus Irvine, pa gdje ti to zivis, na mjesecu? ![]()
![]() |
#32032 |
Registered User
|
![]() |
#32035 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Eh Irvine, da si se ranije javio, mogli smo se Murina i ja preselit kod tebe :P Snašao se u međuvremenu, hebe me jedino što ne znam dokad će trajat ovo predstavljanje, al nadam se da ću se moć u normalnu uru povući :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32036 |
Registered User
|
Izvini jarane, nisam imo neta, bio sam u Svetoj Zemlji...evo me nazad ![]() dali vučeš i biciklu? u čet izlazim iz noćne pa da se malko bacamo po Sljemenu? slobodan sam čet+petak
![]() |
#32038 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32040 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Uz neki konzum kupon akcija ![]() Da li je ovo ok kupnja za 2000kn? http://www.xplorerlife.hr/proizvod/4...kli-mantra-490 Kao neka akcija na kolektivi pa je u pola cijene iako to nije bas realna cijena, al za 2000-2500kn, što se uopće može kupiti? tnx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|