|
![]() |
#31921 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31922 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Uzeo sam jucer neku dh zracnicu za 60kn za 2.10 do 3.00 gume, neka brutalno debela. moja vanjska je kenda k-rad 2.30 Probat cu pa javim, jedino moram nac alat za vadenje igle iz auto ventila. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31924 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Rastaviti mozes pincetom koju mozes zavuci u ventil. Uz to sam ja razj*%9& haro dh zracnicu prije nego one kineske. Rezultat je iscupan ventil na prvoj voznji. I jos mi je bio problem zgurati unutra. Krute su za poluditi. Ako cu voziti zracnice, vozit cu obicne kontinentalke. Definitivno ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31926 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Sljeme
Elem, sutra standard Sljeme, tunel 10h? P.S. poslo sam Destru pm da zeme pumpu ako mere,ali još se ne javlja pa ako ima koja dobra duša da uzme pumpu za shock da ga sagam sutra...fala raja ![]() EDIT: eto Desto je nosi, fala mu i vidimOSE onda u 10h. jupi
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 12.04.2013. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31927 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Voznjica
Destro i ja odradili predobro Sljeme ![]() Uspon Kustosijanskim makadamom, koji je bio iznenadujuce u dobrom stanju. Minimum blata. Predobar spust devetkom, koja je isto u fantasticnom stanju. Nakon spusta popili zasluzeni radler i sad valja dalje nastavit sa ekipom ![]() Destro fala ti na lepoj voznji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31928 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Samo ću reć da pročitate shoshyev potpis ![]() Dugo nisam ovak fluidno odvozio neku stazu. I našo konačno nekoga sa zapadne strane tko će actually vozit ![]()
![]() |
![]() |
#31929 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#31930 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Pusti momka, vidis da mucki provocira ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31932 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
E, ukrast cu ti kotace i ostaviti svoje ali s Funn obrucima, pa cemo vidjet ko ce se onda smijati ![]()
![]() |
#31933 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#31934 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#31935 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sutra, Bidrovecki-Gorscica-25, al cu nagazit na spustu, sad znam stazu ![]() Meni je ove godine plan malo detaljnije istraziti istocni dio, iako ga znam prilicno dobro, barem pola jos nisam istrazio, a znam da ima fenomenalnih (neobiljezenih) dijelova. Zapadni dio je po tom pitanju poprilicno siromasan i nezanimljiv. Osim mene, istok sutra pohodi night_r. i RNHX1. Konda (i izdrzljivost) se najbolje nabije trcanjem i hodanjem uz brdo sa stapovima uz bicikliranje (samo bic nije dovoljan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#31936 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
@Destro, jebački izvještaj! ![]() ![]() @Sile.. haha ![]() ![]() ![]() @dario12.. Pošto cijelu zimu nisi sjeo na bajk, znam da voliš čitati moje reporte s vožnji po Sljemenu. ![]() No slabo pratiš, jer osim "opjevane" staze, u zadnje vrijeme u igri je bilo gro staza: 9, 10, 19, 24, 36, 54, 57. Ali i da je 18-20 jedina staza na Sljemenu bih bio zadovoljan! ![]() [edit] ima li tko iskustva s uplatama na paypal? lik iz BiH mi želi uplatiti pare preko paypala za "stvar" iz black marketa. baš pokušavam namjestiti postavke za primanje uplata na svom paypal accountu! imam samo american karticu, a vidim trazi iskljucivo VISA. ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 12.04.2013. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31938 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Efo ga, raincover kupljen. Na kraju ga kupio u iglušportu i to ovaj za 79kn, žuti dakako. U tom dućanu mi radi frend iz osnovne pa sam dobio prijateljski popust pa mi se JAKO isplatila ova kupnja. I više nego zadovoljan.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 13.04.2013. u 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31939 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
dobar je raincover ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31940 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ide tko sutra ujutro na sljeme?u planu je ici dolje na 57 ili na onu kombinaciju sa cuksovim dropom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31941 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#31942 |
sto da napisem ?!
|
danas... blato... blato, blato.... i još malo potoka blata ![]() inače, lijepa vožnja, uz malo sreće sve prošlo u najboljem redu ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31943 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja nisam bio na gornjem dijelu 12tice, samo od Medvedgrada, i staza je super... dosli smo cisti i suhi do onog zadnjeg kanala pred lagvićem i tamo izašli na cestu... malo blata (nakupljenih u zadnjih 50m prije kanala) po kotačima i to je to...
![]() |
#31944 |
sto da napisem ?!
|
mah, nema veze, dovezli smo se, ali ako je netko lud i svrbi ga pamet nek ode... u suprotnom, sigurno postoje bolje alternative ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31945 |
Moderator
|
Jack i ja išli od Grofice do Tigrovog oka (tu je malo mokro, ali ne previše), preko mosta (na mostu i 20m dalje snijeg, kasnije do spoja sa 18-20 sve super) pa na pilanu. Onda Strmopeć, došao sam nadalje nego ikada, i to sa Endurom ![]() ![]()
![]() |
#31946 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Haha, mi tj. Sile i ekipa su se zarundali u Kustošiji, bilo je ultrapregenijalno, uspon sam se sa Destrom naganjavao ko manijak po blatu, a spust genijalan, baš sam se izgušto ko svinja. Da gornji dio nije tak blatan, došli bi suhi do dole. Krvavić i jedan dio 10ke su jebeni, spust di samo opustiš se i pratiš sve korjene i pizdarije po stazi. Prepre dobro, jedva čekam opet. I za kraj, Sile počeo egzibicije radit na Čorusovom bajku, ali ništa čudno. Okačim par sliki za koju minutu. edit; ![]()
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 13.04.2013. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31947 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
evo i moja jedna fotka. pohvale Chorusu za odabir staze. btw čekam irvinove prve dojmove! http://i.imgur.com/sree2RM.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#31949 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kad bi to bilo ujutro?
![]() |
#31950 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004